Znaci !!!!! Ja sam jeb svinja!!!!!!
Rucali smo u tri i od onda nismo nista jeli, mislim muz i ja.. I sad buljimo u tv,neka glad nas ulovila..i ja velim gle kolko je sati,pol 11, necemo nista…i smrad mi pocne, zamisli sendvic,namazan mlijecnim namazom, tri cetri snite salame, i krastavac prerezan po duzini…i tako on to prica i ja odem I NAPRAVIM NAM TAKVE SENDVICE 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 pucaj si u bulju svinjo!!! Mogla sam radije otic spat
lol ja bi jela nekih 7-8 puta do tada
Mi smo isto 86 (lidl, hm) ako je manji br (npr zara) onda ne moze navuci , igracaka imamo i previse, voli jedino bagere, traktore i bilo kakve brmmm brmm. Slikovnice isto obozava, pogotovo letak s auticima kad dodje s nekom brm brm igrackom
ima jedan iskidan ipapir, vuce ga danima okolo jer je bager na njemu. Slatkise mu ne dajem, ali mama se nece buniti
voli crtati, zivotinje, raditi nered, izvoditi tantrume u javnosti i banane
Rucali smo u tri i od onda nismo nista jeli, mislim muz i ja.. I sad buljimo u tv,neka glad nas ulovila..i ja velim gle kolko je sati,pol 11, necemo nista…i smrad mi pocne, zamisli sendvic,namazan mlijecnim namazom, tri cetri snite salame, i krastavac prerezan po duzini…i tako on to prica i ja odem I NAPRAVIM NAM TAKVE SENDVICE 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 pucaj si u bulju svinjo!!! Mogla sam radije otic spat
da se nadovezem, znaci jela sam neka 4 obroka samo do rucka
Rijec dve dok spavamo 😂
Zlica isto ima svega i svacega i tako pomalo se igra sa svime.. Ali voli slikovnice,narocito one u kojima su bas fotke predmeta,koje nisu nacrtane… Ima ih nekoliko takvih sa zivotinjama ali samo jednu sa drugim stvarima,nesto kaj rade djeca dok jedu,idu spat i tak to,zove se moje prve rijeci.. Voli pastele,kupim joj obicnu debelu biljeznicu bez crta i popuni ju zacas..
I nemamo nikakve autice,to sam rekla da joj moram kupit 😂 roba iz lidla 86/92.. Ili gore 86 dolje 92..cak dole i 98 ak je nes uze,al ima debele noge..
Ko god da je tajna prija,molim te,nemoj se trosit..neku sitnicu i super.. Smije sve jesti, kinder jaja su joj totalno zakon kao i zivotinjsko carstvo..skupljamo oba albuma..
Odustala sam od zivotinjskog!Dobila od mame cijeli paket cokoladica,njih samo 4 da nisu bili duplici!Mali imao vec 4 godine i brdo toga falilo!E,budem pocela s Katrin pa cemo djorat duplice!Hahhahaha...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
da se nadovezem, znaci jela sam neka 4 obroka samo do rucka
Ovo sve gore navedeno je meni pod normalno!😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Za tajnu priju.....Ako ces nam.pokloniti robicu onda samo trebamo bodije dugih rukava!Zasad imamo ostaloga!Dugacka je 67cm,znaci 68-74!Kupujem u Pepcu,Lidlu i Kiku!Nije bed ak je vece,biti ce nam supac na proljece!I u obzir dolaze trake za kosu i kapice!Imamo dvije kapice zasad,ali vec naknap!Nemamo lancic za dudu to nam je u planu,za vrijeme kad ce pocet sjedit u kolicima!Dude kupujemo najobicnije u Kauflandu,neke Babynova!Uskoro ce moci koristit one salice sa kljunom pa moze i to!Igracke su za te bebe ful skupe tako da to kupovat ne trebas!Ako bas zelis onda mozda neku lopticu ili nesto gumeno jer sve stavlja u usta do daljnjeg!Ima zveckica,i onih malih knjigica i grickalica za zube!Napomena,tajna prijo-nemoj se trosit!!!!!!!Sitnica i cist dovoljno!Mi smo ti skromni!Pusa!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani Igraonica...Dva sata,25 djece,sa tortom 1000kn!Ma nemam ja mjesta za to doma!Da imam kucu i dvoriste,rado,ali ovak u 50 kvadrata bolje ne!I mala se sad pocela plasit iznenadnih glasnih zvukova!A oni bi i vristali i pjevali.....Nisu dosad slavili u igraonici svercali smo se doma uz sestricne,bake i dede.....I Ledo tortu!Ha ha...Ali sad su vec veliki nema svercanja...Ne slave u pon,nego za dva tjedna,11-og!Ma znas sta,od mm nikakve koristi,sve bi palo na mene da slave doma,fakat ne mogu!Bolje mi je ovako!Nije jeftino,ali ovaj put im mozemo to priustit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sandrich, ti si od onih sta jedu a ne debljaju se. Zavidim ti. ☹️
I ovo brmmmm, brmmmmm, tocno i Mateo tako. Moram ga drzati na prozoru da gleda traktor vani. Svi decki su isti. 👶 Takvi su bili i necaci kad su bili mali.
Screenshotala sam opis tajne prije. Za svaki slucaj. 😂😂😂
Ja cu poslat pocetkom 12-og!Da budem ziher da ce stici prije Bozica,da bude pod borom!Jeste slale Tiskom ili postom?Nisam nikad nis slala pa me zanima!Ne znam kak to ide!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji