Ugolina, sta muz napravio?
M je spavao do 9 i probudi se mm i kaze kako se ja zalim da mi je tesko a spavamo do 10???!!! Ja reko, a tko je bio budan s njim od 6-7.30???? Ti valjda. 😠😣😡
Aaaaa 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 ubila bi ga!!!
On to vise onako u sali, ali meni rogovi rastu.
Kaj radite?
Zlica spava,muz i ja gledamo neki glupi film na tv1000... Puse ko ludo vani...
Kuharica po struci, ali nisam tip zene koja ce kuhat muzu samo zato jer je gladan ili jer moram. Nije invalid, sam si napravi ili se dogovorimo tko ce spremat... Skuham nekad ako mi se kuha, vecinom ne. Nek jede vani ili nek si sam skuha. jedan od razloga zasto nemam nikakvu depresiju, anksioznost i slicno. Radim sta mi se radi i kad mi se radi
i zivo me zaboli
pokusajte i vi koji put pa cete se bolje osjecat
Kaj radite?
Zlica spava,muz i ja gledamo neki glupi film na tv1000… Puse ko ludo vani…
Peglam igricu jer lovre visi na sisi i budi se ako ga spustim. Pa kad vec moram sjedit i mirovati....
Nek odspava na meni pa cu lako dalje, samo da ne cvili zamnom
Mateo spavao sat vremena. 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 I do veceras ce biti cendrav jer ce mu biti predugo do spavanja. Super.
I da, poceo se maziti i grliti malo. Ali i dalje grize, grebe i stipa. 😒
I kod nas puse. Mm otisao svekrvi pomoci naribati zelje. Mm brat dobio posao ovdje, vise nece biti na terenu pa cu vidjeti koliko ce mm biti slobodniji sto se tice skakanja oko sveki. Nece on i dalje raditi sve zivo valjda.
Meni došla susjeda i uzela sina! Prvi put mi tak netko stran uzeo klinca. Ima unuka ko sin. Išli zmajeve puštat. Pa po njega. Petra evo sad cica i očekujem prvi spavanac.
Kakva su vam djeca danas?
Ujutro mi je bila tak tak,nis posebno,a odkad se probudila,ajme meni, cendravoca na najjace... Bili kod svekrica na rucku popodne i pokupili smo se doma oko pol pet jer nisi vise znao kaj bi s njom da prestane cviliti,cijeli put do doma precvilila,preplakala,uzas ..
Dosli smo doma i prvo kaj sam napravila,strpala sam ju u kadu i nek se "ohladi" 😂 bas se lijepo zaigrala,polijevala se, i sve smo oprali kosu,zube, poslije sam joj izmjerila temp i nema ju... Velim muzu da mi se cini logicno sto je cendrava bila tad jer njoj je sada zapravo pol sedam,a ne pol sest... Inace je isla spavat u osam, danas bu u sedam gotova.. A i spavala je samo sat i pol popodne... S tim da se probudila vesela i penje se na mene i sad da cu ju zagrlit..i muz ju htio malo prigrlit,dat pusu, ova kvocka se uvrijedi,side s kauca,ode na drugi kraj sobe i hiti se na pod i cvili/place...ajme cuda... Pravili smo se da ju ne gledamo uz komentare poput, necu zlocestu curicu grlit i tak to 😂😂😂😈 i tak je protestirala protiv pitaj boga cega nekih pet minuta i onda je samo pocela slagat legice...s tim da,kad je uspjela stavit kocku jednu na drugu, pocela se smijat i gkedat jesmo li mi vidjeli i sama sebi pljeskati 😂😂😂😂
Ugolina, evo M zaspao na meni u boravku. Znala sam da ce tako biti jer se jutros rano probudio, po danu malo spavao. A sta nocas? 🤔
Ugolina, evo M zaspao na meni u boravku. Znala sam da ce tako biti jer se jutros rano probudio, po danu malo spavao. A sta nocas? 🤔
Jel se probudio?
Jel se probudio?
Ne. Sad kad ga probudim bit ce jos gori.
Sortiraj odgovore
Najstariji