LLR nemoj biti lijena i pisi nam😊 Da sjecam se i bureka u ponoc😁 ali ti svejednio izgledas spredobro pa ne trebas ni razmisljati sto i kada jedes😉
Mi ovaj vikend moramo u Ikeu po nove krevete za decke. Mm danas ne radi jer je grozno prehladen,ima i temperaturu. Pa ne znam kako cemo onda obaviti sve isplanirano. Ima jos i u vrtu radova. Barem nije kisa danas.
Lijep dan svima!😘
Ilani Da bar znam zasto!Ha ha...Jos i jedva zaspala,od umora!Pa kad sam napokon zaspala onda je buhtlica malo vristala pa sam joj par puta davala dudu,pa je onda trazila jest....Bome mi dugo nije bilo ovak!Znas sta,razmisljam opet o nekom novom krevetu!
Llr Burek u ponoc?I dobra linija?Svaka cast!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro
Ilani hvala na kavi
Ja sam jutros bila vrijedna😁 galeriju i spavacu sam generalno sredila i oribala,ostatak kuce sam usisala i pobrisala podove i kuhinju,jos kupatilo ostalo ali to cu kasnije.
Rucku nemam pojma sta bi
Ilani TM brz oporavak
Mamika neka sto prije produ leda
LLR izgleda kao bomba
Abies TM 🔫🔫 kako si ti i djeca
Vodili Matea na sisanje. Naravno da nije dao i branio se i plakao. Bitno da je siske maknula sa ne idu u oci.
Mamika, i ja imam problema s ledima pa znam kako je.
Abies, nekad je dobro ispucati se. 😀
Mare, vrijedna kao uvijek.
Jutro! Dan!
Muž zbrisao, ja preživčana.
Javim se kad odludim
Ja sinoc zbrisala na sat ipo. Nikad nisam i presretna sam bila! On mislio da sam u sobi 😂 vjerojatno je skoro nemoguce sa dvoje djece ali probaj uzet vremena za sebe. Ja probila skroz, samo sam se derala na svih zadnja dva dana
Ugolina Sta je na meniju veceras?Hihihihi…
E, haha, daj suti, mogla bi opet!! Ali s obzirom da sam se jucer sama sebi zgadila,danas necu jesti nista!!!! I ne, nije razlog taj sto nemam ni salame ni kruha nis, danas sam karakter 😂😂😂😂
I kako ide? Sta si jela zasad? 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji