Lucy ajmeeeeee :(
Ugolina, eto te nesretne kamere nekad dobro dođu.
Mamika,gdje sam, pa u šumi. S takvim ljigavcima. Neopisivo. Oni o politici, ratu ili nekim motoutrkama, boksu. Ja s vama razglabam. Pukla bi da mi nema vas (i vajberuša).
Sinoć ipak obavili groblje. Mirogoj pa miroševac već noć pala. Jedva našli grob. Kako je noć bila, nisu se vidjela više slova. A u autu sam odkvocala mužu. Drži se svog. 😒
Aha,prekasno ste isli jer je on sigurno nes kod tvora 🔫
Mislila sam pospremit jos stol u boravku a neda mi se...danas sam kroz dva sata oprala kupaonu,kuhinju,podove,ves u masinu 2x,sebe,kosu, skuhala zlici varivo 😂 jebate,to nisam ne znam kad bila tak vrijedna.. Uzas kak je bilo prljavo,ulazi mi s hodnika od zgrade cim otvoris vrata svasta uneses,plus na cipelama pa triciklicu 🔫 jedino se boravak drzi zbog male,ali zato police prst prasine..sreca nema ih puno...
Muz kod svojih i bas mi pase ova tisina,jedino zvuk vesmasine,al taj mi ne smeta..zlica zaspala bez puno dramatiziranja,milina...idem si skuhat neki nes..pa cu fkt pospremit stol,bed mi malo da mi ova gosca moja to vidi..
Ugolina, 10 h gledala film???? 😲 Ja bas ne volim Gospodara prstenova ali ne znam bih li ista gledala 12 h u komadu??
ja sam znala igrati igricu po 8h, sta bi rekla na to?
Sandrich, haha.... Kad je to bilo? Sad sigurno to vise ne mozes?? 🤣🤣
Ma, promet je zeznut. Do posla imam 70 km svaki dan i nemam pojma kako cu se naviknuti na to opet. Nekad odvezem da se ni ne sjecam kako sam dosla. Moja sestra svaki dan putuje 150 km, pa kad se sjetim nje moram sutjeti.
Odvjednik radi po postotku. Ali rekao je da bi za 3 g trebalo biti gotovo. I bilo bi da nije bilo zalbe.
I najvjerojatnije sam zbog te nesrece morala na carski.
Ja sam si sva vazna!Na povratku iz skole svratila u parkic ,bile dvije babe od mojeg babinjaka!I kazu mi da sam smrsavila!Ja rekoh da sigurno jesam,sa 88 na 87!I ne mozes babe uvjerit da sam ista,da se ubijes!Onda sam ih zamolila da mi prestanu lagat u facu,da bar cekaju da im ledja okrenem!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja buhtlica poklopala cijelu kasicu od kruske!Ostala sam paf,bas je jela s gustom!Stavila sam video na viber!Bila mi je preslatka
😍
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Buhtlica opravdava nadimak. 😂
Sjecate se onog mog pokvarenog moba i borbe sa T mobilom i Agram servisom??? Danas me zovu da dodem izabrati novi da mi je odobrena zamjena!!!!!!!! 😃👏💪💪💪💪😀😀😀
Pisala zalbu ministarstvu gospodarstva. Zvala udrugu za zastitu potrosaca. Oni rekli Hakomu. Hakom kaze oni se bave samo racunima, pisi ovima. Kad sam napisala vec 100 zalbi, napisat cu 101. I isplatilo se!!! Eto im na...... Gamad pokvarena. Za sve zivo treba pisati zalbe i boriti se. Zalosno ali istinito.
Ali sad mi ne treba novi, kad sam si novi mob kupila u 6 mj. Prodat cu ga ili nesto.
Super Lucy!!!!!!!!
A da Ugolina. Fino sam mu zakvocala da smo trebali k mojima na ručak ostavit djecu i sve za dana bi napravili. I nek nađe spremačicu tvoru i svašta. I da ću ovim tempom na jankomir. Al nije baš shvatio, misli da se zezam.
P i ja doma. Glava rastura opet. Sin i onaj moj na vitezovima. Hoću spavati?!!!! Hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji