Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    29. Listopad 2017. 09:32

Joj, meni se tako ne kuha danas..... Otisla bi i k sveki da ne moram kuhati. 🙄 Imam od jucer poriluk sta mm voli a jucer nije stigao ni probati. Ali ne mogu samo to danas. Morat cu neko meso uz to.
    Sanjarka, hola 👋👋👋👋👋👋

Lucy16
    29. Listopad 2017. 09:33

Ugolina, sta muz napravio?
    M je spavao do 9 i probudi se mm i kaze kako se ja zalim da mi je tesko a spavamo do 10???!!! Ja reko, a tko je bio budan s njim od 6-7.30???? Ti valjda. 😠😣😡

Sanjarka88
    29. Listopad 2017. 10:07

Ugolina jel moguce da tebe muz naljutio? 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mamika3
    29. Listopad 2017. 10:07

Kod nas pao dogovor!Idemo u Trakoscan!Veli muz di hocu ic,velim ja tam di setnja zavrsava s klopom!😂😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Listopad 2017. 10:08

Sanjarka88

Da!I mene zanima!Kaj on to smije?Hihihihi...Nije ga strah?hihii

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sanjarka88
    29. Listopad 2017. 10:08

mamika3

Kod nas pao dogovor!Idemo u Trakoscan!Veli muz di hocu ic,velim ja tam di setnja zavrsava s klopom!😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 takve setnje i ja volim 😁
    Mi danas kod sveki na rucak 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    29. Listopad 2017. 11:14

Evo sad se manje više vidle! 
    Mamika super plan! I klopa!!!!
    Žao mi za svekra. Nek se brzo oporavi. Jel bio na rengenu? 
    Moj je nekako pristao da odemp na mirogoj miroševac. No tvor je no1. A ja veša još 3h na pranju i sušenju. I peglanne još. Baš me zezne s tom subotom. 

Ugolina
    29. Listopad 2017. 11:52

Lucy16

Ugolina, sta muz napravio?
    M je spavao do 9 i probudi se mm i kaze kako se ja zalim da mi je tesko a spavamo do 10???!!! Ja reko, a tko je bio budan s njim od 6-7.30???? Ti valjda. 😠😣😡

Aaaaa 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 ubila bi ga!!!

Ugolina
    29. Listopad 2017. 11:56

mamika3

Sanjarka88

Da!I mene zanima!Kaj on to smije?Hihihihi…Nije ga strah?hihii

Hashahaha,pa cesto on mene naljuti,samo nekad vise nekad manje..nis specijalno, curilo kap po kap negdje kod odvoda vesmasine,pa on to tamo sarafio,pa mi je mijenjo zarulju na napi a to je isto maestralno slozeno da je citava znanost promijenit zarulju i bio je zivcan i napala sam ga jer je zivcan,pa onda on mene da smije valjda bit jedan dan, e tek onda sam ja pukla, da kak ja onda ne smijem bit (jer sam neki dan,prvi menge, bila luuuudaaaa pa mi je srao) i tak... Uglavnom,bas nis pametno 😂😂😂😂

Ugolina
    29. Listopad 2017. 12:00

A ovo sto pitas mamika,da kaj ga nije strah.. Hahaha, ja mozda izgledam ko ostrokondza,al u kuci ti je on glavni 😂😂 mislim,zapravo smo ravnopravni i sve mi hoce pomoc,napravit,oko male hendla al nema s njim zajebancije.. Nebu ono zamnom ko pesek iso... Al zato ga volim 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.