Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Studeni 2017. 08:52

sandrichx3

(salim se naravno, nema nas zemlja)

Aaaaahahsha

Ugolina
    05. Studeni 2017. 08:54

mamika3

Gledam sad najavu za neku emisiju o obitelji od 25 clanova,pa ima neka Kate sa osmero djece….I mislim si…Da Cigani hoce otici od Bandica u Ameriku pa i oni bi imali vlastiti reality show!I to placen!

😂😂😂😂😂 a jesi luda

Ugolina
    05. Studeni 2017. 08:57

Mamika lupino....spavate novu super,ko i mare nspokon..
    Mogu rec da mi isto imamo dosta dobre noci unazad par dana...samo mi se nocas jednom probudila vristeci ali pretpostavljam da je sanjala nes ruzno..i ja cijelu noc neke lude snove 🔫 a inace,prespava noc i onda tek pred jutro se budi..ajme i to sam docekala,boze ko bi reko... Al kakve smo srece,uskoro ce pak neki zubi tak da se necu hvalit 😂

mamika3
    05. Studeni 2017. 09:06

Ugolina

mamika3

Gledam sad najavu za neku emisiju o obitelji od 25 clanova,pa ima neka Kate sa osmero djece….I mislim si…Da Cigani hoce otici od Bandica u Ameriku pa i oni bi imali vlastiti reality show!I to placen!

😂😂😂😂😂 a jesi luda

To kad muz jos spava pa nemam s kim pricat!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

uykmyjh
    05. Studeni 2017. 09:55

mamika3

Jutrekoo……Ako ikad kupim role svaka ce dobit po jedan krug oko moje zgrade!Hihihihi…..Samo me zanima kad bi se ja to rolala!Jucer nisam mogla zaspat ,a bila umorna!Moja buhtlica je ko po nekoj knjizi!Spava 3 puta dnevno po sat vremena,zaspi u 21 ,spava cijelu noc i klopa samo jedamput po noci!Evo to sve se promjenilo prije par dana!Da nije takva ja bi izludila!Ili bi bar bila mrsava ko Sandrich!😂😘Al necu ju previse hvalit,da se ne pokvari to spavanje!Uvijek sam vikala na muza da kog vraga slika stalno nesto,da glumi Lupina,ali moram priznati da mi je sad drago jer sam toliko toga zaboravila u njihovom razvoju……Zato sad uzivam u buhtlici!😍Sad i glumim Lupina

Ili ko sanjarka, mrsavija od mene 😂

TPol
    05. Studeni 2017. 13:06

Mare super za spavanje ! 
    Ilani Uh bome je kod tebe bio težak početak ali imaš pravo treba vrijeme da se sve posloži i do tada samo pozitiva hehe 
    Mimika znaci tvoj m glumi lupina pa ja bome imam slika i slika užas jedan Haha 
    Mi smo loše spavali kasljala je i onda od tog kašlja povratila pa sam presvlačila nju krevet pa uspavljivala jer bila je premorena a smeta ju to u grlu mislim da ipak odem sutra do doktorice da ju presluša da vidim jel sve ok traje od srijede mislila sam da će danas već bit super 😕

Lucy16
    05. Studeni 2017. 13:16

Mamika i mare, super za spavanje!!! 👏👏👏👏 I M se nocas budio samo jednom ali cijelu noc je spavao s nama jer je sinoc opet imao napadaj grceva valjda i vristanje u 23. ☹️
    Vidim da nam svima pati drustveni zivot. TPol je jos teze ako je vani i nema bas nikog svog. A ovo da se ide po kavama, izlasci i to, to ni jedna mama jednogodisnjaka ne moze. 😟 Al bar na tel se izjadam nekom kad mi bas sve prekipi jer sjedenja na kavi nema uz M koji samo istrazuje okolo. 
    Bas sam sinoc pricala s frendicom koja ima malu 3 mj staru i ona bi da ja dolazim samo k njoj. A ona kod mene s malom jos nije bila. A tesko mi s M kod nje jer im je tv nisko, pa hrpa ukrasa po regalu,..... To sam ja sve makla i on do niceg ne moze. A tamo samo moram ic za njim i paziti da sta ne srusi i to mi nije nikakvo opustanje. Lakse ona s malom k

Lucy16
    05. Studeni 2017. 13:19

... lakse je ona s malom koja se jos ne krece kod mene gdje M moze vozit autic i igrati se nego meni kod nje gdje jos nista nije prilagodeno djetetu. A ona svaki tj.ide s malom na terapije i prolazi pokraj mene, a nikad ne bi stala. 

mamika3
    05. Studeni 2017. 18:55

Nas dan dosadan uglavnom!Jos sanjam one role!
    Lucy Frendica 🔫🔫🔫🔫🔫🔫
    Brojcanal Tesko ti je sigurno,al ne sumnjam ja da ces ti to sve shendlat!Tvoj muz moze biti sretan sta ima takvu zenu zmaj!!!?💪💪💪

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

05. Studeni 2017. 20:11

Ugolina Aragorn ceka!😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.