Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    23. Listopad 2017. 11:52

Abies

Tko se sjeća male vidre? Ogromna čestitka na rođenju curice!
    Žena je imala porod za film… Jel se sjećate one snimke yt u americi kad se žena sama porodi u autu dok ju muž vozi. E pa tako je i vidrica naša.
    Sorry ako je to trebala biti tajna. Al još sam u šoku i moram te pohvaliti na sva zvona.

Ma carica covjece

Lucy16
    23. Listopad 2017. 13:48

Prosla zima, imao je 4-5 mj. 

Lucy16
    23. Listopad 2017. 13:50

A ovo za porod u autu.... Koliko je super sto je brzo gotovo, toliko zastrasujuce jer si sam, bez pomoci lijecnika.

Ugolina
    23. Listopad 2017. 14:06

Lucy16

A ovo za porod u autu…. Koliko je super sto je brzo gotovo, toliko zastrasujuce jer si sam, bez pomoci lijecnika.

Veli da nije uopce stigla mislit...  Znaci u 5:05 je poslala na viber da za 15 min krecu u bolnicu,da je to to..i u 5:45 je stavila sliku bebe 😂😂😂😂😂 i sad gledas,bolnica nije, beba pokrivena podlogom za prematanje aaahaha.... 
    Kaze joj muz,pa neces mi u autu rodit,kaze ona,beba ide van, on pici 100 kmh..kaze ona glava je vani, a muz-upali svjetlo,pogleda i kaze pa ti me ne zajebavas i UGASI SVJETLO!!!  A ova pipa po mraku haha i rodi 😂😂😂😂😂😂 zivi pis

Abies
    23. Listopad 2017. 14:17

Al nisam skužila od ponoći tj 1 do 5 nije imala trudove? Ili je na 15min?
    Mateo aaa preslatki u snijegu

Ugolina
    23. Listopad 2017. 14:33

Abies

Al nisam skužila od ponoći tj 1 do 5 nije imala trudove? Ili je na 15min?
    Mateo aaa preslatki u snijegu

Imala ih je al ne znam na koliko minuta

Ugolina
    23. Listopad 2017. 14:34

Lucy16

Prosla zima, imao je 4-5 mj.

Boze sto je medeni 😍😍😍😍😍😍

Lucy16
    23. Listopad 2017. 15:02

Hvala Ugolina i Abies. 😘😘😘
    Znaci, doslovno u autu sama rodila????? 😱😱😱😱😱 Kao u filmu. Ne znam kako bih podnijela to.

Abies
    23. Listopad 2017. 17:46

Da stvarno se u autu sama porodila!

Abies
    23. Listopad 2017. 17:47

Stavila nam na viber sliku iz auta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.