Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    27. Listopad 2017. 07:42

Jutro koji su brojevi ostali
    😁😁
    Nisam prije stigla,dan opet u pokretu vozi issu idi po issu,pa u kupovinu,trening.
    Kako ste vi

Ugolina
    27. Listopad 2017. 07:59

Pa di ste,zene??? Hehe... Ostali 1 i 8 😘😘😘😘

mare1989
    27. Listopad 2017. 08:01

Ugolina

Pa di ste,zene??? Hehe… Ostali 1 i 8 😘😘😘😘

Ja cu broj 8 😊

Ugolina
    27. Listopad 2017. 08:10

Eee a zab sam kavu  ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Mare 😂😂😂 poslat ce ti abies adresu

Lucy16
    27. Listopad 2017. 08:42

Ilani, nama rekla da je dobro sto se odguruje. Sad idemo rjede na vjezbe jer ne radi vise nista posebno s njima, samo se igra. Kaze da je sve savladao i sad treba vjezbati hodanje da bude sigurniji i samostalniji a za to treba vremena.
    TPol, razumijem kako ti je. Ni M ne spava duze od sat i pol po danu a ja onda u tih sat i pol letim kao muha bez glave od posla do posla.
    Sanjarka 👋👋👋👋👋👋 Nadam se da ce Petar brzo ozdraviti.
    Noc standardna, s nama u krevetu i cicanje 4 puta, budan od 7.30.

27. Listopad 2017. 10:22

Jutro mame!
    Noc tako tako,budenje u 6. Sad ce jos glupo pomicanje sata. Kupila jutros skafander i onaj sal sto se navuce preko glave kao pulover(a jesam objasnila),u HM opet ovaj vikend deset posto popust i besplatna dostava pa neka smo spremni za zimu,da nas ne iznenadi. Jos cizmice fale.
    Sanjarka puse ozdravilice Petricu i nadam se da ces se uspjeti malo cesce javiti.
    TPol slatka cupavica na profilnoj.Navijam da sto prije prohoda pa da malo odahnes.Drago mi je da si se javila,nemoj nas napustiti
    Lucy super za motoriku! Sad sigurno kupujem guralicu!
    Mamika vi ono u ponedjeljak slavite rockase? Koja igraonica i koliko para ako nije tajna.Cisto iz znatizelje. Moja curka isto drugi tjedan slavi rodendan. Ali ona ce doma. Sada medu ovim malo vecim je in slaviti rockase doma. Doduse moji nikad nisu ni slavili po igraonicama,nekako mi je to preskupo uvijek se cinilo,a doma imamo mjesta pa im pustimo sve na volju.

27. Listopad 2017. 10:30

E da, da i ja javim velicine .Nosimo 86. S tim da iz lidla joj 86/92 jos preveliko osobito majice,hlace su ok,jer puze pa se povlace prema gore. Crtice jos ne dozivljava,ali jaako voli muziku,pjesmice,plese na svojoj guzi,poskakuje kako god znaOd igracaka voli sve.Uopce nije izbirljiva.Bebe ,autice,slagalice,`kockice ma sa svime se igra! Voli i slikovnice. Vec smo i u knjiznicu upisani! Eto tajna prijo,s nama ne mozes fulat!

Abies
    27. Listopad 2017. 10:57

Petra ima svwga od brata. Stvarno svega. Bodi 86 hlače 92. Malo joj veliko al ne preveliko (ženska je prošli mj mjerena kod dr 84! Ostala sam paf). Nogu ima 23?! Al imamo čarapa previše. Nema lutku eto. Al prijo ne troši! 
    I mi ćemo trebat buce. Brat je imao manju nogu zimi. A iduće su joj prevelike. 
    Ilani pa mislim da onaj auto guralica bi bila ok. Možda i hodalica neka. Pa neće u hodalici bit cijeli dan. Jel propuzala ili još na guzi puzi?

Lucy16
    27. Listopad 2017. 11:10

Ilani, a ovo?? M je s tim hodao po kuci kao navijen, dok jos nije sam krenuo. 

Ugolina
    27. Listopad 2017. 12:33

Rijec dve dok spavamo 😂  
    Zlica isto ima svega i svacega i tako pomalo se igra sa svime.. Ali voli slikovnice,narocito one  u kojima su bas fotke predmeta,koje nisu nacrtane... Ima ih nekoliko takvih sa zivotinjama ali samo jednu sa drugim stvarima,nesto kaj rade djeca dok jedu,idu spat i tak to,zove se moje prve rijeci.. Voli pastele,kupim joj obicnu debelu biljeznicu bez crta i popuni ju zacas..
    I nemamo nikakve autice,to sam rekla da joj moram kupit 😂 roba iz lidla 86/92.. Ili gore 86 dolje 92..cak dole i 98 ak je nes uze,al ima debele noge..
    Ko god da je tajna prija,molim te,nemoj se trosit..neku sitnicu i super.. Smije sve jesti, kinder jaja su joj totalno zakon kao i zivotinjsko carstvo..skupljamo oba albuma..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.