Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    28. Listopad 2017. 15:58

Ugolina

ilani

Mame😘
    Kod mene nista od planova. Muz se skroz razbolio,lezi cijeli dan . Nikolinu sam stavila spavat curama u sobu da je sto manje s njim u kontaktu. Nadam se da se nece zarazit. Rucak skuhala,neki ves prala na ruke,dopodne bili u setnji.
    Ugolina di si vidjela Lucy i Mamiku? I ja bih😁 nadam se da cemo uspjeti neku kavu organizirat uskoro.

Ma kako smo silvana i ja slale vam adrese i to pa sam ih vidla prek vibera

I ja sam znatizeljna,Lucy i mamika bacite koju slikicu ;)

Lucy16
    28. Listopad 2017. 17:53

lan@luk@rit@

Ugolina

ilani

Mame😘
    Kod mene nista od planova. Muz se skroz razbolio,lezi cijeli dan . Nikolinu sam stavila spavat curama u sobu da je sto manje s njim u kontaktu. Nadam se da se nece zarazit. Rucak skuhala,neki ves prala na ruke,dopodne bili u setnji.
    Ugolina di si vidjela Lucy i Mamiku? I ja bih😁 nadam se da cemo uspjeti neku kavu organizirat uskoro.

Ma kako smo silvana i ja slale vam adrese i to pa sam ih vidla prek vibera

I ja sam znatizeljna,Lucy i mamika bacite koju slikicu ;)

Ajmo onda svi baciti po slikicu. Ja ispocetka nisam bas pratila temu pod dojmom poroda. 

Lucy16
    28. Listopad 2017. 18:58

Ugolina, ja skoro svaki dan imam neko varivo jer Mateo to voli jesti. Pa uz to napravim jos pom fri jer mm ga voli jesti, a nije ni meni mrzak. 😂

mare1989
    28. Listopad 2017. 19:01

Ajmo da vas vidimo

Ugolina
    28. Listopad 2017. 20:29

Nikakve slike ne stavljam ja tu na forum 😝😝😝😝
    Di ste babci??
    Ja cijeli dan zbunjena jer sam si oko 14 h vec prebacila sat u rikverc na sparetu 😂😂😂 
    Popodne kao idemo skoknut do supernove u postu platit racune i naravno ono subota je,posta zaprta 😵
    Pa ajmo vidit nes u pepco  pa u kik pa u muller pa u interspar pa prek u bauhaus i jebote zivot,tri sata zivota potrosili 🔫 i nesto sitno u intersparu jer nemamo para..lako tak  hodat po ducanima...
    I nasla sam si u bauhausu predivan bor za bozic 😍 predivan...i nadam se da se do place nece rasprodat jer cu inace popizdit!!!!
    Inace,ne volim.umjetne borove,samo prave i taj miris i te fore ali ove godine stvarno ne mogu imat pravi milijarde tih iglica i svega jer niti nemam gdje stavit bor..jedva smo se dosjetili kud s njim,morat ce na stol,iznad zlicinog puzalista (a ispod stola cu joj napravit mjesto s jastucima,i moci ce se zavlaciti i igrati ispod) i nije mi bas prakticno da iglice padaju po njenim stvarima i igrackama i u puzzlama da mi se unutra uvuku...kaj cu onda 😂

Abies
    28. Listopad 2017. 20:31

Mene ste sve vidjele. a ako ste za a da nije javno možemo vas u neku grupicu složit na viberu

Lucy16
    28. Listopad 2017. 21:38

Abies

Mene ste sve vidjele. a ako ste za a da nije javno možemo vas u neku grupicu složit na viberu

Moze ovo. Nas 7-8 koliko nas ima, ne sad 576. Iskreno, ne mogu ni pratiti puno prica iz zivota 68 ljudi. Ovo je idealno. 

Ugolina
    28. Listopad 2017. 21:51

Ja se slazem ali bojim se da se ne ponovi ko prva viber grupa i da svi izadu s foruma..mozda otvorit grupu,cisto da se vidimo medusobno,pa izac iz nje..
    Forum je puno pregledniji, prakticniji... Naravno,ovo je samo moje misljenje i ideja..

Lucy16
    28. Listopad 2017. 22:02

Ugolina

Ja se slazem ali bojim se da se ne ponovi ko prva viber grupa i da svi izadu s foruma..mozda otvorit grupu,cisto da se vidimo medusobno,pa izac iz nje..
    Forum je puno pregledniji, prakticniji… Naravno,ovo je samo moje misljenje i ideja..

Slazem se.

mare1989
    28. Listopad 2017. 22:06

Slazem se sa ugolinom
    moze grupa eto samo da se vidimo i slike djece 😊
    Ja se aktiviram kad stignem jer evo i nakon dva mjeseca snalazim se sa bojenjem Isse u skolu.
    Jos sam pod stresom jer ovaj vlasnik stana di sad zivimo nam rekao da do 1.3 moramo iseliti,e sad zamislite kako da nademo nesto za nas pet,nitko ne izdaje duze od 1.6 ili obitelji sa djecom. Danima vec trazimo,mm glumi da je sve u redu jer zna da sam ja panicar,evo danima me zeludac boli i imam nocne more. Trazimo da kupimo nesto,ali opet sve zavisi od svekrica jer oni zele kredit da dignu i da kupimo nesto. Eto duboko se nadam da Ce oni uspjeti dignuti kredit i da cemo si nesto naci i kupiti. 
    Malo sam se izjadala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.