Mi smo isto 86 (lidl, hm) ako je manji br (npr zara) onda ne moze navuci, igracaka imamo i previse, voli jedino bagere, traktore i bilo kakve brmmm brmm. Slikovnice isto obozava, pogotovo letak s auticima kad dodje s nekom brm brm igrackom
ima jedan iskidan ipapir, vuce ga danima okolo jer je bager na njemu. Slatkise mu ne dajem, ali mama se nece buniti
voli crtati, zivotinje, raditi nered, izvoditi tantrume u javnosti i banane
Znaci pisaaam 😂😂😂 fura papir okolo cijeli dan jer je bager gore, prezestoko
Znaci !!!!! Ja sam jeb svinja!!!!!!
Rucali smo u tri i od onda nismo nista jeli, mislim muz i ja.. I sad buljimo u tv,neka glad nas ulovila..i ja velim gle kolko je sati,pol 11, necemo nista…i smrad mi pocne, zamisli sendvic,namazan mlijecnim namazom, tri cetri snite salame, i krastavac prerezan po duzini…i tako on to prica i ja odem I NAPRAVIM NAM TAKVE SENDVICE 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 pucaj si u bulju svinjo!!! Mogla sam radije otic spat
lol ja bi jela nekih 7-8 puta do tada
da se nadovezem, znaci jela sam neka 4 obroka samo do rucka
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🍰🍔🍕🍝🍮🍩🍪🍳🍫
Ja cu poslat pocetkom 12-og!Da budem ziher da ce stici prije Bozica,da bude pod borom!Jeste slale Tiskom ili postom?Nisam nikad nis slala pa me zanima!Ne znam kak to ide!
U posti, platila 20ak kn
Ak slucajno bude u pitanju roba,gle ono lidl pepco kik, to furamo
I mi te jeftine marke volimo
Sandrich, ti si od onih sta jedu a ne debljaju se. Zavidim ti. ☹️
I ovo brmmmm, brmmmmm, tocno i Mateo tako. Moram ga drzati na prozoru da gleda traktor vani. Svi decki su isti. 👶 Takvi su bili i necaci kad su bili mali.
Screenshotala sam opis tajne prije. Za svaki slucaj. 😂😂😂
Pocelo mi se hvatat i to samo oko trbuha, pa kad primjetim da sam pretjerala uhvatim se vjezbanja i tako u krug 😁 to sad pred pms, mlatila po kolacima i fast foodusvako mjesec dana izgledam ko trudnica u drugom tromjesecju pred mengu…
😂😂😂😂😂 dobro je to, nije nista...
Ja UVIJEK izgledam ko trudnica u drugom tromjesecju 😂
Sandrich, ti si od onih sta jedu a ne debljaju se. Zavidim ti. ☹️
I ovo brmmmm, brmmmmm, tocno i Mateo tako. Moram ga drzati na prozoru da gleda traktor vani. Svi decki su isti. 👶 Takvi su bili i necaci kad su bili mali.
Screenshotala sam opis tajne prije. Za svaki slucaj. 😂😂😂
Pocelo mi se hvatat i to samo oko trbuha, pa kad primjetim da sam pretjerala uhvatim se vjezbanja i tako u krug 😁 to sad pred pms, mlatila po kolacima i fast foodusvako mjesec dana izgledam ko trudnica u drugom tromjesecju pred mengu…
Poznato mi to….Samo kad ja primjetim pretjerivanje od jada odem pojest nesto slatko!😳
Pisam 😂😂😂
Lucy ona guralica je super! Samo moja jos ne stoji samostalno pa sam mislila da kad bi je stavila na autic guralicu ,mozda bi se pocela samostalno oslanjati na noge i podizati. Ma nisam pametna uopce.
Mamika pa posto slavite odmah oba rodendana nije ni tako skupo ispada to s igraonicom.
Vidim da su nam klinci svi tu negdje,istu velicinu nose.Samo buhtljica je jos mala😍 ali i ona je vec na 68. Mislim da smo mi u toj dobi dugo dugo bili na 62.
Joj, necemo o kilama. I ja sam pocela dobivati trbuh. Gore od sisa do dolje. Kao da imam jastuk ispod majice. Kad sam se nedavno vidjela na slikama, poludila sam. Ne jedem previse, ali uopce se ne krecem i tu i tamo pojedem slatkog.
M cijelo popodne nemoguc. Samo po meni i na ruke. Leda mi otpadaju. Jedva sam jelo napravila. Ne znam jesu zubi ili sta??
Vjerojatno su zubi... Kad vidim po mojoj da je bas luuudaaa od tih zuba,narocito navecer ak ne moze zaspat ili zaspe pa se urlajuci probudi nekoliko puta u sat,dva,stavim joj lupocet cepic, bas ju umiri..
Ilani Daj,zeno,ubijas me!!!!!!!Sta je to???????😝😝😝😋😋😋😋
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Znaci !!!!! Ja sam jeb svinja!!!!!!
Rucali smo u tri i od onda nismo nista jeli, mislim muz i ja.. I sad buljimo u tv,neka glad nas ulovila..i ja velim gle kolko je sati,pol 11, necemo nista…i smrad mi pocne, zamisli sendvic,namazan mlijecnim namazom, tri cetri snite salame, i krastavac prerezan po duzini…i tako on to prica i ja odem I NAPRAVIM NAM TAKVE SENDVICE 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 pucaj si u bulju svinjo!!! Mogla sam radije otic spat
lol ja bi jela nekih 7-8 puta do tada
da se nadovezem, znaci jela sam neka 4 obroka samo do rucka
Drekmašina!
Ja sam špekmašina :(
Sortiraj odgovore
Najstariji