Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    26. Listopad 2017. 21:36

Biram 3

Ugolina
    26. Listopad 2017. 22:06

I kako ste?? Zadovoljne izvucenim daroprimateljima? 😄😄😄😄😉😂
    Mogu rec da ja jesam hihi 😄
    Takoder,drago mi je da je i sanjarka naposlijetku u igri!! Falis na forumu!!!

26. Listopad 2017. 22:10

Jeej Sanjarko! Nasa adminka i otvaracica teme!😊

Ugolina
    26. Listopad 2017. 22:44

Znaci !!!!! Ja sam jeb svinja!!!!!!
    Rucali smo u tri i od onda nismo nista jeli, mislim muz i ja.. I sad buljimo u tv,neka glad nas ulovila..i ja velim gle kolko je sati,pol 11, necemo nista...i smrad mi pocne, zamisli sendvic,namazan mlijecnim namazom, tri cetri snite salame, i krastavac prerezan po duzini...i tako on to prica i ja odem I NAPRAVIM  NAM TAKVE  SENDVICE 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 pucaj si u bulju svinjo!!! Mogla sam radije otic spat

Lucy16
    26. Listopad 2017. 23:18

Ugolina, ja dosla isto u napast veceras, ali nisam nista jela!! Ista stvar. Mm se okupao i kaze da bi jeo nesto. Ode u kuhinju i donese si one male napolianke, kao tortice. Pita hocu ja, odbijem jer sam taman dobila tajnog prijatelja pa me Abies izvjestavala. To mi bilo napetije. 😊 I nisam nista jela na kraju i sad idem spavati, samo da vas skicnem. 
    Mm legao prije cca 2 min i vec hrce. Pa kako moze?? 😰 A M ce se probuditi uskoro pa mi se ni ne isplati probati zaspati. ☹️

Lucy16
    26. Listopad 2017. 23:35

Kad sam vec tu da pomognem tajnom prijatelju. 😂
    Mateo nema najdrazeg crtanog lika jer uopce ne gleda jos crtice. Igra se sa svim po malo sto uhvati u ruke, najvise gura guralice, kao na slici profila. Od robe nosi vecinu 80, npr iz H&Ma i 74/80 iz Lidla ali mu je to bas taman sad. Od slatkisa mu ne dajem bas sve, sve. Dajem mu kukuruzni kroki, plazmu, vocni jogurt, lino keksice,... 

26. Listopad 2017. 23:56

Lucy a sta vam kazu na vjezbama za guralicu? Nama su rekli da nije pozeljna ali to su nam rekli za jos puno toga. Ja cu guralicu ipak nabaviti jer Nikolina bas se voli tako igrati,jase na svemu. Popne se na telefon,peglu(igracke) i vozi se na njima.😁
    Ugolina ma samo ti jedi bez osjecaja krivnje! Glavno da je u slast.😉
    Moj kompot od krusaka je gotov i sad mogu ici spavat. Nikolina se vec budila par puta. Muz prehladen,hrce ko pilana. Nadam se ipak da ce noc biti mirna. Laku noc i vama,mame i bebe!😘🌛

TPol
    27. Listopad 2017. 00:07

Evo cure da vas pozdravim ne želim napustit skroz forum ali bas teško stižem sve ... na viberu prelistam ubacim koju sličicu javim se tek tolko da sam u toku nista posebno , dopodne trčim jedno sat vremena oko ove moje da je nahranim te se igra pa ja žličicu u usta oce jest ali ne za stolcem , onda idemo u park jer nemozemo dalje place izvija se čim vidi kolica , pa oko 12 jw uspavam kuham za nju i mene pospremim i za sat i pol je budna ... opet igranje oko nje sama jako jako malo , sad je otkrila crtiće pa Ajde to je malo zadrži. Ne hoda jos . Sva je u pripremama radi čučnjeve napravi dva koraka pa sjedne gura tu guralicu ali sama da se pusti neće jos .... 
    Eto tolko od mene gledat cu da se javim redovnije ... za darivanje sam
    Ipak samo na viberu nemojte zamjerit 😘

Sanjarka88
    27. Listopad 2017. 05:49

Koji broj mogu birat? 😁😘😘😘😘
    Odoh se spremat za posao, Petra vozim u svakrve bubani smo. 
    Javim se opsirnije 😘 nisam ipak mogla preskočiti forum. Forum u ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    27. Listopad 2017. 07:20

☕☕☕☕☕☕
    Martina javi se!!!! Još bi 2 broja trebala ostati, zapravo jedan.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.