Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    27. Listopad 2017. 22:53

ilani

Hahaha ja gledam zlocinacke umove zbog onog zgodnog crnca😆😁😁

Ha ha ha....Potpis!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Listopad 2017. 22:56

Lucy16

Ugolina, operu kostur. 😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    A glumica iz Lovca je ona iz Sumrak sage. Ona uvijek ima jedan te isti izraz lica. Uopce nije neka glumica kad ne zna na licu pokazati nista.
    Mamika, a da, vi ste sad veliki. 😄
    Ilani, jel ima kod tebe kad mira uz toliku djecu? Jel cekas ponoc da i veliki zaspu da imas mira??
    Mare, sta ti uz sve se stignes okupati i lezati??? 🤔🤔
    Mm i Mateo hrcu od 22. M kasno popodne isao spavati pa pomaknuo i ovo spavanje. Ja cu se natjerati okupati i to je to. Kosu cu prati sutra. Satrao me s vjesanjem po meni danas. Svaka kost me boli.
    Kad vidim Maru ozbiljno razmisljam o nekoj promjeni da se sredim malo. Sve sam veca i veca. Vise nista od robe necu moci. Dobila trbuh i slaufice, bas sam si bljak.😡😠 Al bitno da sam u 21 tamanila pom fri s muzem. On ga moze jesti 3x na dan ako treba pa mu je to najjednostavnija vecera.

Joj,nemrem se sjetit kak se zenska zove,al da u svim nastsvcima filma ima isti izraz lica....Onda i ja mogu bit glumica!Lucy,naspavajte se nicas!Laku noc,babci i bebci!!!!!!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

27. Listopad 2017. 22:56

Lucy mira kod mene slabo ima😁 Sad su decki jedan vani jedan na poslu,cure nikako da obave kupaonu i sta vec pa da mogu i ja onda .
    Ni ja ne volim onu glumicu. Izgleda stalno na rubu psihickog sloma.

mamika3
    27. Listopad 2017. 22:57

ilani

Lucy mira kod mene slabo ima😁 Sad su decki jedan vani jedan na poslu,cure nikako da obave kupaonu i sta vec pa da mogu i ja onda .
    Ni ja ne volim onu glumicu. Izgleda stalno na rubu psihickog sloma.

Meni vise nekak munjeno..Laku noc!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    27. Listopad 2017. 22:59

A kako spavamo... 
    Imamo veliki, mekani krevet i kinderbet odmah do moje strane. M uspavam na krevetu i kad idem leci stavim ga u kinderbet. Lijepo spava do 1.budenja. onda trazi cicu oko 1, pa ga vratim u kindu. Nekad se probudi za sat, dva, tri pa opet cica i ja zaspim i ostane kod nas do jutra. Imamo jos jednu sobu gdje ga mislimo preseliti ali ne znam kad s ovakvim njegovim spavanjem. 🤔🤔🤔

mare1989
    27. Listopad 2017. 23:17

Ugolina

mare1989

Vecer cure
    Ilani koji je ovo kolac ?
    Moja djeca spavaju,ja odradila trening,okupala se i sad lezim

A sirena kad zaspe onda se ne budi dok di ti na treningu??

Sirena zaspe oko 19-19.30 ,ako se slučajno krene vrtiti i cviliti muz uvali bocu 😁a nekad i ne probudi se

mare1989
    27. Listopad 2017. 23:21

Sirena spava u svom krevetiću koji je odma uz nas krevet,veliki spavaju u svojoj sobi jedno pored drugog
    Glumica se zove Kristen Stewart 😁😁😁

lan@luk@rit@
    28. Listopad 2017. 00:08

Kolko ste se danas strana ispisalebravooo
    Ja redovno citam svaki dan al sam lijena pisatt
    Mare tu glumicu moja L obozavaa.
    R spava s menom u krevetu od pocetka tako mi je lskse kroz san dat cici i spavati..nisam mudra ko mamika iako mi je trece
    Eto samo da vas pozdravim ,nisam puno zapamtila...
    I da mm i ja smo se maloprije najeli rizota od kozica dakle i ja sam u klubu ovih sto vole kasno jesti..
    Mirnu noc svima

28. Listopad 2017. 08:20

Dobro jitro mame!☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫

mamika3
    28. Listopad 2017. 08:37

Jutroooooo......Ja lose spavala,boli me donji dio ledja!I jos sam se vise puta budila i okretala!Inace spavam ko top,cujem samo buhtlicu za klopu!
    Ilani hvala na kavi!
    Llr Ajde pisi malo i ti,vidis kak nam je zabavno!Peku se kolaci,jedu sendvici navecer...A da,ja napisala da mala ne spava s nama,ali nisam spomenula da ne dojim!Tak ih je puuuuno lakse naucit na krevetic!Ali da dojim mislim da bi bome bila sa mnom u krevetu!😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.