Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    02. Studeni 2017. 20:02

Lucy16

I mi cekali kod ped sat i pol a bili naruceni na redovno cijepljenje. Cihepljenje odgodila do iza 15. Moramo napraviti urinokulturu, dr.misli da nije nista opasno. Dala danas dva puta espumisan i hB za sad je ok sve.
    Ilani, sta su vama rekli?
    Ugolina, nema javljanja dok su djeca spavala? Bilo posla?
    Mamika, M je isto sad kod mm na kartici jer ja ne bih imala nista od toga da je sad kod mene jer ne dobivam placu. Kad krenem raditi ide na mene.

E,da....Iz istog razloga smo ih i mi prebacili!No ko zna dal ce se te olaksice ukidat ili ostat...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    02. Studeni 2017. 20:20

Ilani iii?
    Na poslu normalniji dan. Čisto ti da snage za drugi dan. Vitezovi odrađeni.
    Mm ide kuhat grah. E budale... Ni blizu me nema. 
    Poklon. Pa i ja sam smislila što ću. 

Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:35

ilani

Dobro jutro mame!
    Danas smo nesto bolje spavali napokon.Jucer isli na groblje pa na kavu s frendovima,dosli doma ,pakirali paketice za djecu u skoli da Inja pocasti za svoj rodendan razred i prosao dan. Jutros sam dobila paket od HM i odusevljena sam,sve je super.Skafander je jos malo prevelik(92 sam narucila) ali bit ce ok do prave zime.I nek je malo komotniji,ionako vise ce u njemu sjediti u kolicima.
    Abies a jesu te nazivcirali jucer! Nek je prosao taj dan!Lucy i kod tebe je ludnica bila.Nadam se da Mateu nije nista.A jadnicak
    Ugolina sretno na poslu! Drago mi je da je vrat bolje. Zaboravim te pitati,jel te jos bole ruke? Ili otkad Zlica hoda vise ne?
    Mamika ja imala sarmu dva dana i imam je jos ali za danas moram nesto drugo smisliti.Vec si nabavila i dio poklona?Hehe bas je gust kupovati te pokloncice jel da?
    Mare imas super svekrvu! Konkretna pomoc u pravi cas! Neka je sirenica bolje!
    Jos sam htjela nesto al neda Nikolina.Brisem!

Ej,ilani,hvala na pitanju...ono sto su me ruke nekada boljele,zglobovi,od nakon trudnoce, bolovi su sami prestali tamo negdje kad je njoj bilo devet il deset mjeseci..ali sada imam drugih boljki, trnu mi ruke ponekad zbog vratne kraljeznice koja mi nije u najboljem stanju,a jebote nemam jos niti 30🔫 a nema mi niti spasa osim vjezbati te babske vjezbe za vrat do kraja zivota 🔫🔫 ma

Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:37

mamika3

Ja pozivcanila!Prije nekog vtemena muz navalio da prebacimo djecu na njega na poreznoj kartici!Da dobije vise na placi!Ja nisam htjela jer mi u firmi dobijemo 400kn po djetetu za Sv Nikolu i 300kn za Bozic,sto nije mali novac!Na kraju smo ih prebacili!I sad on veli,a kaj da ih opet na mene prebacimo ,kao stignemo jos!Jer ako ukinu te porezne olaksice ne isplati se da su na njega!A nesto malo novaca dobije na njih!😤😤

Kaj namjeravaju ukinuti porezne olaksice ????!?!?!?!????! Jebo im ......

Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:38

ilani

Mi popodne idemo kod ped. Pocela i sliniti a sljeva joj se sve u grlo pa kaslja. Sinoc sam joj i madrac podigla opet. Provjerit cemo i urin. Cijepljenje se odgada. Vjezbe isto.

Puse ozdravilice 😘😘😘

Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:41

mamika3

Moja sarma ispala predobro!Vec sam ju dvaput jela,kolicinu koju mm moze pojest!😳Drugi dio poklona za tajnu priju u procesu….
    Hihihihihihi…..
    Ugolina Kak je bilo na poslu?I Zlici od Opaka u vrticu?Je li plakala?

Joooj ful je plakala,ali placuci je trcala teti u zagrljaj 😂 pa se smirila...onda sam ju vidjela kad smo bili vani,isto je plakala..ali nema ih puno pa su joj se bas posvetile i nosale i svasta nesto haha..al tesko mi bilo ju vidjet... I na spavanju,udem kolegici u sobu i cujrm ju kroz zid..i velim joj, ajme ovo moja place... I poslije pitam bas njenu odgojiteljicu ,fkt je ona plakala... I samo sat vremena je spavala.... Zato je sad gotova..

02. Studeni 2017. 20:42

Evo nas . Dosli doma u 19.30🔫 Ujutro idemo vaditi krv i urin,sve drugo je ok. Danas mi nije spavala uopce. Taman zaspi,pocne kasljati i razbudi se Ipak u cekaoni je bila predobra, samo promatrala djecu s velikim zanimanjem pa pojela keks pa pobrisala citava kolica sa vlaznom maramicom😁 A jedan mali toliko plakao i urlao da su ih prozvali preko reda . I pita ga sestra pa dobro zasto si toliko plakao? A mali kaze gladan sam! 😁😲ima malo vise od dvije godine

mamika3
    02. Studeni 2017. 20:43

Ugolina

mamika3

Ja pozivcanila!Prije nekog vtemena muz navalio da prebacimo djecu na njega na poreznoj kartici!Da dobije vise na placi!Ja nisam htjela jer mi u firmi dobijemo 400kn po djetetu za Sv Nikolu i 300kn za Bozic,sto nije mali novac!Na kraju smo ih prebacili!I sad on veli,a kaj da ih opet na mene prebacimo ,kao stignemo jos!Jer ako ukinu te porezne olaksice ne isplati se da su na njega!A nesto malo novaca dobije na njih!😤😤

Kaj namjeravaju ukinuti porezne olaksice ????!?!?!?!????! Jebo im ……

Da!To bi navodno ukinuli,a s druge strane bi imali unificirani djecji doplatak!Bez cenzusa,svako dijete bi imalo pravo na to!Spominjali su kakti 350 kn za prvo,450 za drugo,550 za trece itd....To ti je sve u razmatranju jos!Ali pocetkom godine bi trebali znat na cemu smo!E,sad onaj ko ima vecu placu,naravno ne odgovara mu,a onome npr s manjom placom i vise djece je vise ,a recimo,isplativo!Ma bilo je to prije pol godine udarna vijest!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:44

Lucy16

I mi cekali kod ped sat i pol a bili naruceni na redovno cijepljenje. Cihepljenje odgodila do iza 15. Moramo napraviti urinokulturu, dr.misli da nije nista opasno. Dala danas dva puta espumisan i hB za sad je ok sve.
    Ilani, sta su vama rekli?
    Ugolina, nema javljanja dok su djeca spavala? Bilo posla?
    Mamika, M je isto sad kod mm na kartici jer ja ne bih imala nista od toga da je sad kod mene jer ne dobivam placu. Kad krenem raditi ide na mene.

Hehehe  bila mi u sobi prek puta draga kolegica,koja je samo bila na zamjeni,inace se rijetko vidamo i morala sam s njom lajat 😂😂😂

mamika3
    02. Studeni 2017. 20:46

ilani

Evo nas . Dosli doma u 19.30🔫 Ujutro idemo vaditi krv i urin,sve drugo je ok. Danas mi nije spavala uopce. Taman zaspi,pocne kasljati i razbudi se Ipak u cekaoni je bila predobra, samo promatrala djecu s velikim zanimanjem pa pojela keks pa pobrisala citava kolica sa vlaznom maramicom😁 A jedan mali toliko plakao i urlao da su ih prozvali preko reda . I pita ga sestra pa dobro zasto si toliko plakao? A mali kaze gladan sam! 😁😲ima malo vise od dvije godine

A nije ga mama pitala zakaj tolko place?????Mozda ga je i namjerno pustila!Nikolina cisti sve u 16!Ha ha....Jos da joj ostane ta navika,jel da?drzim fige da su vam krv i urin ok!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.