Mamika, i ja sam pripremila ljetnu robu za M kad se rodio pa je bilo stvari sto nikad nije obukao.
Cestitke na kartama!!!
Ja se danas javim frendici i pitam za njenu curu i fulam ime maloj. 🙄🙄 Sve frendice i kume imaju klince. One cestitaju Mateu i rodendan, a ja ne mogu popamtiti kako se ciji zove. 😱😱 Zapisala sam si par datuma sa sljedece godine ne fulam opet rodendane.
Dobro jutro
☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍰🍰🍰🍰🍰🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍩🍩🍩🍩🍩🍩
Posluzite se😊
Nama noc koma,budila se cesto i plakala.
Jutro,cure!Kako Lucy kaze,nemam nis posebnog za prijavit!Lucy !
Buhtlica cvrkuce ko pticica,moram pospremat,ima vesa za pranje i peglanje!Standard!A nista mi se ne da!Pijem kafe!Dala sam maloj ipak vocnu kasicu!Rekla sam da necu jos,al sam se predomislila!Evo danas treci dan,od bresve!Prvi put je pojela pola!Mrstila se,ali je jela!A svaki put odtada pojede skoro cijelu-bez mrstenja!Ha ha...Sutra ce dobit novi okus!Dobije jednu dnevno!Dosta zasad!Drzim se onog da tri dana dobiva istu namirnicu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare, M zaspao tek u 22.30. isli nekuda pa je od 19 spavao u autu i poremetio ritam. Nocas se budio 2 puta, nisam uopce gledala na sat kad. Bit ce bolje. 😘
Cekam s mamom na kontrolu. 300 ljudi ima valjda. 😖😖
E,osvojila dam dvije karte za Neparozdere,bio je tu naslov teme par dana!A prosle godine dvije karte za Masu i medu!Curka i ja isle!Jos samo osvojim Eurojackpot i na konju sam!Kad me je krenulo…….😂😂😂😂
Predobro!!
🐎 💰
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare, M zaspao tek u 22.30. isli nekuda pa je od 19 spavao u autu i poremetio ritam. Nocas se budio 2 puta, nisam uopce gledala na sat kad. Bit ce bolje. 😘
A M?Jesi ga imala kome ostaviti?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure
Opet sam zaostajala na forumu 😥😥
Nadam se da ste sve dobro,djecica takoder
Mala cestitam na rodenju princeze 😍😍😍😍
Djecica su bolje,samo jos Leo kaslje,nadam se da ce sirup pomoci.
Jucer je mm bio doma pa smo uzivali obiteljski malo. Danas opet vozila ujutro Issu,pa sam isla kod mm brata ves sloziti i oprati mu jos,kod sebe dosla kuci pa ponovo po issu,ves oprala,slozila,posteljinu presvukla. I naravno opet veceras na trening,moram priznati da sam uzivala na treningu
Bravo za obiteljski dan!Bas lijepo!Zasto moras ici kod tm brata,ak sam dobro skuzila?Ti si zbilja vrijednica!💪💪💪
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Javi sta je dr rekao!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure
Opet sam zaostajala na forumu 😥😥
Nadam se da ste sve dobro,djecica takoder
Mala cestitam na rodenju princeze 😍😍😍😍
Djecica su bolje,samo jos Leo kaslje,nadam se da ce sirup pomoci.
Jucer je mm bio doma pa smo uzivali obiteljski malo. Danas opet vozila ujutro Issu,pa sam isla kod mm brata ves sloziti i oprati mu jos,kod sebe dosla kuci pa ponovo po issu,ves oprala,slozila,posteljinu presvukla. I naravno opet veceras na trening,moram priznati da sam uzivala na treningu
Bravo za obiteljski dan!Bas lijepo!Zasto moras ici kod tm brata,ak sam dobro skuzila?Ti si zbilja vrijednica!💪💪💪
Zivi sam,sve on zna i oprati,skuhati,ocistiti ali jednom tjedno mu odem ja generalno,zenski ocistiti.Plati mi mjesecno 400kn
Sortiraj odgovore
Najstariji