Meni cijeli dan taj porod u glavi!!!!!!!!A muz jos pogleda i ugasi svjetlo!😂😂😂😂
Lucy Malicki mi izgleda ko medo u skafanderu!
Ugolina Jel boli ruka?
Abies Mozda cemo mi uzeti onaj skafander 74\80!Imamo neki rozi,ali moram joj ga probat zbog velicine!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja nije imala skafander pravi jer smo se zaje i kupili preveliki hihi,ali je furala cijelu zimu ono plisano odijelo koje izgleda kao skafander.. Al to plisano je bas bilo debelo ful,ko od deke debele da je sasiveno bilo.. Pretoplo joj je bilo... A ja sam si uvijek oko toga mislila i jos ju dodatno pokrila dekicom,a ona bi se sirota sva onda uznojila 😵
Moja nije imala skafander pravi jer smo se zaje i kupili preveliki hihi,ali je furala cijelu zimu ono plisano odijelo koje izgleda kao skafander.. Al to plisano je bas bilo debelo ful,ko od deke debele da je sasiveno bilo.. Pretoplo joj je bilo… A ja sam si uvijek oko toga mislila i jos ju dodatno pokrila dekicom,a ona bi se sirota sva onda uznojila 😵
Mene ti je vise ljeto brinulo!Ovo dvoje u jesen,mislim si lako njih obuci!A za buhtlicu sam skoro sve kratko pripremila pa procitala da im treba dugacko,makar je ljeto!Jebi ga,ucis dok si ziv!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja nije imala skafander pravi jer smo se zaje i kupili preveliki hihi,ali je furala cijelu zimu ono plisano odijelo koje izgleda kao skafander.. Al to plisano je bas bilo debelo ful,ko od deke debele da je sasiveno bilo.. Pretoplo joj je bilo… A ja sam si uvijek oko toga mislila i jos ju dodatno pokrila dekicom,a ona bi se sirota sva onda uznojila 😵
Mene ti je vise ljeto brinulo!Ovo dvoje u jesen,mislim si lako njih obuci!A za buhtlicu sam skoro sve kratko pripremila pa procitala da im treba dugacko,makar je ljeto!Jebi ga,ucis dok si ziv!
😂😂😂😂😂😂😂😂
Zene,gdje ste danas?I prek vikenda se vise raspisemo!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E,osvojila dam dvije karte za Neparozdere,bio je tu naslov teme par dana!A prosle godine dvije karte za Masu i medu!Curka i ja isle!Jos samo osvojim Eurojackpot i na konju sam!Kad me je krenulo.......😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E,osvojila dam dvije karte za Neparozdere,bio je tu naslov teme par dana!A prosle godine dvije karte za Masu i medu!Curka i ja isle!Jos samo osvojim Eurojackpot i na konju sam!Kad me je krenulo…….😂😂😂😂
Predobro!!
🐎 💰
Vecer cure
Opet sam zaostajala na forumu 😥😥
Nadam se da ste sve dobro,djecica takoder
Mala cestitam na rodenju princeze 😍😍😍😍
Djecica su bolje,samo jos Leo kaslje,nadam se da ce sirup pomoci.
Jucer je mm bio doma pa smo uzivali obiteljski malo. Danas opet vozila ujutro Issu,pa sam isla kod mm brata ves sloziti i oprati mu jos,kod sebe dosla kuci pa ponovo po issu,ves oprala,slozila,posteljinu presvukla. I naravno opet veceras na trening,moram priznati da sam uzivala na treningu
E,osvojila dam dvije karte za Neparozdere,bio je tu naslov teme par dana!A prosle godine dvije karte za Masu i medu!Curka i ja isle!Jos samo osvojim Eurojackpot i na konju sam!Kad me je krenulo…….😂😂😂😂
Cestitam na kartama 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji