Vecer....
Umorna...zlica spava,razmisljam da odem i ja..
Nis mi se neda...
Mare,nek djecica ozdrave sto prije 😘😘
Mamika,i meni se tak malo cine ovi marini ruckovi al mogle bi se mi na nju ugledat...s vremenom ti se malo stisne zeludac pa ti bude to dosta... 😥 ocu li ja to ikad dozivjet..haha
Di nam je tpol,cupavica zaje, dugo je vec nema...??
Jutro mame!
Ja u soku! Spavala nocas 4sata u komadu! Ne pamtim kad sam zadnji put tako,danas ima da letim!
Mare kako su djeca,ima li sirena temperaturu? Drzim fige da urin bude u redu.
Abies kako kasalj?
Ugolina i meni fali TPol. Jel se javlja na viber u onu prvu grupu,nije valjda odustala od foruma? A Brojcana?
Sanjarka cekamo i tebe
Evo ja sam tu!Ha ha....Dosla na kavu..Ja se nocas probula oko 4,svi spavaju i nikako zaspat!,Buhtlica jela u 5 i onda sam isla gledat tv do 6!A ledja me bole kako god da se namjestim!😰
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro
Nismo uhvatili urin jer nema temp,u tutu nije htjela piskiti.
Veliki su nocas u duetu kasljali,to je bilo uzas mm je issu vodio da proba pljunuti i da pije a ja Lea.
I malo prije Leo kasljao i isao da pljune velike komade,nadam se da je napokon sirup poceo djelovati. Jos sam im uprzila sinoc secer i mlijeko,a veceras cu svekrvin recept mast i mlijeko se uprzi.
Spavanje je bilo ok samo dva budenja ali se probudila u 5 h i pocela pjevati i cupati me,pa sam u 5.45 morala ustati
Ugolina Da li je Brojcana na onom drugom viberu?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro
Nismo uhvatili urin jer nema temp,u tutu nije htjela piskiti.
Veliki su nocas u duetu kasljali,to je bilo uzas mm je issu vodio da proba pljunuti i da pije a ja Lea.
I malo prije Leo kasljao i isao da pljune velike komade,nadam se da je napokon sirup poceo djelovati. Jos sam im uprzila sinoc secer i mlijeko,a veceras cu svekrvin recept mast i mlijeko se uprzi.
Spavanje je bilo ok samo dva budenja ali se probudila u 5 h i pocela pjevati i cupati me,pa sam u 5.45 morala ustati
Mare,saljem vam vibrice....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej ppl!
Budem javila brojčanoj i tpol. Pa ih dodamo u grupu da vidite te ljepotice i frajera!!!
Baš fale. Al i na onom viberu se slabije jave
Jave se al fkt rijetko...tpol cupavica rastura haha, a brojcana bila u selidbi pet dana nakon poroda majketi,riba tam tu kucu i pokusava uskladit neli i maloga, rijetko se javi bas
Sortiraj odgovore
Najstariji