Mare, ovo je da se rastopis. 🤣😍😍😍🤗🤗🤗 Uz ovakvu djecu mora biti sve u redu. Sretno kod zubara!!!!
Ilani, i moj je budan od 7. Zaspao u 20.30. Do 22 se nesto budio i plakao, ali se smirio i prvo budenje u 3.30!! Drugo oko 6. Nadam se da ce danas dan biti bolji i s dnevnim spavanjem.
Ugolina, bila sam vezana pa sam ostala na svom mjestu. Imala sam modrice, otisak pojasa i istegnuce kraljezaka i sad imam problema s kicmom. Boli me ako radim nesto, ne mogu biti dugo sagnuta, vec mi je problem nositi Matea i tako. I jos skolioza. Jucer sam skuzila da na desno skroz slabo mogu okrenuti glavu iza. Trebala bi na terapije, ali nemam kome ostaviti Matea.
Sad kad sam vec spomenula tu nesrecu, sud jos traje, znaci 4.5 godine!!! Nepravomocnu presudu sam ja dobila, ali su se oni zalili. Sletjela sam u kanal okrenuta na krov, zbog leda i snijega na cesti. Tu noc je padala kisa, smrzlo se, ujutro pao snijeg, a cestari cijelu noc i jutro nisu isli niti bacili sta, a cesta je drzavna!!!! Nista drugo nisam ostetila ( ni drugi auto, ogradu, rasvjetni stup,....) nista, osim svog auta i zdravlja i oni mene okrive i naplate mi kaznu!!!!! Policajac mi je rekao da sam gurala auto i da se to dogodilo da bih bila kriva!??? Toliko o pravdi kod nas. Horvatincic ubije 4 ljudi i nikom nista.
Jutrekoooo....
Lucy Prevrnula se na krov?😱😱Ajoj,...Vidim da imas posljedica,ali ziva si,hvala Bogu!!!To je najbitnije!Sudstvo kod nas je katastrofa!Pa jel ti onda placas odvjetnika cijelo to vrijeme?
Mare Sretno kod zubara!Mislim da ce uspjeti nesto skemijat!Predivna poruka od male!Zbilja prekrasno!Nemam rijeci!
Abies A gdje si zeno?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej,cure,kod nas nis novog!Buhtlica jos spava nis joj nije smetalo ovo pomicanje sata!Meni je...Nisam mogla zaspat do ponoci,vrtila sam se u krevetu,a bila umorna ko pas!Pojem kavu u miru,i to toplu!💪💪Zaboravila sam napisat,naruceni smo pocetkom prvog na Srebrenjak,za pregled mandula!Nacula sam muza kak ispituje starce kad ce ici na groblje,vjerojatno da ih vozi!A ak on ode,mozda uzme i klince,a onda ja mogu u soping za tajnu priju....Jupiii.....Odnosno,razgledavanje,ak ne nadjem nesto sto mi se bas svidi!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sad kad sam vec spomenula tu nesrecu, sud jos traje, znaci 4.5 godine!!! Nepravomocnu presudu sam ja dobila, ali su se oni zalili. Sletjela sam u kanal okrenuta na krov, zbog leda i snijega na cesti. Tu noc je padala kisa, smrzlo se, ujutro pao snijeg, a cestari cijelu noc i jutro nisu isli niti bacili sta, a cesta je drzavna!!!! Nista drugo nisam ostetila ( ni drugi auto, ogradu, rasvjetni stup,….) nista, osim svog auta i zdravlja i oni mene okrive i naplate mi kaznu!!!!! Policajac mi je rekao da sam gurala auto i da se to dogodilo da bih bila kriva!??? Toliko o pravdi kod nas. Horvatincic ubije 4 ljudi i nikom nista.
