Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:17

mare1989

Vecer cure
    Opet sam zaostajala na forumu 😥😥
    Nadam se da ste sve dobro,djecica takoder
    Mala cestitam na rodenju princeze 😍😍😍😍
    Djecica su bolje,samo jos Leo kaslje,nadam se da ce sirup pomoci.
    Jucer je mm bio doma pa smo uzivali obiteljski malo. Danas opet vozila ujutro Issu,pa sam isla kod mm brata ves sloziti i oprati mu jos,kod sebe dosla kuci pa ponovo po issu,ves oprala,slozila,posteljinu presvukla. I naravno opet veceras na trening,moram priznati da sam uzivala na treningu

Hvala bogu pa su ti djeca prizdravila 😘😘😘
    A ti u turbo muvingu,svaka cast, ja imam periode kad sam tak i ja,a imam periode kad sam totalno 👎 kao ovih dana...citav stani zudi za ciscenjem,jedino taj boravak se dobro drzi

Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:19

Lucy16

Mamika, i ja sam pripremila ljetnu robu za M kad se rodio pa je bilo stvari sto nikad nije obukao.
    Cestitke na kartama!!!
    Ja se danas javim frendici i pitam za njenu curu i fulam ime maloj. 🙄🙄 Sve frendice i kume imaju klince. One cestitaju Mateu i rodendan, a ja ne mogu popamtiti kako se ciji zove. 😱😱 Zapisala sam si par datuma sa sljedece godine ne fulam opet rodendane.

Poznato mi to,imam kalendar unazad dve godine sa svim rodendanima,imendanima i slicno

Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:23

mare1989

Lucy16

Mamika, stariji necak je bio s njim u autu i setao vani dok smo cekale.
    Dr.je rekao Bog bogova kad je vidio ranu. Zarascuje ali joj noga jos naotice.
    Kod mene puse kao ludo!!!!! Cvijece mi je pobacalo, lupa s vratima na dvoristu. Uzss

Drago mi je da rana zarasta,samo nek ide nabolje

I ja mislim isto

Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:26

mamika3

Evo jedne popodnevne ☕☕☕☕☕☕☕☕☕

To te ja pitam 😂😂😂😂💪💪💪☕☕☕

Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:38

Hahaha cuj mamiku,nije navikla da me nema 😂😂😂 neboj se,nema mi do foruma haha
    Jucer dan proletio,bila kod dr.,ruka savrseno,doduse mene jos boli malo al moram malo ju razradit pa ce bit ok...kad pocnem cistit jedan dan il nes haha
    Nekako mi dan proletio bezveze i dode vecer i zlica lijepo zaspala ko top,mirno,mi gledali nes na tv i oko 22 h, digne se i u mlazu pocne povracat,uzas zivi,i nikak prestat rigat 😲 sirota, a ona u plac,ne zna sta ju je snaslo,a morali je i tusirat jer nema di nije bilo rigotine, muz sve pocistio,jedva se smirila..i trazi sisu,ja joj nebi dala na taj iziritirani zeludac,a on bi valjda za utjehu htjela svoju "titš", i zaspe ona tako i za par minuta repriza, sav sadrzaj titša izbljuvala opet,al.ovaj put smo bili pripremljeni pa smo.imali manje za cistit i nismo ju morali presvlacenjem mucit... Ok,zaspe,ovaj put bez titš, taman se umiri i opet rigo.. Doslo do kiseline,reko nema vise sto izrigat 😵😥😭 i tu joj dam malo vode da popije...jos onak jadna sjedi na kaucu i popije vode i sama sebi pljesce kako ona pije iz case 😥 plakalo mi se kak mi ju bilo zao... I velim muzu,pila je vodu,vjerojatno ce i to izbljuvat,cisto da znas,al malo nek ispere grlo... I zaspe ona, i zacas sva voda joj izleti iz usta 😭😭😭😭 reko gotovo,vise nis ne konzumira...to je ujedno bilo i zadnje riganje,hvala dragom bogu... Fkt sam mislila da neka crijevna,al proljev nije imala...mozda joj samo kaj krivo sjelo na zelucic il kaj,ko ce znat... Danas je ok,al lagana tempica je tu,tipa 37.2 max 

