Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Studeni 2017. 13:38

Netko pitao neki dan sto s poslom mm... Znaci,odje su ga,naravno.. Poslali su odbijenicu na mail,ali mi to nismo uopce isli gledat,nismo se sjetili,nego je on zvao tam njih da pita... I prica s nekom zenskom i kaze mu ona tak da su primili drugih dvoje,ali da ga imaju tam u evidenciji i da ce ga zvat ak jos kaj budu trazili..i onda mu na kraju kaze,da da,vidim da vam je taj i taj (onaj lik kod mojeg je bio na razgovoru) napisao  preporuku i ako budu trazili zaposlenika da ce ga sigurno pozvat...ono,lik mu je napisao preporuku ?!?? Ja sam to shvatila na nacin da ga je ovaj htio primit,al jbga,ne odlucuje on nego ko zna ko je koga s visih polozaja utrapio i nemas tu kaj.. Ugl,kumica nam tam radi i rekla je da stalno traze radnike,firma se siri i tako,pa ko zna,mozda ga onda stvarno budu jos pozvali zbog te preporuke ipak ju je pisao jedan od njih,jel..nebi htjeli odustat od te firme jer nudi uvjete koje trazimo.. Eto steta... Ne vjerujem dok ne vidim tako da se vise necu veselit niti nadat...
    Tako da smo i dalje na burzi... Ali, nije besposlen.. Sada trenutno pomaze burazu u radioni,sezona je mijenjanja guma i ima puno posla,pa uskace njima...rekla sam burazu,platit mu nis ne trebas,samo mi nabavi nove gume 😂

TPol
    04. Studeni 2017. 15:42

Pozdrav curke ja ne pisem bas jer se ne osjećam bas dobro prvi put u 10g da se ovde osjećam bas sama .... to je tako valjda taman kad misliš da si se prilagodio a nisi . Ipak niko od mojih ne živi ovdje a za one koje sam mislila da su mi kao obitelj udaljili su se . Tako da bas mi je teško I nemam volje za nista . A i Cupavica je trenutno prehladena kao i ostatak ekipe kao sto vidim ozdravite brzo ! I ima neku fazu da ni nemogu daleko s njom osim parka 
    I da prohodala je pred par dana ali jos uvijek Puza a tu i tamo hoda 
    Javim se češće puse svima falili ste mi ❤️

Ugolina
    04. Studeni 2017. 15:51

Ooo da,tpol, nije mi nikada bilo tak bas ko tebi,ali mogu razumjeti kako se osjecas, imala sam period kad mi je bilo koma, uvijek sama s njom doma i to je to,drek...prijatelji se svi razisli,nitko ni u vezi kak spada a kamoli obiteljski zivot i djeca,niti na vidiku..da mi nema te kumice moje i vas virtualnih, crkla bi od samoce i jada... S tim da se kumica ufuravala u novi posao i nisam ju vidala po mjesec, mjesec i pol... Uzasno

uykmyjh
    04. Studeni 2017. 16:03

Ugolina

Ooo da,tpol, nije mi nikada bilo tak bas ko tebi,ali mogu razumjeti kako se osjecas, imala sam period kad mi je bilo koma, uvijek sama s njom doma i to je to,drek…prijatelji se svi razisli,nitko ni u vezi kak spada a kamoli obiteljski zivot i djeca,niti na vidiku..da mi nema te kumice moje i vas virtualnih, crkla bi od samoce i jada… S tim da se kumica ufuravala u novi posao i nisam ju vidala po mjesec, mjesec i pol… Uzasno

Ista stvar i meni, nikome obitelj i djeca ni na vidiku.. svi izlaze, imaju hrpu prijatelja.. kad se jednom u par mjeseci vidimo gledaju me ko jadnicu...kao jadna ona mlada s djetetom 🤔 da bar mogu sama prosetat gradom jednom mjesecno al ni to. Ovaj moj stalno u nekom poslu a ja ko u zatvoru

Ugolina
    04. Studeni 2017. 16:07

Da,i onda se tak osjecas i na kraju jos zbog toga imas griznju savjesti jer imas dobro i zdravo, savrseno dijete, a nemres si pomoc i tones tak u tim mislima u slucaju da se dogodi pet min u danu da imas vremena o tom razmisljat..barem je meni tak bilo.. Moja zlica je stvarno dobra,bas je dobra,ali brate zahtjevna je...samo da se s njom bavis..

uykmyjh
    04. Studeni 2017. 16:08

Mislim, ne smeta me toliko al isto bi bilo lijepo  osjecat se ko ljudsko bice ponovno 😂 imam sve sta sam oduvijek htjela, krov nad glavom, sita usta, zdravlje, dobar komp i net (spada mi u osnovne potrebe 😂) koliki toliki mir (kad su svi na poslu 😂) jos samo da me mm pusti s uzice svako prijestupne ili se udostoji napravit taj stan vise da prostor ne zjapi prazan i da ne moram zivit sa 3 ljudi koje nezelim gledat 😂

TPol
    04. Studeni 2017. 16:13

Ma to je to eto nekad bude bolje nekad lošije a ja jos nekako nemogu vjerovat kako ti ljudi odu  i ignoriraju ok da sam se družila s njima par godina nego to je preko 10!  Volila bi ipak da su moji bliže kolko god da se posvađas opet su tvoji tvoji .... 

Lucy16
    04. Studeni 2017. 17:36

Bile ste vrijedne ova 2 dana i ovdje i na viberu, a ja ne stignem ni procitati sve. 
    Jucer isli u Zg, obisli cc one, emezetu i dechatlon. Dosli doma u 21. M malo spavao u autu, malo vristao. I onda nije htio spavati do 22.30.
    Danas isla kod mojih pomoc nesto, doma rucak,... Dan proletio.
    TPol, razumijem te. ☹️ Tesko je biti sam i kad nemas nikog tko te razumije i s kim mozes podijeliti svoje misli. 
    Bolesnima zelim da brzo ozdrave!! 😘😘😘
    Abies, majstorica za torte. 👍👍👍👍 Ja ih znam fine napraviti ali ne znam ih lijepo ukrasiti.

lan@luk@rit@
    04. Studeni 2017. 18:01

Tpol šaljem ti hug.Bit ce bolje,sigurno je tesko kad si daleko os svojih prijatelja i obitelji.Ali imas predivnu cupavicu i tm!!
    Ja sam sretna sto se tice  prijatelja!imam 3 cure vec 23 pune godine(jedna je meni kuma,drugoj sam ja,treca nista hahaa) i moje 4 cure iz srednje 11 god.se druzimo.Do unszad 3 god.samo sam ja imala djecu,sad jos samo dvi nemaju haha i to sam docekala.
    Dobro Lucy kaze bas ste se lijepo raspisale..
    Mare brz oporavak tvojim pilicima.pusa
    Ugolina zao mi da nisu primili tm.nadam se da ce uletit nesto sto vam odgovara.

04. Studeni 2017. 18:04

TPol jako dobro znam kako ti je. Prosla sam to. Dosla u Hr ,nisam znala ni rijeci hrvatskog, nikog svog osim muza nisam imala, jos i rodila odmah pa po cijele dane sama kuci s djetetom i svekrom s kojim ne znam ni pricat.😐 Ali sve prode. Kako djeca rastu,stvari se mijenjaju. Sada sam ovdje kao doma i sretna sam! Bit ce bolje,vidjet ces! Samo glavu gore! I pisi nam,nemoj ostajati sama sa svojim tuznim mislima! Opet je lakse sve kad mozes nekome reci sto te muci. Saljem ti zagrljaj!❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.