😲😲😲😲😲😲 govna 🔫🔫🔫🔫
Al tako i moj buraz tek nedavno dobio odstetu za nesrecu prije osam godina... Dolazio je po mene vani i u blizini raskrizje, prilazi crveno mu je,koci, upali se zeleno,samo je nastavio voziti,naravno i lik se zabije u njega koji je prosao kroz crveno!!!!!!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫 skoro mu se u vrata zabio! Odletili na rizol oboje.. Murja svi srali burazu jer naravno mlad je,u autu dva dugokosa lika, mora da su oni krivi!! Kaj bi bila kriva seljacina od 50 godina... Vidjela sam jer je to bilo blizu mjesta di sam bila ja pa sam dosla tam k njemu.. Buraz mu je na odlasku samo dobacio da je supak! I govno se jos uvrijedi da kak to razgovara..vrli eto tak,supak si!! A nadzorna kamera na zgradi do je tocni snimila kako ovaj prolazi kroz cisto crveno i zabija se u njih! I uz to,tolike godine cekanja 🔫
Danas bi mi trebala doc sestricna pop i potaknula me da malo pocistim uzas u kojem zivimo 😂😂😂 jos mi.ostao dnevni prasinu i malo pospremit stol al to cu dok zlica bude spavala.. Muz ce otic kod svojih sad,nesto treba pomoc, malo mira od njega 😂😂😂
Sad kad sam vec spomenula tu nesrecu, sud jos traje, znaci 4.5 godine!!! Nepravomocnu presudu sam ja dobila, ali su se oni zalili. Sletjela sam u kanal okrenuta na krov, zbog leda i snijega na cesti. Tu noc je padala kisa, smrzlo se, ujutro pao snijeg, a cestari cijelu noc i jutro nisu isli niti bacili sta, a cesta je drzavna!!!! Nista drugo nisam ostetila ( ni drugi auto, ogradu, rasvjetni stup,….) nista, osim svog auta i zdravlja i oni mene okrive i naplate mi kaznu!!!!! Policajac mi je rekao da sam gurala auto i da se to dogodilo da bih bila kriva!??? Toliko o pravdi kod nas. Horvatincic ubije 4 ljudi i nikom nista.
😲😲😲😲😲😲 govna 🔫🔫🔫🔫
Al tako i moj buraz tek nedavno dobio odstetu za nesrecu prije osam godina… Dolazio je po mene vani i u blizini raskrizje, prilazi crveno mu je,koci, upali se zeleno,samo je nastavio voziti,naravno i lik se zabije u njega koji je prosao kroz crveno!!!!!!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫 skoro mu se u vrata zabio! Odletili na rizol oboje.. Murja svi srali burazu jer naravno mlad je,u autu dva dugokosa lika, mora da su oni krivi!! Kaj bi bila kriva seljacina od 50 godina… Vidjela sam jer je to bilo blizu mjesta di sam bila ja pa sam dosla tam k njemu.. Buraz mu je na odlasku samo dobacio da je supak! I govno se jos uvrijedi da kak to razgovara..vrli eto tak,supak si!! A nadzorna kamera na zgradi do je tocni snimila kako ovaj prolazi kroz cisto crveno i zabija se u njih! I uz to,tolike godine cekanja 🔫
Osam godina?😱😱😱Prestrasno!Moj brat je prije per godina kupio Mercedes,neki ogromni,obiteljski!Radio je u Mercedesu pa zato!Na kredu ga je bio uzeo....Bio ponosan,a bome i sretan!Da bi se mjesec-dva poslije na raskrscu neka baba zabila u njega odozada!Nije nikom bilo nista,ali njegov auto je bio totalka unisten!Dobio je neku sitnu odstetu,ali tako mu je bilo zao,ko psu...Jos se veselio kak ima dobar auto,da ce ga vozit godinama...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy ajmeeeeee :(
Ugolina, eto te nesretne kamere nekad dobro dođu.
Mamika,gdje sam, pa u šumi. S takvim ljigavcima. Neopisivo. Oni o politici, ratu ili nekim motoutrkama, boksu. Ja s vama razglabam. Pukla bi da mi nema vas (i vajberuša).
Sinoć ipak obavili groblje. Mirogoj pa miroševac već noć pala. Jedva našli grob. Kako je noć bila, nisu se vidjela više slova. A u autu sam odkvocala mužu. Drži se svog. 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji