Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2017. 08:55

Jutro cure!
    Ajme kakav dan! Vec vidim da cu poludjeti danas u kuci - kisa ce cijeli dan! Nikolina jos spava.Sin dosao iz nocne i isto spava,morat cemo biti tiho,znaci ne mogu puno toga.Mozda rijesim ves barem onda.
    Mamika,kumovi su vam bas duhoviti.Zicam te recept za kolac! Mogu i na internetu potraziti ali vise volim ovako,provjereni recepti
    Abies muzsto reci jos...A mala kozastvarno? rodila u autu? e pa ne cudi me,kad ih tamo u Njemackoj s trudovima doma salju! Cestitke joj i svaka cast!
    Ugolina cim sam vidjela da je na programu Gospodar,odmah na tebe pomislila Gledala sam,naravno!
    Cure sta cete klincima za zimu? Skafander? jaknu? Oboje? Nisam pametna. Vasi su svi na nogama,htjet ce se i u snijegu valjati,mi jos nismo pa fakat ne znam

mamika3
    23. Listopad 2017. 09:05

E,sta je zena zbilja u autu rodila?Covjece!!!!!!Svaka cast!Cestitam joj,makar ju ne znam!Ja bi na njenom mjestu umirala od straha!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    23. Listopad 2017. 09:08

Ilani. Ma ekspresno joj krenulo. Veli oko ponoći malo. I oko 5 ju stislo na 5 min odmah. Prije 6 je rodila. 
    Za zimu za snijeg jednodjelni skafander. Imam jedan 74/80 lidlov zeleni koji joj je mali. Ako treba pišite. 
    Za petru imam filipov jednodjelni i još jedan u dva dijela. Al taj će bit za rezervu ako se smoči. Buce nemam.. 22 joj malo postalo. 

Lucy16
    23. Listopad 2017. 09:13

Ilani, ja vec nasla zuti skafander od jednog mog necaka ( mislim najstarijeg) i imam ga u pripremi. Mozda ce mu biti malo velik ali nema veze. Pustit cu ga u snijeg, nek se izgusta. Vec razmisljam o kupnji cizama da upozna cari blata. 😂 Znam da necu biti sretna s tim ali mora isprobati.
    Abies, muz 👎👎👎👎👎👎 Tako i moj neki dan otisao samo odvest mamicu doma i ostao do noci jer joj je trebalo napraviti hrpu stvari. A on ne vidi maloga ni 10 min u danu.
    Mamika, komentar o radanju 😂😂😂😂😂😂. Da, kupovati poklone ili dati novce dodes skoro na isto pa kad imas tako puno rodbine/ kumova, tesko je.

mamika3
    23. Listopad 2017. 09:28

Ilani Uzmi joj skafander,nema veze ak ne hoda!Htjeti ce sjesti u snijeg garant!Pa moze i puzati po njemu!Bolje da ga uzmes na vrijeme nego trazis kad snijeg padne!Kao neki za sina...😉
    BISKVIT 5 jaja,5 zlica secera,5zlica brasna 1 prasak za pecivo,, pola deci ulja,2zlice kakaa,zlica meda-po zelji!Miksas pjenasto secer i zumanjke,dodajes ostale sastojke navedene po redu!Na kraju snijeg od bjelanjaka!180 stupnjeva,cca 20-30 min
    KREMA 500 ml vrhnja za slag,3 limun secera,2 zlice meda,kremfix!Miksas vrhnje!Kad je napola gotovo dodas ostalo i jos malo miksas!
    Kad je biskvit pecen,prelij ga sa par zlica mlijeka!Na to stavi kremu i kad se krema malo stvrdne preljev od cokolade!
    Samo nemoj napravit glupost ko ja jednom prilikom!Rastopila cokoladu i odmah na kremu,a ktema se pocela recimo otapati!Katastrofa!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

23. Listopad 2017. 09:38

Mamika puno hvala! Mljac!

Lucy16
    23. Listopad 2017. 09:48

Mamika, mi smo prosle zime Matea u skafander i u sn

Lucy16
    23. Listopad 2017. 09:49

Ahhh..... 
    U skafander i u snijegu radili andele. Moram naci slike. 

mamika3
    23. Listopad 2017. 09:51

Ilani kolac je jako ukusan i nekako je bas lagan!Ko je god probao odusevio se!Uostalom,vidjet ces!Ha ha....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    23. Listopad 2017. 09:53

Lucy I ja cu buhtllicu u skafander!Dok padne snijeg jos ce i naucit sjedit!Pa nek uziva...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.