Mamika, to i sin i kcer slave zajedno rodenda ??
Da razlika je dvije godine,ali ima tu kod nas puno djece pa se svi poznaju!Od njih 27 pozvanih mislim da ih je samo desetak iz vrtica!Ovi ostali se znaju tu iz naselja!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure
Za tajnu priju sirena nosi 86/92 ,nema bas haljinica pa moze neka jeftina iz pepca 😊 moze i slikovnice tek smo ih otkrili pa joj se svidaju.
Ja sam danas samo ljencarim,samo sam rucak napravila ,ves slozila i usisala.
Kako ste vi cure,citam ali nista ne zapamtim 🔫
Sandrich, ti si od onih sta jedu a ne debljaju se. Zavidim ti. ☹️
I ovo brmmmm, brmmmmm, tocno i Mateo tako. Moram ga drzati na prozoru da gleda traktor vani. Svi decki su isti. 👶 Takvi su bili i necaci kad su bili mali.
Screenshotala sam opis tajne prije. Za svaki slucaj. 😂😂😂
Pocelo mi se hvatat i to samo oko trbuha, pa kad primjetim da sam pretjerala uhvatim se vjezbanja i tako u krug 😁 to sad pred pms, mlatila po kolacima i fast foodu svako mjesec dana izgledam ko trudnica u drugom tromjesecju pred mengu...
Sandrich, ti si od onih sta jedu a ne debljaju se. Zavidim ti. ☹️
I ovo brmmmm, brmmmmm, tocno i Mateo tako. Moram ga drzati na prozoru da gleda traktor vani. Svi decki su isti. 👶 Takvi su bili i necaci kad su bili mali.
Screenshotala sam opis tajne prije. Za svaki slucaj. 😂😂😂
Pocelo mi se hvatat i to samo oko trbuha, pa kad primjetim da sam pretjerala uhvatim se vjezbanja i tako u krug 😁 to sad pred pms, mlatila po kolacima i fast foodusvako mjesec dana izgledam ko trudnica u drugom tromjesecju pred mengu…
Poznato mi to....Samo kad ja primjetim pretjerivanje od jada odem pojest nesto slatko!😳
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj, necemo o kilama. I ja sam pocela dobivati trbuh. Gore od sisa do dolje. Kao da imam jastuk ispod majice. Kad sam se nedavno vidjela na slikama, poludila sam. Ne jedem previse, ali uopce se ne krecem i tu i tamo pojedem slatkog.
M cijelo popodne nemoguc. Samo po meni i na ruke. Leda mi otpadaju. Jedva sam jelo napravila. Ne znam jesu zubi ili sta??
Ugolina Sta je na meniju veceras?Hihihihi...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Super film na prvom!Napeto jako,Halle Berry....Otmica...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji