Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Listopad 2017. 21:29

Lucy16

Mamika, pjesmice 😂😂😂😂😂 kao kad odrasli ne razumiju rijeci pa pjevaju nesto svoje ali kod djece je to slade.
    Ugolina, jadna zlica s tolikim povracanjem. Ja bi se bas preplasila, isla bih na hitnu.
    Mare, vrijedna kao uvijek. Dobro sto zaradis nesto sa strane. To uvijek dobro dode. 😂
    Ilani, pozdrav.

Ja sam nakon dva ili tri nepromisljena nocna odlaska na hitnu u panici i naposlijetku gubljenja vremena tamo i mucenja djeteta,malo sad opustenija po tom pitanju i ne idem odma na prvu..da se razumijemo,bila sam usrana od straha jer nikada nije tak povracala i vidjela bi jos kako bi to izgledalo do jutra ili bi pokusala telefonski dobit savjet sto dalje,ali srecom,smirilo se i bilo sve savrseno i eto,dobro da nismo nikud isli... Samo bi ju izmucili vadenjem krvi i maltretiranjem svako malo za urin ili nesto,i jos kaj najgore,uvijek bude neki specijalizant koji nema previse iskustva,a time niti previse pojma pa te samo ispreplasi i isprepada,a dijete ima virozu, ma de... I na kraju joj ne pomognu oni,nego ja opet...katastrofa...
    A moja mala je stvarno ono nocni spavac i ne diraj ju nocu..zadnji put na hitnoj,to je bilo nesto prestrasno sto se napatila,a svim srcem i dusom je samo htjela u miru spavat.. Nema sanse vise da cu ikada ici, osim ako nije stvarno nuzno,nedaj boze ikada vise..

Ugolina
    25. Listopad 2017. 08:39

Jutrrroooooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Di ste babci, bebci??

mare1989
    25. Listopad 2017. 09:38

Dobro jutro
    Noc sa malo budenja i bas sam se odmorila😁😁😁
    Uspješno sinoc odraden trening 💪💪 jucer sam radila ruke a veceras noge su na redu😁
    U planu danas imam da ljencarim 😂😂😂 grah cu skuhati i ako dode struja domaci kruh a ako ne bit će kupovni
    Ilani citala sam da ste se disali,kakva je bila cura kod frizerke,kako je klincima u skoli i na faksu,kako si ti?
    Lucy kakva je bila noc?
    Ugolina kako je zlica?
    Mamika od iduceg mjeseca mjerimo struk,ali ako su mi tajice u struku velike onda znaci da ima pomaka 😁😁😁
    Jesam li nekoga zaboravila ne znam,ako jesam oprostite 😘

mamika3
    25. Listopad 2017. 10:26

Hej,cure,mi aktivni od jutra!Bili na suvagu,starija mora mandule vadit!Isli kod pedice po uputnicu nakon tog pregleda!!U biti smo isli zbog treceg krajnika,za to nije dopustila pregled,pocela plakat!Ako netko ne zna,skroz tanka sonda s baterijom na pocetku se gurne u nosic!Ne boli,ali je neugodno!No s druge strane,taj treci krajnik joj je toliko povecan da se njegob rub vidi i kroz usta!Sljedeca postaja-bolnica Srebrenjak,pregled i vjerojatno dgv za vadjenje!Sad brzinski pijem kafe i idem po malog u skolu!Komentiram poslije!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    25. Listopad 2017. 10:40

E,dal znate kako je Brojcana?I Neli?Kako je na bracu reagirala?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    25. Listopad 2017. 11:39

mamika3

E,dal znate kako je Brojcana?I Neli?Kako je na bracu reagirala?

Mandule 😲😲😲 jel prestrasena???
    Brojcana je dobro,ali jednostavno nema vremena za nista,ne cita ni viber zadnja dva dana, svako dijete trazi svoje..ali dobro je reagirala nelica,jedino kad ga ide dojit,eto i nje 😂😂😂 
    Najgore sto se i sele uskoro u drugu kucu pa jos i to joj je na grbaci... Eto,nebi joj u kozi bila..

mamika3
    25. Listopad 2017. 13:01

Ugolina Nije prestrasena,ali joj jos nisam nista govorila!Kad cemo ici na pregled onda cu joj objasnit!Odnosno,probat cu nekako,da razumije!Ma joj,sve se na nju uhvatilo! taj strabizam sa dioptrijom,i govor i sad jos te mandule!😢😢😢Znam da ima puno gorih stvari,ali ja bi ipak da se ne mora s tim svim muciti!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

25. Listopad 2017. 13:24

Mame
    Ima li kakve kave ,trebaju mi hektolitre! Ne znam sta je djetetu ali me voza i po noci i po danu ko velika. Pola noci show program koji nikako da zavrsi,nekako je zaspala u 3.30 U 7 je vec budna i samo bi na ruke,samo mama,nece nikome,nece da ju spustim pa aaaa... Sinoc je bila toliko iscrpljena da nije se htjela ni kupati,inace obozava kupanje. Jesti isto sto muka,sve pljuje,baca. No danas u setnji joj kupim u pekari malu pizzu i pojela je pola! Sada je zaspala  a ja molim boga da potraje,sjedim tiho ko mis.
    Mamika,joj jos i mandule.Obavezno napomeni kceri da ce nakon zahvata dobiti puno puno sladoleda pa ce joj bilti lakse
    Ovo sa pjesmicama.U mojoj obitelji je nanadmasivi hit pjesmica koju je pjevala srednja kcer sa nekih 3-4 godine. "Usvinji se pa se vraca zato sto je usvinjaaacaa" Dugo nam je trebalo da shvatimo da zapravo ide "uspinje se pa se vraca zato sto je uspinjaca"

25. Listopad 2017. 13:35

Mare kod frizerke je bila super! Sjedila mi u krilu i samo promatrala po svom obicaju.Ni zvuka nije ispustila.
    Brojcana drzi se! pretpostavljam da ce se jos rede javljati sada ,ali mozda ce bar stizati citati. Ljubi svoje malisane!
    Ugolina sve si super rekla za hitnu! Mi s prvim isto jurili tamo za svaku sitnicu pa smo brzo shvatili da nema smisla,samo jos gore radimo . Sa mladom djecom isli puno manje i to kad su vec bili veci.Ono kad je temperatura visoka  i ne pada pa povracanje  a vikend je. Kako je Zlica sada?

mamika3
    25. Listopad 2017. 13:42

Brojcana Ak citas,nadam se da ces imati neku pomic sa strane!I djeca,i selidba...Drzi se!Mislimo na vas!Zelim ti da Serdjo bude dobra beba,da ti bude lakse!
    Mare Opet pohvale za prevelike tajice!💪💪
    Ilani Pjesmica 😂😂😂😂😂😂Imam novi kolac u planu!Med,orasi,jabuke.....Zainteresirana????😂Danas ili sutra!Javim dojmove!Pa sta je sa curkom?Meni zubi padaju na pamet?Jel ima mozda skok u toj dobi?Sta god da je,nadam se da ce proci!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.