Hahaha ja gledam zlocinacke umove zbog onog zgodnog crnca😆😁😁
Ha ha ha....Potpis!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina, operu kostur. 😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A glumica iz Lovca je ona iz Sumrak sage. Ona uvijek ima jedan te isti izraz lica. Uopce nije neka glumica kad ne zna na licu pokazati nista.
Mamika, a da, vi ste sad veliki. 😄
Ilani, jel ima kod tebe kad mira uz toliku djecu? Jel cekas ponoc da i veliki zaspu da imas mira??
Mare, sta ti uz sve se stignes okupati i lezati??? 🤔🤔
Mm i Mateo hrcu od 22. M kasno popodne isao spavati pa pomaknuo i ovo spavanje. Ja cu se natjerati okupati i to je to. Kosu cu prati sutra. Satrao me s vjesanjem po meni danas. Svaka kost me boli.
Kad vidim Maru ozbiljno razmisljam o nekoj promjeni da se sredim malo. Sve sam veca i veca. Vise nista od robe necu moci. Dobila trbuh i slaufice, bas sam si bljak.😡😠 Al bitno da sam u 21 tamanila pom fri s muzem. On ga moze jesti 3x na dan ako treba pa mu je to najjednostavnija vecera.
Joj,nemrem se sjetit kak se zenska zove,al da u svim nastsvcima filma ima isti izraz lica....Onda i ja mogu bit glumica!Lucy,naspavajte se nicas!Laku noc,babci i bebci!!!!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy mira kod mene slabo ima😁 Sad su decki jedan vani jedan na poslu,cure nikako da obave kupaonu i sta vec pa da mogu i ja onda .
Ni ja ne volim onu glumicu. Izgleda stalno na rubu psihickog sloma.
Lucy mira kod mene slabo ima😁 Sad su decki jedan vani jedan na poslu,cure nikako da obave kupaonu i sta vec pa da mogu i ja onda .
Ni ja ne volim onu glumicu. Izgleda stalno na rubu psihickog sloma.
Meni vise nekak munjeno..Laku noc!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A kako spavamo...
Imamo veliki, mekani krevet i kinderbet odmah do moje strane. M uspavam na krevetu i kad idem leci stavim ga u kinderbet. Lijepo spava do 1.budenja. onda trazi cicu oko 1, pa ga vratim u kindu. Nekad se probudi za sat, dva, tri pa opet cica i ja zaspim i ostane kod nas do jutra. Imamo jos jednu sobu gdje ga mislimo preseliti ali ne znam kad s ovakvim njegovim spavanjem. 🤔🤔🤔
Vecer cure
Ilani koji je ovo kolac ?
Moja djeca spavaju,ja odradila trening,okupala se i sad lezim
A sirena kad zaspe onda se ne budi dok di ti na treningu??
Sirena zaspe oko 19-19.30 ,ako se slučajno krene vrtiti i cviliti muz uvali bocu 😁a nekad i ne probudi se
Sirena spava u svom krevetiću koji je odma uz nas krevet,veliki spavaju u svojoj sobi jedno pored drugog
Glumica se zove Kristen Stewart 😁😁😁
Kolko ste se danas strana ispisalebravooo
Ja redovno citam svaki dan al sam lijena pisatt
Mare tu glumicu moja L obozavaa.
R spava s menom u krevetu od pocetka tako mi je lskse kroz san dat cici i spavati..nisam mudra ko mamika iako mi je trece
Eto samo da vas pozdravim ,nisam puno zapamtila...
I da mm i ja smo se maloprije najeli rizota od kozica dakle i ja sam u klubu ovih sto vole kasno jesti..
Mirnu noc svima
Jutroooooo......Ja lose spavala,boli me donji dio ledja!I jos sam se vise puta budila i okretala!Inace spavam ko top,cujem samo buhtlicu za klopu!
Ilani hvala na kavi!
Llr Ajde pisi malo i ti,vidis kak nam je zabavno!Peku se kolaci,jedu sendvici navecer...A da,ja napisala da mala ne spava s nama,ali nisam spomenula da ne dojim!Tak ih je puuuuno lakse naucit na krevetic!Ali da dojim mislim da bi bome bila sa mnom u krevetu!😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji