Sve bih komentirala al stvarno nemam kad 🙈 mm ima neki projekt od drva za napravit (za neki restoran) i vidimo se nekih 2h dnevno 😂 bude i to gotovo ubrzo pa cu se vise aktivirat na forumu! citam vas koliko stignem, cim pocnem- lovre krene neku pizdariju radit 😂
Jeli drzimo tajnu do bozica? Pa kad otvorimo poklon da se lijepo iznenadimo od koga je? 😁 Ako da, molim sve koje sudjeluju da lijepo napisu koji br odjece im djeca trenutno nose i usporedbu broja s nekim od ducana (nije isto zara, lidl ili h&m 86 😂)
Cijeli dan se pokusavam javiti i cim sjednem, uzmem mob, evo njega i vere se po meni i hoce mob. Danas je nemoguc. Nekad se zna lijepo igrati sam, danas bi samo na ruke. Bili na vjezbama pa se tamo naigrao.
Mamika, zao mi je zbog tvoje cure i flastera. Nadam se da nece morati jos dugo nositi. I nas ped salje na pregled jer mu lijevo oko malo bjezi.
Abies, nadam se da ce na poslu sve dobro proci.
Ugolina, jel zlica bolje? Vrti i zivotinje sve izlijece??!!😂
Sandrich, znam kako ti je. I ja vecinom bez mm i M isti Lovre. I jesmo nas dvije u ovoj ekipi jedine s deckima??? Cini mi se da sve druge imaju curice??
Ilani, Nikolina zeza?? Prava mala mustra. 😂
I ja znam svoju tajnu priju....Jupiiiii!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Iiiiiiii malo vrtimo bubanj. Imamo još jednu mamu. I to s dečkićem. Bira se do 8 tko još nije. Sanjarka!!!! ❤
Ako hoćete ispočetka, pišite
Dobila tajnog prijatelja!!!!!! 🤣😄🤗 Nadam se da ce biti aktivna, da se mozemo druziti.
Sortiraj odgovore
Najstariji