Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2017. 22:31

Zaspala napokon. Sad cu i ostale rastjerat pa malo gledat neka ubojstva na tv. Volim krimice.😊

mare1989
    27. Listopad 2017. 22:31

Vecer cure
    Ilani koji je ovo kolac ? 
    Moja djeca spavaju,ja odradila trening,okupala se i sad lezim 

Ugolina
    27. Listopad 2017. 22:34

U nasu spavacu ne stane kindac 😂😂😂 
    Od kad se ona rodila,muz je u nasoj sobi,a ja s maloj u njenoj..i u pocetku je to bilo super,ja u krevetu,ona u kindacu i onda je ona postala zajebana,a ja jako umorna i od onda spavamo skupa na madracima na podu 😂😂😂😂 al to mi bas bilo super, nema kud past,svaka na svom i spavamo,nema dizanja,setanja,divota... Al s druge strane,zato ju jos uvijek i dojim... Jer sam crknuta i spavam ko top.. Umjesto da joj dosljedno nedam kad zeli,ja kroz san izvadim,hitim joj u usta i spavam 😂😂😂 a ujutro onda ono 😵😱😊😱😭😭 nisam joj trebala dat hahaha...i do kad bumo tak? 

Ugolina
    27. Listopad 2017. 22:35

ilani

Zaspala napokon. Sad cu i ostale rastjerat pa malo gledat neka ubojstva na tv. Volim krimice.😊

Hahahahaha...ja volim gledat kosti,ali tek od onda kad operu kostur 😂😂😂😂

Ugolina
    27. Listopad 2017. 22:38

mare1989

Vecer cure
    Ilani koji je ovo kolac ?
    Moja djeca spavaju,ja odradila trening,okupala se i sad lezim

A sirena kad zaspe onda se ne budi dok di ti na treningu??

27. Listopad 2017. 22:38

Pa zasto da onda na silu prestat dojit? Ako njoj pase a tebi ne smeta. Neka cica😇😃
    Mare kakao kocke su.

mamika3
    27. Listopad 2017. 22:42

Mi smo sa bebom u spsvacoj!Ona mi je treca pa ne spava s nama!😁Veliki imaju nesto sto je namjenjeno za radni prostor!Glupa moderna gradnja!Nit je soba nit nam treba za radit!Muz je napravio tu zid od knaufa i stavio vrata pa ispadne kao neki sobicak!Unutra je krevet na kat i ormar;jedno krilo!Ali ovaj trosjed na kojem smo mi,katastrofa!Muz je cesto u boravku,nikako se ne moze na njemu naspavat!A ni ja...Cesto me ledja bole ujutro!A trosjed jadan prezivio tri trudnoce u rasponu od 70-100kg!😱😱😱😱

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Listopad 2017. 22:46

Ugolina

ilani

Hahahahaha…ja volim gledat kosti,ali tek od onda kad operu kostur 😂😂😂😂

Ja obozavam Zlocinacke umove!!!!!A Kosti gledam zbog glavnog glumca!Ne trebaju mi ni kostur oprst!😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    27. Listopad 2017. 22:50

Ugolina, operu kostur. 😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    A glumica iz Lovca je ona iz Sumrak sage. Ona uvijek ima jedan te isti izraz lica. Uopce nije neka glumica kad ne zna na licu pokazati nista. 
    Mamika, a da, vi ste sad veliki. 😄
    Ilani, jel ima kod tebe kad mira uz toliku djecu? Jel cekas ponoc da i veliki zaspu da imas mira??
    Mare, sta ti uz sve se stignes okupati i lezati??? 🤔🤔
    Mm i Mateo hrcu od 22. M kasno popodne isao spavati pa pomaknuo i ovo spavanje. Ja cu se natjerati okupati i to je to. Kosu cu prati sutra. Satrao me s vjesanjem po meni danas. Svaka kost me boli.
    Kad vidim Maru ozbiljno razmisljam o nekoj promjeni da se sredim malo. Sve sam veca i veca. Vise nista od robe necu moci. Dobila trbuh i slaufice, bas sam si bljak.😡😠 Al bitno da sam u 21 tamanila pom fri s muzem. On ga moze jesti 3x na dan ako treba pa mu je to najjednostavnija vecera.

27. Listopad 2017. 22:51

Hahaha ja gledam zlocinacke umove zbog onog zgodnog crnca😆😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.