Ko ziv ko mrtav do sutra 😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bila sam danas kod dr na kontroli… Pitala me do kad zelim bolovanje 😂 reko moze do srijede,hvala lijepa 💪💪💪💪
Kao mogla bi mi dat jos iduci tjedan,al onaj tamo vise ne…ma dobro…
Bas je lijepo bit doma 😭😭😭😭😭 podsjetilo me na porodiljni i muka mi sto opet moram nazat delat… Al bio mi super ko godisnji nakon odradene adaptacije u jaslicama 😂
Usred tjedna ides delat?Zakaj?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Gledan na rtl snjeguljica i lovac.. Inace bas mi je to super film,ali ova glavna glumica, majketi, izluduje me svojim otuznim pogledom 🔫
Bila sam danas kod dr na kontroli… Pitala me do kad zelim bolovanje 😂 reko moze do srijede,hvala lijepa 💪💪💪💪
Bas je lijepo bit doma 😭😭😭😭😭 podsjetilo me na porodiljni i muka mi sto opet moram nazat delat… Al bio mi super ko godisnji nakon odradene adaptacije u jaslicama 😂
Od cetvrtka je novi mjesec, necu da mi za ta dva dana bolovanja uzmu petsto kn od place 😂
Jel djeca spavaju? Moja jos ne. Gleda macke na youtubu.
Ugolina bas sam mislila te pitat. Sto mislis hoce sad Josipa bez problema nazad u vrtic ili opet adaptacija? Tesko se vratiti i odraslom a ne bebi.
Od cetvrtka je novi mjesec, necu da mi za ta dva dana bolovanja uzmu petsto kn od place 😂
Joj,da ,ja sam kucanica!Nama je svaki dan isti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina bas sam mislila te pitat. Sto mislis hoce sad Josipa bez problema nazad u vrtic ili opet adaptacija? Tesko se vratiti i odraslom a ne bebi.
Moji je!Veliki su vikendom duze budni,a beba ce jos malo na kupanje pa ce oko pol 11 na spavanje!Seka ju zabavlja!Plese pred njom,a ova se ceri!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vjerojatno adaptacija opet,ali krace ce trajat..to zovemo readaptacija... A plakat ce,al kaj cu joj ja 😂 mozda nju niti necu taj cet i pet neg tamo od pon, vidjet cu jos
Zlica spava od nesto prije 21.. Al bila mi se probudila maloprije i u plac i onda se sjetila da oce malo tit...
Danas se selimo nazad u nasu sobu na pod spat 😂😂😂 oni kako je rigala, kad, u pon?!? Nemam.pojma koji dan,valjda pon, ostali smo svo troje spavat u boravku zbog toga sto je puno lakse za pocistit u slucaju ponovnog riganja i to je bio dan kad smo se svi tak super naspavali, nit te boli glava kicma vrat,milina i od onda spavamo u boravku 😂 al danas visi frisko objeseni ves tu isparava i fkt nemres tak spavat i to udisat...zajeb muza da se osjecam ko da spavamo kod njega u gostima..zasto? Jer on milion puta ostane spavat u boravku pa kao sad kod njega spavamo...
A kak i gdje vi spavate?
Mi imamo spavacu. Tu je i kinderbet. S tim da ja svake druge trece noci hodocastim s Nikolinom u boravak pa legnem tamo na kauc pa ako zaspi nosim je nazad u kinderbet i tako. Nemirne su nam noci jako. Ako je stavim s nama u krevet nista se isto ne naspavam jer se ona razbaca pa ja moram na sami kraj leci. Ukocim se sva. Jedino da muza izbacim nekud bilo bi onda ok😁😈
Sortiraj odgovore
Najstariji