Dobro jutro radni narode
Ilani neka sto prije Nikolini bude bolje
Abies i mi se mucimo s kasljem,probali smo sve sirupe kuhala luk,sljez i opet on kaslje i evo i Issa vec 2dana. Zvala pedicu u 11h smo naruceno
Jucer mi je dan brzo prosao,vozila issu,po kuci sklonila sve,pa po nju,sirena spavala od 12.30-14.30,rucak,ves i evo mrak. Navecer napokon na trening nitko nije bio sretan kao ja. Sirena spavala lijepo sa dva budenja i konačno u 5.30
Ne treba mi alarm imam sirenu
Kod nas sve po starom!Beba spava!Meni se pak nis ne da....Imam jos jednu masinu za oprat,par njih za speglat!Sutra vikend!Nema skole i vrtica!Jupiiiii....Mogu se probudit i ostat lezat u krevetu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar dan drage moje...
Odradila svoje..zicala sam kolegice da mi ju ne stave spavat tako da ju pokupim i lijepo odvedem,a ne da se moram vracat jos po nju u pol tri dok se zbudi..nek dijete u miru spava...mislim,da idemo kuci onda bi ju ostavila da spava tamo jer do doma ima 20 min voznje i zaspala bi u autu na tih par minuta i dok bi dosla s njom gore,drek od spavanja i samo bi ju izmucila i ko bi je zbavil do navecer,a ona bez spavanca nemre zdurat... Ali s obzirom da smo kod mojih isli,tu par minuta dalje,lijepo mi nina-nana sad doma,a ono najbolje,ja lezim.kraj nje 😂😂😂 sad cu prosetat do kuhinje skuhat kavicu,milina..
Kaj mi vi delate
Mame koji aspirator za nos koristite a da nije na usisavac? Ono za po noci .
Zaspala u 12 .15 i evo opet je kasalj i nos probudili.
Zovem ped, kaze nisu stigli nalazi. Pa kako? Sigurno nije napisala da je hitno! A rekla je da hoce. Sad ipak moram do ponedjeljka cekat😠
Bas cudno,onak ko da jeca u snu,a uopce nije zaspala u suzama,ne kuzim...
Mozda frustracija zbog vrtica pa ispoljava sad...il sanja kaj,hmm
Zovem ped, kaze nisu stigli nalazi. Pa kako? Sigurno nije napisala da je hitno! A rekla je da hoce. Sad ipak moram do ponedjeljka cekat😠
I nocu ju usisavam ak treba..i to doslovxe uzmem iz kreveta,odnesem do usisavaca,vratim.. Al ona ko da se navikla,nije joj bed,niti se preplasi... Cak nekad ak place,pa ga upalim,automatski zasuti i nasloni se dalje spavat..cudno dijete haha... Al nju mozes nocu dok spava i prenosit kud treba,cak ju i presvuc mogu,premotat,ak ne traje predugo..a ak se i probudi,zacas zaspe dalje ..nocna spavalica
I da,pedica ono 🔫🔫🔫🔫 cek,di ides pedijatru? Jesi ti spomenula siget?
Isla vazno napravit onaj Munchmallow kocke!Al mi nije uspio bisvit!Psmtr....Sad jedem cokoladu!Ne da mi se opet zajebavat s tim!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nazovi laboratorij pa pitaj!Zasto ne?Al ak su bili krv i urin pa to je odmah drugi dan gotovo!Kaj mora pisat hitno gore?Nisam znala!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina kad sam procitala tvoj post,isla si skuhat kavu!
Idemo u Remetinec kod ped. Ova iz kontrasmjene je vrhunska,a nasa je smotana. Evo ja se objesila na telefon Zovem Siget laboratorij da gdje su nalazi? kaze zena rade ih u Marticevoj,zovite tamo. Zovem tamo,jesu li gotovi nalazi? Jesu.Zamolim ih da ih posebno posalju na mail nasoj ped,cak su i pristali sto me je ugodno iznenadilo. Za nekih 10 min opet zovem ped i kazem da si pogleda mail! Pogleda aha evo Nikolininih nalaza. Sve je u redu. Zeljezo na granici i u trenutku uzimanja urina bila je gladna.Neka googlam sto cu davati djetetu za zeljezo koje namirnice. Pitam pa jel mogu one kapi davat sto smo prije uzimali,pa moze da. Ono
Sortiraj odgovore
Najstariji