mamika3
    24. Listopad 2017. 15:52

Ugolina

Jucer dan proletio,bila kod dr.,ruka savrseno,doduse mene jos boli malo al moram malo ju razradit pa ce bit ok…kad pocnem cistit jedan dan il nes haha
    Nekako mi dan proletio bezveze i dode vecer i zlica lijepo zaspala ko top,mirno,mi gledali nes na tv i oko 22 h, digne se i u mlazu pocne povracat,uzas zivi,i nikak prestat rigat 😲 sirota, a ona u plac,ne zna sta ju je snaslo,a morali je i tusirat jer nema di nije bilo rigotine, muz sve pocistio,jedva se smirila..i trazi sisu,ja joj nebi dala na taj iziritirani zeludac,a on bi valjda za utjehu htjela svoju "titš", i zaspe ona tako i za par minuta repriza, sav sadrzaj titša izbljuvala opet,al.ovaj put smo bili pripremljeni pa smo.imali manje za cistit i nismo ju morali presvlacenjem mucit… Ok,zaspe,ovaj put bez titš, taman se umiri i opet rigo.. Doslo do kiseline,reko nema vise sto izrigat 😵😥😭 i tu joj dam malo vode da popije…jos onak jadna sjedi na kaucu i popije vode i sama sebi pljesce kako ona pije iz case 😥 plakalo mi se kak mi ju bilo zao… I velim muzu,pila je vodu,vjerojatno ce i to izbljuvat,cisto da znas,al malo nek ispere grlo… I zaspe ona, i zacas sva voda joj izleti iz usta 😭😭😭😭 reko gotovo,vise nis ne konzumira…to je ujedno bilo i zadnje riganje,hvala dragom bogu… Fkt sam mislila da neka crijevna,al proljev nije imala…mozda joj samo kaj krivo sjelo na zelucic il kaj,ko ce znat… Danas je ok,al lagana tempica je tu,tipa 37.2 max

A siroce malo,izmucilo ju to povracanje!Nek ostane samo na tome!Tits....Jel to ona tako kaze?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    24. Listopad 2017. 15:55

mamika3

Ugolina

Jucer dan proletio,bila kod dr.,ruka savrseno,doduse mene jos boli malo al moram malo ju razradit pa ce bit ok…kad pocnem cistit jedan dan il nes haha
    Nekako mi dan proletio bezveze i dode vecer i zlica lijepo zaspala ko top,mirno,mi gledali nes na tv i oko 22 h, digne se i u mlazu pocne povracat,uzas zivi,i nikak prestat rigat 😲 sirota, a ona u plac,ne zna sta ju je snaslo,a morali je i tusirat jer nema di nije bilo rigotine, muz sve pocistio,jedva se smirila..i trazi sisu,ja joj nebi dala na taj iziritirani zeludac,a on bi valjda za utjehu htjela svoju "titš", i zaspe ona tako i za par minuta repriza, sav sadrzaj titša izbljuvala opet,al.ovaj put smo bili pripremljeni pa smo.imali manje za cistit i nismo ju morali presvlacenjem mucit… Ok,zaspe,ovaj put bez titš, taman se umiri i opet rigo.. Doslo do kiseline,reko nema vise sto izrigat 😵😥😭 i tu joj dam malo vode da popije…jos onak jadna sjedi na kaucu i popije vode i sama sebi pljesce kako ona pije iz case 😥 plakalo mi se kak mi ju bilo zao… I velim muzu,pila je vodu,vjerojatno ce i to izbljuvat,cisto da znas,al malo nek ispere grlo… I zaspe ona, i zacas sva voda joj izleti iz usta 😭😭😭😭 reko gotovo,vise nis ne konzumira…to je ujedno bilo i zadnje riganje,hvala dragom bogu… Fkt sam mislila da neka crijevna,al proljev nije imala…mozda joj samo kaj krivo sjelo na zelucic il kaj,ko ce znat… Danas je ok,al lagana tempica je tu,tipa 37.2 max

A siroce malo,izmucilo ju to povracanje!Nek ostane samo na tome!Tits….Jel to ona tako kaze?

Haha da, titš ili titč

mamika3
    24. Listopad 2017. 17:24

Ugolina

mamika3

Ugolina

A siroce malo,izmucilo ju to povracanje!Nek ostane samo na tome!Tits….Jel to ona tako kaze?

Haha da, titš ili titč

Meni fora taj njihov rjecnik!Sin je znao pjevusit nekad davno Nataj nuni dooo,Nataj nuni doooo...Nismo znali,pitali tetu sta je!Veli ona-aha,Tancaj crni kos....😂😂😂😂😂I jos je pjevao Siiiivaaaaj sas...Opet nismo znali pa ja slucajno na telki vidla!U Tom i Jerry-u,Jerry pjevao na eng-One blind mouse!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    24. Listopad 2017. 20:40

Mamika, pjesmice 😂😂😂😂😂 kao kad odrasli ne razumiju rijeci pa pjevaju nesto svoje ali kod djece je to slade.
    Ugolina, jadna zlica s tolikim povracanjem. Ja bi se bas preplasila, isla bih na hitnu.
    Mare, vrijedna kao uvijek. Dobro sto zaradis nesto sa strane. To uvijek dobro dode. 😂 
    Ilani, pozdrav. 

Ugolina
    24. Listopad 2017. 21:17

mamika3

Ugolina

mamika3

Ugolina

Haha da, titš ili titč

Meni fora taj njihov rjecnik!Sin je znao pjevusit nekad davno Nataj nuni dooo,Nataj nuni doooo…Nismo znali,pitali tetu sta je!Veli ona-aha,Tancaj crni kos….😂😂😂😂😂I jos je pjevao Siiiivaaaaj sas…Opet nismo znali pa ja slucajno na telki vidla!U Tom i Jerry-u,Jerry pjevao na eng-One blind mouse!

Aaaaahahahaha prezestoko preezestoko nataj nuni dooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.