Evo nas . Dosli doma u 19.30🔫 Ujutro idemo vaditi krv i urin,sve drugo je ok. Danas mi nije spavala uopce. Taman zaspi,pocne kasljati i razbudi se Ipak u cekaoni je bila predobra, samo promatrala djecu s velikim zanimanjem pa pojela keks pa pobrisala citava kolica sa vlaznom maramicom😁 A jedan mali toliko plakao i urlao da su ih prozvali preko reda . I pita ga sestra pa dobro zasto si toliko plakao? A mali kaze gladan sam! 😁😲ima malo vise od dvije godine
A covjece jeste se nacekali..nek joj nije nis
Evo zaspao moj mis mali i odmah kaslje. A kad je budna uopce ne kaslje! Nos ocistili. Pa sta da radim?
Iako, kada je moja kasljucala nije joj odgovaralo spavati na ledima,niti na povisenom, nego kada sam ju stavila na trbuh...ali nekako mi to logicno jer joj se slijevalo iz nosa
Madrac jesam digla. Evo okrenula sam je na trbuh pa cemo vidjeti.
Madrac jesam digla. Evo okrenula sam je na trbuh pa cemo vidjeti.
Pogle na viber
Ja ne znam više što s kašljem... Filipu bolje. Al nije gotovo. Ja koma.
Još smo i gore počeli ložiti. Vlage ima dovoljno. Onaj skupljač vlage bude puna posuda vode.
Nikolina 😘 ozdravi do sutra
Dobro jutro!
Ugolina bas mirise kavica!mmm ...
Sinoc nakon onog kasljanja i plakanja koji su trajali nesto vise od sat vremena smirila se i relativno mirno spavala. Na povisenom i na trbuhu. Zakasljala jos par puta kroz noc. Sada lovimo mokracu pa idemo .
Pothvat dana je - napraviti seki za sutrasnju proslavu rodendansku tortu.
Mmmmm. Kavica......I torta....pa di ces bolje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji