Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Studeni 2017. 08:49

Dobro jutro radni narode 
    Ilani neka sto prije Nikolini bude bolje
    Abies i mi se mucimo s kasljem,probali smo sve sirupe kuhala luk,sljez i opet on kaslje i evo i Issa vec 2dana. Zvala pedicu u 11h smo naruceno
    Jucer mi je dan brzo prosao,vozila issu,po kuci sklonila sve,pa po nju,sirena spavala od 12.30-14.30,rucak,ves i evo mrak. Navecer napokon na trening nitko nije bio sretan kao ja.  Sirena spavala lijepo sa dva budenja i konačno u 5.30 
    Ne treba mi alarm imam sirenu

mamika3
    03. Studeni 2017. 09:00

Kod nas sve po starom!Beba spava!Meni se pak nis ne da....Imam jos jednu masinu za oprat,par njih za speglat!Sutra vikend!Nema skole i vrtica!Jupiiiii....Mogu se probudit i ostat lezat u krevetu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    03. Studeni 2017. 13:04

Dobar dan drage moje...
    Odradila svoje..zicala sam kolegice da mi ju ne stave spavat tako da ju pokupim i lijepo odvedem,a ne da se moram vracat jos po nju u pol tri dok se zbudi..nek dijete u miru spava...mislim,da idemo kuci onda bi ju ostavila da spava tamo jer do doma ima 20 min voznje i zaspala bi u autu na tih par minuta i dok bi dosla s njom gore,drek od spavanja i samo bi ju izmucila i ko bi je zbavil do navecer,a ona bez spavanca nemre zdurat... Ali s obzirom da smo kod mojih isli,tu par minuta dalje,lijepo mi nina-nana sad doma,a ono najbolje,ja lezim.kraj nje 😂😂😂 sad cu prosetat do kuhinje skuhat kavicu,milina..
    Kaj mi vi delate

03. Studeni 2017. 13:06

Mame koji aspirator za nos koristite a da nije na usisavac? Ono za po noci .
    Zaspala u 12 .15 i evo opet je kasalj i nos probudili.
    Zovem ped, kaze nisu stigli nalazi. Pa kako? Sigurno nije napisala da je hitno! A rekla je da hoce. Sad ipak moram do ponedjeljka cekat😠

Ugolina
    03. Studeni 2017. 13:08

Bas cudno,onak ko da jeca u snu,a uopce nije zaspala u suzama,ne kuzim...
    Mozda frustracija zbog vrtica pa ispoljava sad...il sanja kaj,hmm

Ugolina
    03. Studeni 2017. 13:10

ilani

Zovem ped, kaze nisu stigli nalazi. Pa kako? Sigurno nije napisala da je hitno! A rekla je da hoce. Sad ipak moram do ponedjeljka cekat😠

I nocu ju usisavam ak treba..i to doslovxe uzmem iz kreveta,odnesem do usisavaca,vratim.. Al ona ko da se navikla,nije joj bed,niti se preplasi... Cak nekad ak place,pa ga upalim,automatski zasuti i nasloni se dalje spavat..cudno dijete haha... Al nju mozes nocu dok spava i prenosit kud treba,cak ju i presvuc mogu,premotat,ak ne traje predugo..a ak se i probudi,zacas zaspe dalje ..nocna spavalica

Ugolina
    03. Studeni 2017. 13:12

I da,pedica ono 🔫🔫🔫🔫 cek,di ides pedijatru? Jesi ti spomenula siget?

mamika3
    03. Studeni 2017. 13:30

Isla vazno napravit onaj Munchmallow kocke!Al mi nije uspio bisvit!Psmtr....Sad jedem cokoladu!Ne da mi se opet zajebavat s tim!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Studeni 2017. 13:33

ilani

Nazovi laboratorij pa pitaj!Zasto ne?Al ak su bili krv i urin pa to je odmah drugi dan gotovo!Kaj mora pisat hitno gore?Nisam znala!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

03. Studeni 2017. 13:37

Ugolina kad sam procitala tvoj post,isla si skuhat kavu!
    Idemo u Remetinec kod ped. Ova iz kontrasmjene je vrhunska,a nasa je smotana. Evo ja se objesila na telefon Zovem Siget laboratorij da gdje su nalazi? kaze zena rade ih u Marticevoj,zovite tamo. Zovem tamo,jesu li gotovi nalazi? Jesu.Zamolim ih da ih posebno posalju na mail nasoj ped,cak su i pristali sto me je ugodno iznenadilo. Za nekih 10 min opet zovem ped i kazem da si pogleda mail! Pogleda aha evo Nikolininih nalaza. Sve je u redu. Zeljezo na granici i u trenutku uzimanja urina bila je gladna.Neka googlam sto cu davati djetetu za zeljezo koje namirnice. Pitam pa jel mogu one kapi davat sto smo prije uzimali,pa moze da. Ono

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.