Laku noc,bapci i bebci!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina ,Gospodar prstenova je na Doma tv,nemoj propustiti!😁
Kolko ste puta to gledale?😀
Ja milion valjda…totalni sam frik za taj film… Kaj da ti velim,produzene verzije znam napamet svaki dijalog,gestu, gesku na snimanju,sveee 😂😂😂😂😂
A ne vjerujem….Ja ne znam dal ima koji film da mi se bas toliko svidio!stignes jos,traje tri sata!Ko Titanic!
Hahaha, cijeli film zapravo traje 12 sati…
Isla ja gledat jednu subotu davno koju nisam.isla van (a to je bilo svjetsko cudo da sam ja u sub doma).. Kao pogledat cu si sva tri djela.. Jebote zivot,pocela sam gledat popodne oko 16, navecer oko osam su burazi isli van, oni su otisli van,napili se otrijeznili,dosli doma i udu si u sobu oko tri ujutro, ja ono jos gledam film 😂😂😂😂😂😂 rekli su mi da sam luda i otisli spavat aaahaha…i kaj je najbolje,nisam ga do kraja pogledala jer mi je dusa spavala, ostalo mi jos dva sata koja sam pogledala onda kad sam se digla hahaha
😱😱😱😰😰😰😨😨😨Mislim da si jedna od ludjih osoba koje sam upoznala!!!!A volim takve. 😘😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
😂😂😂😂😂😂😂
A kaj cete,stvarno volim gospodara prstenova... Toliko da mi cak i ne smeta sto nije bas sto posto po knjizi...
Recimo hobbita su mi usrali skroz i prerazocarana sam filmom...
Mare, posto je dvojka mislim da te zubar mora odmah uzeti. A cuda se mogu napraviti. Mm pred svatove zubarica napravila dvojku tek toliko "da izdrzi" svatove i evo 3 g poslije jos stoji. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Nikad nije otisao to napraviti kako treba a uopce se nista ni ne kuzi.
I znam kako je kad se skupi svega a kazu da zlo nikad ne dolazi samo. Mi kad smo bili u kupnji kuce, dizanju kredita i svega, ja trudna, stres i jos mi padne crijep s krova i razbije auto. Plakala sam nocima dok je muz spavao. Al sve prode. Tako ce i vama. Nadam se da ce proci sto prije i da cete rijesiti sve probleme najbolje po vas. 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘
I mi smo imali period,dosta dugacak,kad sam se pitsla jel moze gore?Bilo tesko,nije sad bajno,ali nekako osjecam da ce biti jos bolje i da ce nam se bas sve poslozit!😘😘
I bude 😊😊😊😊💪
Ugolina, razbilo mi krov i stok zadnjih vrata. Dala popraviti. A s tim autom sam se okrenula na krov na snijegu 2013.tak da je sa mnom svasta prosao.
Ugolina, razbilo mi krov i stok zadnjih vrata. Dala popraviti. A s tim autom sam se okrenula na krov na snijegu 2013.tak da je sa mnom svasta prosao.
😵😵😵😵😵😱😱😱😱😱😱😱😱😱 ajme,jesi dobro???
Pise nemoj plakati jer znas da smo tu za tebe 😍😍
Moja Nikolina jucer krivo shvatila pomicanje sata i zaspala je kasnije nego inace,u 22.30 znaci po starom u 23.30😒 I jutros u 7 vec budna!
Mare predivno je od Isse! Ovako malena jos a koliko srce ima!💕 Sretno ti danas kod zubara!😘
Sortiraj odgovore
Najstariji