Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    29. Listopad 2017. 07:36

M budan od 5.50 i sad opet zaspao. Muz isto hrce a ja mogu ic kuhati jer od mog spavanja nista vise. 😫

Ugolina
    29. Listopad 2017. 07:43

sandrichx3

pao je s moje visine
    tek sad skuzila da nema vise private poruka na forumu, mislila ugolini odgovoriti nesto

Imas ti moj br?

Sanjarka88
    29. Listopad 2017. 07:47

Jutroooo 😘
    Tko je uranio danas zbog sata? Mi jesmo 😏
    A i inače spava jako lose zadnja 2mj, a tako je bia lipo spava cijelu noc zadnjih nekoliko miseci 🙄 
    Inace smo ok. Bili bolesni, i to zavrsili na hitnu puj puj ne ponovilo se. Sad je jos smrkav a mm na go ovaj tjedan pa ga mozda ostavim s njim kuci bar do srijede a vidit cu.
    U vrtiću inace sve super, voli ic. Ma i doma je super, nije sta je moj al bas je pozitivno, veselo i razumno dijete 😍 i živo, ma prezivo al neka! Navikla sam ja nije ni seka bila mirna 😁
    Slabo sam citala unatrag
    Koji se kolaci peku? Imate koji dobar recept?
    Mamika kako je svekar pao? 😫😫
    Ilani nisam u toku kako ide motoricki napredak? Idete na vjezbice jos?
    Jel tko trudan? 😂
    Danas mudrica slavi rockas u kinu 😊 P ce ostat u sveki, tata ce u kino a mama na kavu 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Listopad 2017. 07:49

I ubacite me u grupu ako je bude al nemojte da to bude def kraj foruma steta bi bila ☹

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mamika3
    29. Listopad 2017. 08:01

Jutrekooo......
    Ilani hvala na kavi!
    Sanjarka Ne znam kak je pao!Nisam slusala kad je prepricavao!I da,NITKO NIJE TRUDAN,ja sam na pilulama!😂😂Uglavnom ja napravim kolac,a onda Ilani!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Listopad 2017. 08:07

Kod nas nista posebnog!Rekli da cemo ici malom kupit tene i hoce neku igracku, u Kauflandu je vidio!Posto ima svoje novceke,dobit ce ju!Jooooj,ja sam u pms-u,jede mi se slatko!Njusim neke palacinkice.....I ledja pocela boljet!Kod nas samo sin i ja budni!Ajde,cure,grupirajte nas kad stignete!Naziv grupe-BABINJAK!!!!hihihihihuhi.....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    29. Listopad 2017. 08:24

Mamika citala sam za svekra,neka sto prije leda budu bolje
    Sanjarka ma Gigi je dobar i pravi frajer 😍
    Kako je mudrica?
    Lucy bude večeras bolja noc

Ugolina
    29. Listopad 2017. 08:34

Uuu sto mi je fina ova hladna kava ☕☕☕☕☕😂
    Brz oporavak svim bubanim bebama i ozlijedenim babama/dedama!!!

mamika3
    29. Listopad 2017. 08:39

Sta kuhate danas?Evo citam Lana Klingor nudi recept za janjetinu!Nekak mi je to fuj,radije bi ja neku chicketinu po povoljnijoj cijeni!I stavila je neke orasadte plodove unutra!Radije ja smoki...hihihihi...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    29. Listopad 2017. 09:21

Danas nis, idemo kod svekrive kad se ova zlica od opaka probudi iza ovog dnevnog spavanca..dobit ce neki cokolino prije spavanja...
    Muz me nazivcirao 🔫🔫🔫🔫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.