Znaci !!!!! Ja sam jeb svinja!!!!!!
Rucali smo u tri i od onda nismo nista jeli, mislim muz i ja.. I sad buljimo u tv,neka glad nas ulovila..i ja velim gle kolko je sati,pol 11, necemo nista…i smrad mi pocne, zamisli sendvic,namazan mlijecnim namazom, tri cetri snite salame, i krastavac prerezan po duzini…i tako on to prica i ja odem I NAPRAVIM NAM TAKVE SENDVICE 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 pucaj si u bulju svinjo!!! Mogla sam radije otic spat
lol ja bi jela nekih 7-8 puta do tada
da se nadovezem, znaci jela sam neka 4 obroka samo do rucka
Drekmašina!
Ja sam špekmašina :(
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina Sta je na meniju veceras?Hihihihi…
E, haha, daj suti, mogla bi opet!! Ali s obzirom da sam se jucer sama sebi zgadila,danas necu jesti nista!!!! I ne, nije razlog taj sto nemam ni salame ni kruha nis, danas sam karakter 😂😂😂😂
Evo moje vecere danas😁
Stvarno ?!?'? Evo,hvala ilani ubila si me u pojam 😂😂😂 joooj,sto bi i meni sad to sjelo 😚
Mamika haha sladoled i kakao kocke😋
Abies 😁😁😁drekmasina i spekmasina. Ti bome nisi vise,
Lucy ona guralica je super! Samo moja jos ne stoji samostalno pa sam mislila da kad bi je stavila na autic guralicu ,mozda bi se pocela samostalno oslanjati na noge i podizati. Ma nisam pametna uopce.
Mamika pa posto slavite odmah oba rodendana nije ni tako skupo ispada to s igraonicom.
Vidim da su nam klinci svi tu negdje,istu velicinu nose.Samo buhtljica je jos mala😍 ali i ona je vec na 68. Mislim da smo mi u toj dobi dugo dugo bili na 62.
E da se razumijemo!Serdjo je mali,mi imamo skoro 5mjeseci!Nismo vise tamo neka bucmasta beba!Nego bucmasta cura!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika haha sladoled i kakao kocke😋
Abies 😁😁😁drekmasina i spekmasina. Ti bome nisi vise,
Moze i bez kocki!Daj samo sladoled!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy ona guralica je super! Samo moja jos ne stoji samostalno pa sam mislila da kad bi je stavila na autic guralicu ,mozda bi se pocela samostalno oslanjati na noge i podizati. Ma nisam pametna uopce.
Mamika pa posto slavite odmah oba rodendana nije ni tako skupo ispada to s igraonicom.
Vidim da su nam klinci svi tu negdje,istu velicinu nose.Samo buhtljica je jos mala😍 ali i ona je vec na 68. Mislim da smo mi u toj dobi dugo dugo bili na 62.
E da se razumijemo!Serdjo je mali,mi imamo skoro 5mjeseci!Nismo vise tamo neka bucmasta beba!Nego bucmasta cura!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄
Ugolina Sta je na meniju veceras?Hihihihi…
E, haha, daj suti, mogla bi opet!! Ali s obzirom da sam se jucer sama sebi zgadila,danas necu jesti nista!!!! I ne, nije razlog taj sto nemam ni salame ni kruha nis, danas sam karakter 😂😂😂😂
A sutra??hihihihi
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bila sam danas kod dr na kontroli... Pitala me do kad zelim bolovanje 😂 reko moze do srijede,hvala lijepa 💪💪💪💪
Kao mogla bi mi dat jos iduci tjedan,al onaj tamo vise ne...ma dobro...
Bas je lijepo bit doma 😭😭😭😭😭 podsjetilo me na porodiljni i muka mi sto opet moram nazat delat... Al bio mi super ko godisnji nakon odradene adaptacije u jaslicama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji