Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:47

ilani

Evo nas . Dosli doma u 19.30🔫 Ujutro idemo vaditi krv i urin,sve drugo je ok. Danas mi nije spavala uopce. Taman zaspi,pocne kasljati i razbudi se Ipak u cekaoni je bila predobra, samo promatrala djecu s velikim zanimanjem pa pojela keks pa pobrisala citava kolica sa vlaznom maramicom😁 A jedan mali toliko plakao i urlao da su ih prozvali preko reda . I pita ga sestra pa dobro zasto si toliko plakao? A mali kaze gladan sam! 😁😲ima malo vise od dvije godine

A covjece jeste se nacekali..nek joj nije nis

02. Studeni 2017. 20:48

Evo zaspao moj mis mali i odmah kaslje. A kad je budna uopce ne kaslje! Nos ocistili. Pa sta da radim?

Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:49

Jel lezi na povisenom?

Ugolina
    02. Studeni 2017. 20:50

Iako, kada je moja kasljucala nije joj odgovaralo spavati na ledima,niti na povisenom, nego kada sam ju stavila na trbuh...ali nekako mi to logicno jer joj se slijevalo iz nosa

02. Studeni 2017. 20:55

Madrac jesam digla. Evo okrenula sam je na trbuh pa cemo vidjeti.

Ugolina
    02. Studeni 2017. 21:02

ilani

Madrac jesam digla. Evo okrenula sam je na trbuh pa cemo vidjeti.

Pogle na viber

Abies
    02. Studeni 2017. 21:08

Ja ne znam više što s kašljem... Filipu bolje. Al nije gotovo. Ja koma.
    Još smo i gore počeli ložiti. Vlage ima dovoljno. Onaj skupljač vlage bude puna posuda vode. 
    Nikolina 😘 ozdravi do sutra

Ugolina
    03. Studeni 2017. 05:27

Jutro drage ☕☕☕☕☕☕☕ jel vam mirisi 😂😂 

03. Studeni 2017. 07:21

Dobro jutro!
    Ugolina bas mirise kavica!mmm ...
    Sinoc nakon onog kasljanja i plakanja koji su trajali nesto vise od sat vremena smirila se i relativno mirno spavala. Na povisenom i na trbuhu. Zakasljala jos par puta kroz noc. Sada lovimo mokracu pa idemo .
    Pothvat dana je - napraviti seki za sutrasnju proslavu rodendansku tortu.

mamika3
    03. Studeni 2017. 07:23

Mmmmm.    Kavica......I torta....pa di ces bolje!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.