i ja se slazem za ovo s viberom.
mare sretno vam!! bas zeznuta situacija... s druge strane, imate dovoljno vremena, naci cete nesto svakako
Bok,bapci!Nije nas bilo cijeeeli dan,bili kod svekrica!Pao svekar s metar i pol visine na ledja,zbilja mi ga zao gledat kak ga boli!Nesto je radio!Jedva sjedne,jedva se digne!Svekrva napravila rucak-juha meso,krumpir,zbilja nis posebno,ali sam se tak finooooo najela .....Rekla sam joj da mislim da je stvar u tome da mi je netko drugi skuhao!Ha ha...Dala ona malom poklon za rockas i izmedju ostalog sto kuna!A veli sin-Ne hvala,vec sam dobio od kume!😂😂😂😂😂Slazem se s idejom za viber,ali tamo bi ja radije stavljala slike i poneki video,bas ono privatno,a forum ds nam ostane kak je i dosad!Tako da i ostali bapci mogu vidjet nered u mojem boravku,a ne samo Abies!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
pao je s moje visine
tek sad skuzila da nema vise private poruka na forumu, mislila ugolini odgovoriti nesto
Slazem se sa ugolinom
moze grupa eto samo da se vidimo i slike djece 😊
Ja se aktiviram kad stignem jer evo i nakon dva mjeseca snalazim se sa bojenjem Isse u skolu.
Jos sam pod stresom jer ovaj vlasnik stana di sad zivimo nam rekao da do 1.3 moramo iseliti,e sad zamislite kako da nademo nesto za nas pet,nitko ne izdaje duze od 1.6 ili obitelji sa djecom. Danima vec trazimo,mm glumi da je sve u redu jer zna da sam ja panicar,evo danima me zeludac boli i imam nocne more. Trazimo da kupimo nesto,ali opet sve zavisi od svekrica jer oni zele kredit da dignu i da kupimo nesto. Eto duboko se nadam da Ce oni uspjeti dignuti kredit i da cemo si nesto naci i kupiti.
Malo sam se izjadala
Joj,tako mi zao zbog situacije!Drzim fige da svekrici uspiju dignut kredu i da si kupite nesto!Ili da uspijete iznajmit!😘😘😘😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
pao je s moje visine
tek sad skuzila da nema vise private poruka na forumu, mislila ugolini odgovoriti nesto
Ha ha....Pao s tvoje visine....Hahahaha..Joj,smijesno mi,bas sam zlocesta!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mene ste sve vidjele. a ako ste za a da nije javno možemo vas u neku grupicu složit na viberu
Moze ovo. Nas 7-8 koliko nas ima, ne sad 576. Iskreno, ne mogu ni pratiti puno prica iz zivota 68 ljudi. Ovo je idealno.
Da,lakse je kad nas je manje!Treba popratit sve to...A o porukeda nonstop piste.....Za popizdit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Slazem se sa ugolinom
moze grupa eto samo da se vidimo i slike djece 😊
Ja se aktiviram kad stignem jer evo i nakon dva mjeseca snalazim se sa bojenjem Isse u skolu.
Jos sam pod stresom jer ovaj vlasnik stana di sad zivimo nam rekao da do 1.3 moramo iseliti,e sad zamislite kako da nademo nesto za nas pet,nitko ne izdaje duze od 1.6 ili obitelji sa djecom. Danima vec trazimo,mm glumi da je sve u redu jer zna da sam ja panicar,evo danima me zeludac boli i imam nocne more. Trazimo da kupimo nesto,ali opet sve zavisi od svekrica jer oni zele kredit da dignu i da kupimo nesto. Eto duboko se nadam da Ce oni uspjeti dignuti kredit i da cemo si nesto naci i kupiti.
Malo sam se izjadala
I ja se slazem s ugolinom
Mamika brz oporavak svekru!!slazem se uvjek je slade kad neko drugi kuha
Mare nadam se da cete sto prije naci neko rješenje najpovoljnije za vas
Mamika, pridruzujem se zeljama za oporavak svekra. I ja bolje jedem kad drugi kuhaju. 😂
Mare, znam kako ti je. 😞 Mi smo imali kaoticnu situaciju na pocetku trudnoce. Pisala sam o tome, ali nebitno sad. Bili u zajednici, djeveru to vise nije odgovaralo i mm se pokupio iako je on 7 g stariji!!! Mislim da nam je to najbolja odluka ikad!! Osjecaj kad si u svom i sam je neprocjenjiv. Onako stalno gledas da to kao nije tvoje, smijes li ovo ili ono, smetas li nekom,..... Tesko nam je uz kredit sad, ali ne bih se nikad vratila na staro. Sretno vam i da kupite nesto svoje!!!! 🤗🤗
Dobro jutro
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩🍩🍩🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Posluzite se 😂😂😂
Nama nista ne znaci pomjeranje sata jer ona je se budila po starom u 6.30. i nocas je se budila 3-4puta i plakala
Sortiraj odgovore
Najstariji