Vezano uz djecji rjecnik….Moja mala vec danima spominje kralj bebic,kralj bebic,!Veli da Mia to ima!I idem ja guglat kaj je to,da vidim !I nikak to naci!Napisala u google na sve moguce nacine,! A na kraju je to lutka CRY BABY!Muz mi pokazao u izlogu!
😂😂😂😂😂 aaahahaha
Jutro ☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Mamika role ajme zakon. Idu ljetnice po role i na druženje.
Tpol eto i mene u klubu sama.
Sandra pametno zboriš. Krov nad glavom, zdravlje i siti!
Dobro jutro
Mi smo nakon 7 dana napokon naspavani 😁
Zaspala je u 20h i do 7h sa dva budenja
Jutrekoo......Ako ikad kupim role svaka ce dobit po jedan krug oko moje zgrade!Hihihihi.....Samo me zanima kad bi se ja to rolala!Jucer nisam mogla zaspat ,a bila umorna!Moja buhtlica je ko po nekoj knjizi!Spava 3 puta dnevno po sat vremena,zaspi u 21 ,spava cijelu noc i klopa samo jedamput po noci!Evo to sve se promjenilo prije par dana!Da nije takva ja bi izludila!Ili bi bar bila mrsava ko Sandrich!😂😘Al necu ju previse hvalit,da se ne pokvari to spavanje!Uvijek sam vikala na muza da kog vraga slika stalno nesto,da glumi Lupina,ali moram priznati da mi je sad drago jer sam toliko toga zaboravila u njihovom razvoju......Zato sad uzivam u buhtlici!😍Sad i glumim Lupina
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro
Mi smo nakon 7 dana napokon naspavani 😁
Zaspala je u 20h i do 7h sa dva budenja
💪💪💪💪💪💪💪Nastavite tako!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
(salim se naravno, nema nas zemlja)
Hahahahahaha....A vec sam htjela skomentirat prijasnju poruku!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Gledam sad najavu za neku emisiju o obitelji od 25 clanova,pa ima neka Kate sa osmero djece....I mislim si...Da Cigani hoce otici od Bandica u Ameriku pa i oni bi imali vlastiti reality show!I to placen!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji