Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    03. Studeni 2017. 13:47

ilani

Ugolina kad sam procitala tvoj post,isla si skuhat kavu!
    Idemo u Remetinec kod ped. Ova iz kontrasmjene je vrhunska,a nasa je smotana. Evo ja se objesila na telefon Zovem Siget laboratorij da gdje su nalazi? kaze zena rade ih u Marticevoj,zovite tamo. Zovem tamo,jesu li gotovi nalazi? Jesu.Zamolim ih da ih posebno posalju na mail nasoj ped,cak su i pristali sto me je ugodno iznenadilo. Za nekih 10 min opet zovem ped i kazem da si pogleda mail! Pogleda aha evo Nikolininih nalaza. Sve je u redu. Zeljezo na granici i u trenutku uzimanja urina bila je gladna.Neka googlam sto cu davati djetetu za zeljezo koje namirnice. Pitam pa jel mogu one kapi davat sto smo prije uzimali,pa moze da. Ono

Daj kod koje ste, aj na viber to

Abies
    03. Studeni 2017. 14:00

Noću čišćenje nosa. A popljuvajte me, briga me. Jednostavno ustima usišeš njezin nos. Šmrklje pljuneš. 
    Ja bila u vinogradskoj. Vadit krv, štitnjača. Čekam nalaz na mail. Zvat ću u pon ako danas ne bude. Samo mi živci rade 😡
    Parkirala u kosirnikovoj pa malo posjetila kolege. Sad ću preuzeti neki posao pa me malo i kolega uputio u to. 
    Do mojih. Tati rođendan ☺ i doma. Usisala kuću. Oprala podove. Veš evo druga mašina radi. Sad ručak. A dječica u vrtiću. 
    Puse jurim radit dok sam sama

Ugolina
    03. Studeni 2017. 14:04

Abies

Noću čišćenje nosa. A popljuvajte me, briga me. Jednostavno ustima usišeš njezin nos. Šmrklje pljuneš.
    Ja bila u vinogradskoj. Vadit krv, štitnjača. Čekam nalaz na mail. Zvat ću u pon ako danas ne bude. Samo mi živci rade 😡
    Parkirala u kosirnikovoj pa malo posjetila kolege. Sad ću preuzeti neki posao pa me malo i kolega uputio u to.
    Do mojih. Tati rođendan ☺ i doma. Usisala kuću. Oprala podove. Veš evo druga mašina radi. Sad ručak. A dječica u vrtiću.

Znaci, ja placem od smijeha 😂😂😂😂😂 pisaaaam 😂😂😂 usisas smrklje pa ih pljunes, znaci vristiiim 😂😂😂😂 znam da si spaljena zeno ali tak aaahahaha

mamika3
    03. Studeni 2017. 14:13

Ugolina

Abies

Znaci, ja placem od smijeha 😂😂😂😂😂 pisaaaam 😂😂😂 usisas smrklje pa ih pljunes, znaci vristiiim 😂😂😂😂 znam da si spaljena zeno ali tak aaahahaha

Jebo te,nisam citala dalje od pocetka.....😂😂😂😂😂😂😂😂Usisavas smrklje!Ajme,Boze dragi.....😂😂😂😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    03. Studeni 2017. 14:20

mamika3

Ugolina

Abies

Jebo te,nisam citala dalje od pocetka…..😂😂😂😂😂😂😂😂Usisavas smrklje!Ajme,Boze dragi…..😂😂😂😂😂😂😂

Abies ti je zivi pis hahaha 😂😂😂

mamika3
    03. Studeni 2017. 14:21

Ugolina

mamika3

Ugolina

Abies

Jebo te,nisam citala dalje od pocetka…..😂😂😂😂😂😂😂😂Usisavas smrklje!Ajme,Boze dragi…..😂😂😂😂😂😂😂

Abies ti je zivi pis hahaha 😂😂😂

Zena me iznenadi svakih par stranica!hahahaha...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Studeni 2017. 15:40

Mate Tvoja klopa....Piletina ,povrce,umak neki.....Uglavnom to jel je?A dorucak i vecers?Kaj ti je dosta tako malo pojest?Ili je to samo meni malo!GHa ha..Daj nam tu neku knjizicu recepata,da i mi budemo fit!Ha ha.....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    03. Studeni 2017. 19:00

Vecer cure
    Molim vas ako netko ima nesto jaće od rakije da mi posalje
    Jutros bili kod pedice: Issa ima bas bas crveno grlo dobila Sumamed,sirena dobila efederin i uputnicu za hitno vadenje urina jer danima ima temp 37,8-37,3 kaze pedica najvjerojatnije zubi ali da za svaki slucaj provjerimo urin i nadala sam se da nece biti temp danas i evo večeras 37,4 znaci ujutro moram loviti urin 🔫🔫
    Za Lea rekla da sumnja na pocetak bronhitisa i ako do ponedjeljka ne prode ide na slikanje pluca.

mare1989
    03. Studeni 2017. 19:04

mamika3

Mate Tvoja klopa….Piletina ,povrce,umak neki…..Uglavnom to jel je?A dorucak i vecers?Kaj ti je dosta tako malo pojest?Ili je to samo meni malo!GHa ha..Daj nam tu neku knjizicu recepata,da i mi budemo fit!Ha ha…..

Dorucak zobene i suho voće sblendam s mlijekom i popijem.
    Rucak znaci one slike
    Evo primjer danas tikvice na trakice na maslinovom ulju,riza kuhana i nekad ubacim grasak,mrkvu,kukuruz sa rizom,salata bilo koja,meso bitno da nije masno,moze piletina, svinjetina,teletina,,riba.
    Vecera nekad nista ne jedem a nekad skutu i fetu crnog kruha,pileca prsa,svjezi sir,crni kruh i rajcica.

mamika3
    03. Studeni 2017. 19:08

Mare Pa bas vas je snaslo s tim bolestinama!I ovaj bronhitis....Imala ga je moja starija kcer,bila je beba od dva mjeseca tad,ali dr dao ventolin,udisala ga je!I proslo je....Nadam se da bronhitis nije bronhitis,da je temp od zubiju i da Sumamed izlijeci grlo!Saljem vibrice

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.