Hej,zene,mi stigli!Ali sam ostala bez rucka....Smrc...Prvo tamo setali dva sata oko jezera!Bilo lijepo,zbilja,ali veliki se klali nonstop....Sin podjebava,ova zivac samtakav...Za popizdit!!!!I veli meni jos muz kak se ne osjeca fizicki umorno nego psihicki!Ja se pocela smijat ko luda.....A da,klopa.....Otisli mi u dvorac nakon setnje!Muz je mislio da ja hocu,a ja pak mislila da hoce on!A ja sam samo htjela jesti....I dodjemo do pola dvorca i kisa sam takva!Muz uzme kolica,ja ovo dvoje i krenemo prema autu!I kak je on doslovce projurio pored restorana do auta,nije me cuo kak ga zovem da stanemo!Dok sam dosla do auta buhtlica je vec bila u jajetu!Klinci imali pecivo ,a mi gladni!Na kraju stali u Lidlu,pekla meso i pomfri-brzinski!Imam slika,treba mi ih muz poslat na viber pa cu vam ih proslijedit!Znate kaj je najbolje,buhtlica je beba i ona je ta oko koje bi trebalo bit posla!A na kraju ona najbolja.....Vozi se,gleda uokolo,zakmeci kad je gladna.....Ma milina....A ovo dvoje🔫🔫🔫🔫
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure
Ja sam vam cijeli dan u bedu i suzama pola dana,jutros za doruckom mi puknula dvojka zub 😥😥😥😥😥 majko mila kad sam to osjetila i vidjela suze su same isle. Cijeli dan sam nikakva ali zato su mi djeca cijeli dan predobra,Issa mi je cak lijepu karticu napravila.
Bez obzira na sve isli smo kod mojih malo,djeca se igrala sa necakinjom, ja je gnjavila malo
Vecer cure
Ja sam vam cijeli dan u bedu i suzama pola dana,jutros za doruckom mi puknula dvojka zub 😥😥😥😥😥 majko mila kad sam to osjetila i vidjela suze su same isle. Cijeli dan sam nikakva ali zato su mi djeca cijeli dan predobra,Issa mi je cak lijepu karticu napravila.
Bez obzira na sve isli smo kod mojih malo,djeca se igrala sa necakinjom, ja je gnjavila malo
A jebem mu misa...I to bas ovaj kaj se vidi!Ja ti imam dvojku koja je skoro cijela plomba i rekla mi je zubarka ak pukne da se moze nesto napravit,ali zaboravila sam kaj!Al se ipak nadam da nece!Nadam se da ces uspjet to rjesit!Drzim fige
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina ,Gospodar prstenova je na Doma tv,nemoj propustiti!😁
Kolko ste puta to gledale?😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure!
Vidim viber se aktivirao. Svi ste prezgodne a djeca su bas slatka sva😍 Shvatila sam da nemam na telefonu nijednu svoju sliku,a ni od sinova😒,same cure😊
Sanjarka sta si kupila ovaj put mudrici za rockas?
Mamika super za izlet! Steta za rucak. I da sa ovim vecim treba ti vise energije,to si dobro rekla!
Mare ma rijesit ce to zubar ,bez brige,vidjet ces! Nemoj biti tuzna!😘 Nadam se da ce se i situacija s kucom isto brzo rijesiti na najbolji nacin za vas!
Htjela sam toliko toga komentirati ,budem kad Nikolina zaspi. Sad idem peci kokice😁
Ja cu ujutro vidjeti sta ce biti sa tim zubima,ostatak drzim u casicu pa budemo vidjeli. Al ono bas se sve skupilo
Ja cu ujutro vidjeti sta ce biti sa tim zubima,ostatak drzim u casicu pa budemo vidjeli. Al ono bas se sve skupilo
Hej,zene,mi stigli!Ali sam ostala bez rucka….Smrc…Prvo tamo setali dva sata oko jezera!Bilo lijepo,zbilja,ali veliki se klali nonstop….Sin podjebava,ova zivac samtakav…Za popizdit!!!!I veli meni jos muz kak se ne osjeca fizicki umorno nego psihicki!Ja se pocela smijat ko luda…..A da,klopa…..Otisli mi u dvorac nakon setnje!Muz je mislio da ja hocu,a ja pak mislila da hoce on!A ja sam samo htjela jesti….I dodjemo do pola dvorca i kisa sam takva!Muz uzme kolica,ja ovo dvoje i krenemo prema autu!I kak je on doslovce projurio pored restorana do auta,nije me cuo kak ga zovem da stanemo!Dok sam dosla do auta buhtlica je vec bila u jajetu!Klinci imali pecivo ,a mi gladni!Na kraju stali u Lidlu,pekla meso i pomfri-brzinski!Imam slika,treba mi ih muz poslat na viber pa cu vam ih proslijedit!Znate kaj je najbolje,buhtlica je beba i ona je ta oko koje bi trebalo bit posla!A na kraju ona najbolja…..Vozi se,gleda uokolo,zakmeci kad je gladna…..Ma milina….A ovo dvoje🔫🔫🔫🔫
Hahahaha zivi pis i pomutnja oko tog restaca 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji