Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    19. Listopad 2017. 21:23

Uglavnom,bio je vec na nekoliko razgovora i sve jedan srot veci od drugog,al eto, nije da nema poslova... Sada cekamo, kroz koji dan bi ga trebao nazvati lik da mu kaze jel ga primaju ili ne i jednoj predobroj firmi sa uvjetima kakve zelimo svim srcem..i stvarno se bojim njihovog odgovora.. Ono sve nade sam ulozila u to 😂  pa cemo vidit kaj dalje

Lucy16
    19. Listopad 2017. 21:24

Ugolina, i Mateo voli maramice u ruci!!! 😂 Obavezno kad ga presvlacim moram mu dati jednu u ruke da bude miran. Isto brise hranilicu kad je u njoj, plocice... Ali onda se posklizne na to mokro pa je to i opasno.
    A ovo za posao, razumijem te!!! Super sto je na kraju sve ispalo ok.
    M spava od 19.20??? 🙄 Jutros se probudio u 7 i preko dana malo spavao jer smo za vrijeme spavanja isli na kontrolu.
    Preko noci se cesto budi. Dam mu cicu, povuce par puta i spava dalje. Kad bi se spavanje popravilo jos. 

Ugolina
    19. Listopad 2017. 21:33

Moja ne smije van iz boravka i to zna i ful se pridrzava tog pravila.. Prije smo povlacili sanduk s igrackama kao prepreku,a sada ne trebamo niti to..dode do praga i nalukne se ako mi recimo izademo na wc 😂😂😂 a kad se nalukne ima pogled na kupaonu pa joj to ok da nas vidi haha

lan@luk@rit@
    19. Listopad 2017. 21:48

Zlica drzi red hahaa Mateo isto hehe sve mali cistunci ..moja osim maramica,krpi jako voli metle i nece malu nego veliku..tvrdoglavica jedna..
    Zasto zlica nesmi van boravka?
    Nadam se da ce tm dobiti zeljeni posao

Ugolina
    19. Listopad 2017. 21:55

lan@luk@rit@

Zlica drzi red hahaa Mateo isto hehe sve mali cistunci ..moja osim maramica,krpi jako voli metle i nece malu nego veliku..tvrdoglavica jedna..

Hahaha,zato kaj se nema gdje drugdje u stanu igrat..hodnik je prljav stalno koliko god cistis,otvoris vrata od stana i propuh s hodnika unese unutra..u nasoj spavacoj nema kaj radit jer je ujedno i skladiste 😂 narocito odkad sam ja s malom u drugoj sobi..imas kupaonu, sobica u kojoj mi spavamo,kaj moze skakat po tim madracima a do tam mora proc kroz sve ove prljave dijelove stana 😂😂,kuhinja koja je ujedno prolaz do boravka,isto udemo s prljavim tenkama dok ostavljamo speceraj i to a i nema kaj radit u kuhinji cak nema ni elemenata da ih otvara,haha,osim jednog koji je pod kljucem, suderica,pecnica,ladice,nema kaj..  😂 Izuvamo se prije ulaska u boravak..tu su joj sve igracke, puzzle, uvijek je cisto,njeno carstvo

Ugolina
    19. Listopad 2017. 22:55

Draga brojcana!!! 💕💕💕💕💕 
    Od srca ti cestitam na predivnom djecaku,ponosna majko!! Serdi sretno i veselo djetinjstvo u igri sa velikom sekom neli 😘😘😘😘😘🎉🎉
    Svaka cast!

lan@luk@rit@
    19. Listopad 2017. 23:16

Ugolina

lan@luk@rit@

Hahaha,zato kaj se nema gdje drugdje u stanu igrat..hodnik je prljav stalno koliko god cistis,otvoris vrata od stana i propuh s hodnika unese unutra..u nasoj spavacoj nema kaj radit jer je ujedno i skladiste 😂 narocito odkad sam ja s malom u drugoj sobi..imas kupaonu, sobica u kojoj mi spavamo,kaj moze skakat po tim madracima a do tam mora proc kroz sve ove prljave dijelove stana 😂😂,kuhinja koja je ujedno prolaz do boravka,isto udemo s prljavim tenkama dok ostavljamo speceraj i to a i nema kaj radit u kuhinji cak nema ni elemenata da ih otvara,haha,osim jednog koji je pod kljucem, suderica,pecnica,ladice,nema kaj.. 😂 Izuvamo se prije ulaska u boravak..tu su joj sve igracke, puzzle, uvijek je cisto,njeno carstvo

Sad mi je jasno zasto je zlica opsjednuta maramicama(ima na koga) hahaaa salim se
    Kuzim , kuzim..Super je sto slusa i ne krši pravilo

lan@luk@rit@
    19. Listopad 2017. 23:18

Ugolina

Draga brojcana!!! 💕💕💕💕💕
    Od srca ti cestitam na predivnom djecaku,ponosna majko!! Serdi sretno i veselo djetinjstvo u igri sa velikom sekom neli 😘😘😘😘😘🎉🎉
    Svaka cast!

I ja se pridruzujem cestitkama!!! hrabroj mami svaka častmalac nek raste zdravo i sretno!!!!

Lucy16
    19. Listopad 2017. 23:27

Brojcana cestitke!!!! 🎉🎈🎊🎈🎉👶👶💟

mamika3
    20. Listopad 2017. 07:57

Brojcana Cestitke od srca!Tebi brz oporavak,a Sergeju sretno i veselo djetinjstvo uz seku Neli!💞💗💜🎉🎉🎇🎇🎊🎊🎆🎆

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.