Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    29. Listopad 2017. 21:06

ilani

Ugolina ,Gospodar prstenova je na Doma tv,nemoj propustiti!😁

Aaaaaaaaaaaaaaa pa danas je nedjelja 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 psmtr

Ugolina
    29. Listopad 2017. 21:08

mamika3

ilani

Kolko ste puta to gledale?😀

Ja milion valjda...totalni sam frik za taj film... Kaj da ti velim,produzene verzije znam napamet svaki dijalog,gestu, gesku na snimanju,sveee 😂😂😂😂😂

Ugolina
    29. Listopad 2017. 21:09

ilani

Vecer cure!
    Vidim viber se aktivirao. Svi ste prezgodne a djeca su bas slatka sva😍 Shvatila sam da nemam na telefonu nijednu svoju sliku,a ni od sinova😒,same cure😊
    Sanjarka sta si kupila ovaj put mudrici za rockas?
    Mamika super za izlet! Steta za rucak. I da sa ovim vecim treba ti vise energije,to si dobro rekla!

Ilani, selfie okini 😉😉😉

Ugolina
    29. Listopad 2017. 21:10

mare1989

Ja cu ujutro vidjeti sta ce biti sa tim zubima,ostatak drzim u casicu pa budemo vidjeli. Al ono bas se sve skupilo

Stavi ti sliku da svi vide sto ti je issa napisala 😍😍😍😍 topim se od tog djeteta

mamika3
    29. Listopad 2017. 21:11

Ugolina

mamika3

ilani

Ja milion valjda…totalni sam frik za taj film… Kaj da ti velim,produzene verzije znam napamet svaki dijalog,gestu, gesku na snimanju,sveee 😂😂😂😂😂

A ne vjerujem....Ja ne znam dal ima koji film da mi se bas toliko svidio!stignes jos,traje tri sata!Ko Titanic!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    29. Listopad 2017. 21:20

Mare, posto je dvojka mislim da te zubar mora odmah uzeti. A cuda se mogu napraviti. Mm pred svatove zubarica napravila dvojku tek toliko "da izdrzi" svatove i evo 3 g poslije jos stoji. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Nikad nije otisao to napraviti kako treba a uopce se nista ni ne kuzi.
    I znam kako je kad se skupi svega a kazu da zlo nikad ne dolazi samo. Mi kad smo bili u kupnji kuce, dizanju kredita i svega, ja trudna, stres i jos mi padne crijep s krova i razbije auto. Plakala sam nocima dok je muz spavao. Al sve prode. Tako ce i vama. Nadam se da ce proci sto prije i da cete rijesiti sve probleme najbolje po vas. 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘

Ugolina
    29. Listopad 2017. 21:31

mamika3

Ugolina

mamika3

ilani

Ja milion valjda…totalni sam frik za taj film… Kaj da ti velim,produzene verzije znam napamet svaki dijalog,gestu, gesku na snimanju,sveee 😂😂😂😂😂

A ne vjerujem….Ja ne znam dal ima koji film da mi se bas toliko svidio!stignes jos,traje tri sata!Ko Titanic!

Hahaha, cijeli film zapravo traje 12 sati...
    Isla ja gledat jednu subotu davno koju nisam.isla van (a to je bilo svjetsko cudo da sam ja u sub doma).. Kao pogledat cu si sva tri djela.. Jebote zivot,pocela sam gledat popodne oko 16, navecer oko osam su burazi isli van, oni su otisli van,napili se otrijeznili,dosli doma i udu si u sobu oko tri ujutro, ja ono jos gledam film 😂😂😂😂😂😂 rekli su mi da sam luda i otisli spavat aaahaha...i kaj je najbolje,nisam ga do kraja pogledala jer mi je dusa spavala, ostalo mi jos dva sata koja sam pogledala onda kad sam se digla hahaha

Ugolina
    29. Listopad 2017. 21:34

Lucy16

Mare, posto je dvojka mislim da te zubar mora odmah uzeti. A cuda se mogu napraviti. Mm pred svatove zubarica napravila dvojku tek toliko "da izdrzi" svatove i evo 3 g poslije jos stoji. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Nikad nije otisao to napraviti kako treba a uopce se nista ni ne kuzi.
    I znam kako je kad se skupi svega a kazu da zlo nikad ne dolazi samo. Mi kad smo bili u kupnji kuce, dizanju kredita i svega, ja trudna, stres i jos mi padne crijep s krova i razbije auto. Plakala sam nocima dok je muz spavao. Al sve prode. Tako ce i vama. Nadam se da ce proci sto prije i da cete rijesiti sve probleme najbolje po vas. 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘

Isuse,jos i to onak za kraj? Kaj se na autu razbilo? Hvala bogu da je pao na auto

mamika3
    29. Listopad 2017. 21:35

Lucy16

I mi smo imali period,dosta dugacak,kad sam se pitsla jel moze gore?Bilo tesko,nije sad bajno,ali nekako osjecam da ce biti jos bolje i da ce nam se bas sve poslozit!😘😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    29. Listopad 2017. 21:36

Ugolina, 10 h gledala film???? 😲 Ja bas ne volim Gospodara prstenova ali ne znam bih li ista gledala 12 h u komadu??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.