Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    24. Listopad 2017. 10:14

Lucy16

Mare, M zaspao tek u 22.30. isli nekuda pa je od 19 spavao u autu i poremetio ritam. Nocas se budio 2 puta, nisam uopce gledala na sat kad. Bit ce bolje. 😘
    Cekam s mamom na kontrolu. 300 ljudi ima valjda. 😖😖

Javi sta ima kod dr 

mamika3
    24. Listopad 2017. 10:26

mare1989

mamika3

mare1989

Vecer cure
    Opet sam zaostajala na forumu 😥😥
    Nadam se da ste sve dobro,djecica takoder
    Mala cestitam na rodenju princeze 😍😍😍😍
    Djecica su bolje,samo jos Leo kaslje,nadam se da ce sirup pomoci.
    Jucer je mm bio doma pa smo uzivali obiteljski malo. Danas opet vozila ujutro Issu,pa sam isla kod mm brata ves sloziti i oprati mu jos,kod sebe dosla kuci pa ponovo po issu,ves oprala,slozila,posteljinu presvukla. I naravno opet veceras na trening,moram priznati da sam uzivala na treningu

Bravo za obiteljski dan!Bas lijepo!Zasto moras ici kod tm brata,ak sam dobro skuzila?Ti si zbilja vrijednica!💪💪💪

Zivi sam,sve on zna i oprati,skuhati,ocistiti ali jednom tjedno mu odem ja generalno,zenski ocistiti.Plati mi mjesecno 400kn

Plati?Daj i mene preporuci!Dobila sam volju za ciscenjem odmah!😂😂😂😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    24. Listopad 2017. 12:13

Lucy sretno i da idete mama o ti veselo kući (i m)!

Lucy16
    24. Listopad 2017. 13:31

Mamika, stariji necak je bio s njim u autu i setao vani dok smo cekale. 
    Dr.je rekao Bog bogova kad je vidio ranu. Zarascuje ali joj noga jos naotice. 
    Kod mene puse kao ludo!!!!! Cvijece mi je pobacalo, lupa s vratima na dvoristu. Uzss

mare1989
    24. Listopad 2017. 14:11

Lucy16

Mamika, stariji necak je bio s njim u autu i setao vani dok smo cekale.
    Dr.je rekao Bog bogova kad je vidio ranu. Zarascuje ali joj noga jos naotice.
    Kod mene puse kao ludo!!!!! Cvijece mi je pobacalo, lupa s vratima na dvoristu. Uzss

Drago mi je da rana zarasta,samo nek ide nabolje

24. Listopad 2017. 14:20

Dobar dan cure! sta se radi?
    Mi isli na sisanje i sad nam siske vise ne padaju na oci i bas smo zgodni.Beba spava,rucak se kuha(kiseli kupus sa buncekom).Nikolina svoj rucak pojela,radila sam joj pilecu juhu sa raznim povrcem i zobenim pahuljicama.Kolac je u frizideru. Mamika ,radila sam onaj tvoj milhshnitee i fakat ima okus po onom kupovnom kinder milhshnitte! Bas sam se iznenadila!
    Lucy drago mi je za dobre vjesti od doktora,nadam se da ce se noga mami posve oporaviti.I kod nas puse nenormalno.Pred kucom mi raste bor pa je sve puno iglica ispred vrata,vec sam par puta mela ali ne vrijedi.
    Mamika ti izgleda imas papalicu Samo joj daj kad hoce! to je tako super kad djeca jedu bez problema. Nikolina i sad ima dana kad nece nista jesti osim mlijeka.
    Mare kao i uvijek pici sto na sat iako sirena nije dala spavati.Svaka cast Mare! Sada kad treniras sigurno imas i jos vise energije
    Jel nam Brojcana stigla doma?

mamika3
    24. Listopad 2017. 14:46

Lucy Super za mamu!Bitno da to zarasta!I kod nas jak vjetar!Znas sta,vani sunce,mislis si bas lijepo,ali kad izadjes onda je malo i hladno!
    Ilani Znala sam da ce ti se kolac svidjeti!Htjela sam ga slikati,ali to se u jednom mahu pojelo!Kuma isti trazila recept!Nadam se da ce buhtlica biti papalica!Da se ne mucim ko sa starijom kceri!Hranim ju u krilu i malo se natezem s njom!Nonstop se dize,pa hvata zlicu pa prste u usta,jos ju ne mogu posjesti!Nema mira!A poslije klope zmazane i ja i ona!Rekla sam da cu ju u kadi hranit!
    Mare Jeste vec mjerili struk?
    Ugolina A di si?Nema te ni za laku noc ni dobro jutro!Nisam naviknuta!😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    24. Listopad 2017. 14:48

Evo jedne popodnevne ☕☕☕☕☕☕☕☕☕

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:11

mamika3

E,osvojila dam dvije karte za Neparozdere,bio je tu naslov teme par dana!A prosle godine dvije karte za Masu i medu!Curka i ja isle!Jos samo osvojim Eurojackpot i na konju sam!Kad me je krenulo…….😂😂😂😂

Hahahaha bravooo

Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:14

mamika3

Jutro,cure!Kako Lucy kaze,nemam nis posebnog za prijavit!Lucy!Buhtlica cvrkuce ko pticica,moram pospremat,ima vesa za pranje i peglanje!Standard!A nista mi se ne da!Pijem kafe!Dala sam maloj ipak vocnu kasicu!Rekla sam da necu jos,al sam se predomislila!Evo danas treci dan,od bresve!Prvi put je pojela pola!Mrstila se,ali je jela!A svaki put odtada pojede skoro cijelu-bez mrstenja!Ha ha…Sutra ce dobit novi okus!Dobije jednu dnevno!Dosta zasad!Drzim se onog da tri dana dobiva istu namirnicu!

A bas super!!! Meni isto bilo bas fora gledat reakcije svoje zlice na nove namirnice 😂😂 i ta mrstenja,a jede jer im je fino 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.