Evo jeeeeee......☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍫🍫
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Brojcana, nadam se da ce se brzo sve uhodati i da ti muz pomaze. 🤗🤗
Ilani, i mi M planiramo sisati pa se nadam da ce biti dobar.
Noc opet s 5 budenja valjda. Do 1 je u kreveticu kad se prvi puta budi i onda ostane s nama jer svako malo bi malo cice.
Mamika, vjerujem da ti je zao malene, pogotovo kad je tako vise stvari u igri. Nadam se da ce s e proci brzo i bezbolno i da ce shvatiti sve.
Ugolina, razumijem te za hitnu. Mi hvala Bogu nismo jos isli i nadam se da ni necemo. Samo za bas hitne stvari.
Mateo kaslje po noci malo pa sam otisla dr.da ga inhalira i dala mu sirup. Sestra ga drzala. Kaze da smo mi mame prenjezne. Cijelo vrijeme se trgao i vristao.
Mamika za kolace sam uvijek zainteresirana! Vec zvuci super! A Nikolina ma nemam pojima.Ne bih rekla da ju ista boli. Imam osjecaj da je pocela ispitivati granice,jedino ovo sa spavanjem me buni,ali ona nije nikad dobro spavala.
Ilani, razumijem to za granice. Mateo je isto nemoguc. Ne da se obuci poslije kupanja, nece jesti u hranilici nego leti po kuci i svako malo trazi zalogaj. Dira sve sto ne smije. Gura ruke u skoljku i vadi onaj bref,.... Uzas.... Ponavljam stalno ne to, ali gleda me, smije se i opet radi to.
Ja cekam kod zubara. M kod babe. A naruci te u 13, a dodes na red u 15.
Molim prijave za darivanje
Tpol Ugolina Sanjarka Brojčana Sandrich ? Tko još
Lucy Ilani Mamika su već u bubnju. I ja
Javim se kasnije. Glava mi puca. Sin jučer sitno zakurio. Kašlje još više. Popodne pedijatru.
Molim prijave za darivanje
Tpol Ugolina Sanjarka Brojčana Sandrich ? Tko još
Lucy Ilani Mamika su već u bubnju. I ja
Javim se kasnije. Glava mi puca. Sin jučer sitno zakurio. Kašlje još više. Popodne pedijatru.
Moze i mene
E,na brzinu....Da li ste imale dogovoren iznos do kojeg kupiti poklon ili je bilo prema mogucnostima?Mislim meni je svejedno i sumnjam da ikoja ovdje gleda na cijenu,ali palo mi je na pamet
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja bih jos predlozila da svaka napise o svom malisanu npr.koju velicinu nosi, sto voli, sto ne voli od slatkisa, ima li najdrazeg crtanog lika, staviti mozda slikicu.... I tako da nam bude lakse kod biranja.
Mamika, ne znam, i ja prvi puta sudjelujem u darivanju. Prosle god nisam bila toliko aktivna na forumu.
Ja bih jos predlozila da svaka napise o svom malisanu npr.koju velicinu nosi, sto voli, sto ne voli od slatkisa, ima li najdrazeg crtanog lika, staviti mozda slikicu…. I tako da nam bude lakse kod biranja.
Mamika, ne znam, i ja prvi puta sudjelujem u darivanju. Prosle god nisam bila toliko aktivna na forumu.
Dobra ideja.....Ili navesti mozda ako se nesto bas ne daje od slatkisa,ili ako dijete mozda treba nesto od robice ili ima robice pa mozda neka igrackica....Molim navesti dal vasa djeca jos sve cesto stavljaju u usta!Hvala!Pitam zbog sitnih djelova i plisanih cupavaca!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Iznos nismo dogovarale ali je bilo govora da se ne pretjeruje. Velicine jesmo pisale,za drugo nekako smo pratile forum. Pisemo o djeci svaki dan pa se stvara dojam da se i poznajemo Onda kada doznas ime svog tajnog prijatelja kojeg darujes,pratis jos vise
U svakom slucaju svi su pokloni bili super! Tocno se osjetilo da se darivalo sa puno ljubavi i od srca! Vjerujem da nam svima uljepsalo prvi bozic nasih bebaca.
Sortiraj odgovore
Najstariji