Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    26. Listopad 2017. 19:19

Abies

Stavila nam na viber sliku iz auta

Molim lijepo salji dalje 😂

uykmyjh
    26. Listopad 2017. 19:21

5!

uykmyjh
    26. Listopad 2017. 19:24

Sve bih komentirala al stvarno nemam kad 🙈 mm ima neki projekt od drva za napravit (za neki restoran) i vidimo se nekih 2h dnevno 😂 bude i to gotovo ubrzo pa cu se vise aktivirat na forumu! citam vas koliko stignem, cim pocnem- lovre krene neku pizdariju radit 😂

uykmyjh
    26. Listopad 2017. 20:20

Jeli drzimo tajnu do bozica? Pa kad otvorimo poklon da se lijepo iznenadimo od koga je? 😁 Ako da, molim sve koje sudjeluju da lijepo napisu koji br odjece im djeca trenutno nose i usporedbu broja s nekim od ducana (nije isto zara, lidl ili h&m 86 😂)

Abies
    26. Listopad 2017. 20:34

Sandrich da tajimo. Javim ti ovaj dio privat. Kad stignem. 

Lucy16
    26. Listopad 2017. 20:36

2.
    Jedva cekam...... 😂😂😁😁🤣🤣🤣

Lucy16
    26. Listopad 2017. 20:42

Cijeli dan se pokusavam javiti i cim sjednem, uzmem mob, evo njega i vere se po meni i hoce mob. Danas je nemoguc. Nekad se zna lijepo igrati sam, danas bi samo na ruke. Bili na vjezbama pa se tamo naigrao.
    Mamika, zao mi je zbog tvoje cure i flastera. Nadam se da nece morati jos dugo nositi. I nas ped salje na pregled jer mu lijevo oko malo bjezi.
    Abies, nadam se da ce na poslu sve dobro proci.
    Ugolina, jel zlica bolje? Vrti i zivotinje sve izlijece??!!😂
    Sandrich, znam kako ti je. I ja vecinom bez mm i M isti Lovre. I jesmo nas dvije u ovoj ekipi jedine s deckima??? Cini mi se da sve druge imaju curice??
    Ilani, Nikolina zeza?? Prava mala mustra. 😂

mamika3
    26. Listopad 2017. 20:48

I ja znam svoju tajnu priju....Jupiiiii!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    26. Listopad 2017. 21:11

Iiiiiiii malo vrtimo bubanj. Imamo još jednu mamu. I to s dečkićem. Bira se do 8 tko još nije. Sanjarka!!!! ❤
    Ako hoćete ispočetka, pišite

Lucy16
    26. Listopad 2017. 21:16

Dobila tajnog prijatelja!!!!!! 🤣😄🤗 Nadam se da ce biti aktivna, da se mozemo druziti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.