Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Listopad 2017. 13:33

mamika3

Ugolina

ilani

Zaspala napokon. Sad cu i ostale rastjerat pa malo gledat neka ubojstva na tv. Volim krimice.😊

Hahahahaha…ja volim gledat kosti,ali tek od onda kad operu kostur 😂😂😂😂

Ja obozavam Zlocinacke umove!!!!!A Kosti gledam zbog glavnog glumca!Ne trebaju mi ni kostur oprst!😂😂😂😂

Aaaaahahahaha a zlocinacke umove  ne mogu smislit zato kaj su mi prezlocinacki..i cesto je tema  otmica i silovanje djece ili pregrozna neka mucenja,a ja to ne mogu podnijet...ovi csi-jevi su mi ok...
    A ovo,raspon trudnoca od 70-100 kg,ma pisam

Ugolina
    28. Listopad 2017. 13:35

Lucy16

Ugolina, operu kostur. 😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    A glumica iz Lovca je ona iz Sumrak sage. Ona uvijek ima jedan te isti izraz lica. Uopce nije neka glumica kad ne zna na licu pokazati nista.
    Mamika, a da, vi ste sad veliki. 😄
    Ilani, jel ima kod tebe kad mira uz toliku djecu? Jel cekas ponoc da i veliki zaspu da imas mira??
    Mare, sta ti uz sve se stignes okupati i lezati??? 🤔🤔
    Mm i Mateo hrcu od 22. M kasno popodne isao spavati pa pomaknuo i ovo spavanje. Ja cu se natjerati okupati i to je to. Kosu cu prati sutra. Satrao me s vjesanjem po meni danas. Svaka kost me boli.
    Kad vidim Maru ozbiljno razmisljam o nekoj promjeni da se sredim malo. Sve sam veca i veca. Vise nista od robe necu moci. Dobila trbuh i slaufice, bas sam si bljak.😡😠 Al bitno da sam u 21 tamanila pom fri s muzem. On ga moze jesti 3x na dan ako treba pa mu je to najjednostavnija vecera.

Aaahaha 😂😂😂😂
    A za ilaninu djecu, njenih velikih niti nema doma u ponoc pa ima mir 😂😂😂

Ugolina
    28. Listopad 2017. 13:37

mare1989

Ugolina

mare1989

Vecer cure
    Ilani koji je ovo kolac ?
    Moja djeca spavaju,ja odradila trening,okupala se i sad lezim

A sirena kad zaspe onda se ne budi dok di ti na treningu??

Sirena zaspe oko 19-19.30 ,ako se slučajno krene vrtiti i cviliti muz uvali bocu 😁a nekad i ne probudi se

A pa to je super!! Jer moja zaspe u osam,ali do deset se barem dva tri put trgne prasica

Ugolina
    28. Listopad 2017. 13:38

lan@luk@rit@

Kolko ste se danas strana ispisalebravooo
    Ja redovno citam svaki dan al sam lijena pisatt
    Mare tu glumicu moja L obozavaa.
    R spava s menom u krevetu od pocetka tako mi je lskse kroz san dat cici i spavati..nisam mudra ko mamika iako mi je trece
    Eto samo da vas pozdravim ,nisam puno zapamtila…
    I da mm i ja smo se maloprije najeli rizota od kozica dakle i ja sam u klubu ovih sto vole kasno jesti..
    Mirnu noc svima

Da,ali oprosti ti se ne racunas pod debele 😝😄😄😄😄😄😄 

Ugolina
    28. Listopad 2017. 13:51

Dobar dan!!!! 
    Jucer sam se dogovorila s kumicom da cemo mala i ja danas ujutro doc kod nje na kavu oko deset h, sto je znacilo da sam prvo dijete premotala obukla i to i od osam kuhala kavu,radila dorucak, stavila kuhat juhu,hranila nju i na kraju trcala pod tus,spremila sebe do kraja i kad sam tu juhu dovrsila oko deset smo taman krenule kod nje...vratimo se s kave,pa dok sam sve silno meso i povrce iz juhe za nju usitnila malo i dok je jela i onda ju muz uspavao i onda dok smo se isli zaljubit 😍😍😍😍
    I nikak se javit covjece 😂😂
    Abies,jesi odludila???
    Ilani,jel ko od sinova vozi??
    Mare,vrijedna ko i uvijek...
    Sandric,e nek si malo izasla..di si bila??
    Lucy i mamika,moram vam rec da mi razgovor s vama ima potpuno novu dimenziju odkad sam vas vidla 😂 sad jos vise uzivam s vama se tu zajebavat 😄

Lucy16
    28. Listopad 2017. 14:02

Ugolina, kako je drugacije kad znas facu osobe s kojom se dopisujes. 😁 Lako tebi kad ti je muz stalno doma, mozes se zaljubit kad hoces. Ljubomorna sam sad. 😣
    Ja volim gledati sve na tvu samo kad bih mogla. Cim legnem Mateo dode i digne me i sjedne na moje mjesto. 😡

Ugolina
    28. Listopad 2017. 14:23

Lucy16

Ugolina, kako je drugacije kad znas facu osobe s kojom se dopisujes. 😁 Lako tebi kad ti je muz stalno doma, mozes se zaljubit kad hoces. Ljubomorna sam sad. 😣
    Ja volim gledati sve na tvu samo kad bih mogla. Cim legnem Mateo dode i digne me i sjedne na moje mjesto. 😡

😂😂😂😂😂 a mateo,bas je smijesan..
    Da,kad vec kazes, ovi nikako da mi muza nazovu,pa bar da kazu nismo te primili,da mozemo dalje trazit..vidit cemo jos pun i uto,a onda ce on njih naz u cet samo da potvrde da mozemo dalje trazit 😥 steta... Mislim,mozda ga jos nazovu da dode,al sto duze cekas,manje  si optimistican ... Rekli su do kraja mjeseca

28. Listopad 2017. 14:47

Mame😘
    Kod mene nista od planova. Muz se skroz razbolio,lezi cijeli dan . Nikolinu sam stavila spavat curama u sobu da je sto manje s njim u kontaktu. Nadam se da se nece zarazit. Rucak skuhala,neki ves prala na ruke,dopodne bili u setnji.
    Ugolina di si vidjela Lucy i Mamiku? I ja bih😁 nadam se da cemo uspjeti neku kavu organizirat uskoro.

Ugolina
    28. Listopad 2017. 15:02

ilani

Mame😘
    Kod mene nista od planova. Muz se skroz razbolio,lezi cijeli dan . Nikolinu sam stavila spavat curama u sobu da je sto manje s njim u kontaktu. Nadam se da se nece zarazit. Rucak skuhala,neki ves prala na ruke,dopodne bili u setnji.
    Ugolina di si vidjela Lucy i Mamiku? I ja bih😁 nadam se da cemo uspjeti neku kavu organizirat uskoro.

Ma kako smo silvana i ja slale vam adrese i to pa sam ih vidla prek vibera

Ugolina
    28. Listopad 2017. 15:06

Znaci,pecem filetino i pomfrit  ee, tako sam se zazelila nezdravog rucka da vam nemrem opisat  😂😂😂 i jos cu si ful stavit kecapa 😂😂
    I ove filetino nisam kupila dve godine jer imam zenu koja mi hrani domace piceke pa kupujem od nje po 15 komada... Ajde barem sam juhu kuhala ali isto s komadom filetina 😂😂 i da,pomfrit nije smrznuti,gulila sam cak , isusee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.