Uglavnom,bio je vec na nekoliko razgovora i sve jedan srot veci od drugog,al eto, nije da nema poslova... Sada cekamo, kroz koji dan bi ga trebao nazvati lik da mu kaze jel ga primaju ili ne i jednoj predobroj firmi sa uvjetima kakve zelimo svim srcem..i stvarno se bojim njihovog odgovora.. Ono sve nade sam ulozila u to 😂 pa cemo vidit kaj dalje
Ugolina, i Mateo voli maramice u ruci!!! 😂 Obavezno kad ga presvlacim moram mu dati jednu u ruke da bude miran. Isto brise hranilicu kad je u njoj, plocice... Ali onda se posklizne na to mokro pa je to i opasno.
A ovo za posao, razumijem te!!! Super sto je na kraju sve ispalo ok.
M spava od 19.20??? 🙄 Jutros se probudio u 7 i preko dana malo spavao jer smo za vrijeme spavanja isli na kontrolu.
Preko noci se cesto budi. Dam mu cicu, povuce par puta i spava dalje. Kad bi se spavanje popravilo jos.
Moja ne smije van iz boravka i to zna i ful se pridrzava tog pravila.. Prije smo povlacili sanduk s igrackama kao prepreku,a sada ne trebamo niti to..dode do praga i nalukne se ako mi recimo izademo na wc 😂😂😂 a kad se nalukne ima pogled na kupaonu pa joj to ok da nas vidi haha
Zlica drzi red hahaa Mateo isto hehe sve mali cistunci ..moja osim maramica,krpi jako voli metle i nece malu nego veliku..tvrdoglavica jedna..
Zasto zlica nesmi van boravka?
Nadam se da ce tm dobiti zeljeni posao
Zlica drzi red hahaa Mateo isto hehe sve mali cistunci ..moja osim maramica,krpi jako voli metle i nece malu nego veliku..tvrdoglavica jedna..
Hahaha,zato kaj se nema gdje drugdje u stanu igrat..hodnik je prljav stalno koliko god cistis,otvoris vrata od stana i propuh s hodnika unese unutra..u nasoj spavacoj nema kaj radit jer je ujedno i skladiste 😂 narocito odkad sam ja s malom u drugoj sobi..imas kupaonu, sobica u kojoj mi spavamo,kaj moze skakat po tim madracima a do tam mora proc kroz sve ove prljave dijelove stana 😂😂,kuhinja koja je ujedno prolaz do boravka,isto udemo s prljavim tenkama dok ostavljamo speceraj i to a i nema kaj radit u kuhinji cak nema ni elemenata da ih otvara,haha,osim jednog koji je pod kljucem, suderica,pecnica,ladice,nema kaj.. 😂 Izuvamo se prije ulaska u boravak..tu su joj sve igracke, puzzle, uvijek je cisto,njeno carstvo
Draga brojcana!!! 💕💕💕💕💕
Od srca ti cestitam na predivnom djecaku,ponosna majko!! Serdi sretno i veselo djetinjstvo u igri sa velikom sekom neli 😘😘😘😘😘🎉🎉
Svaka cast!
Hahaha,zato kaj se nema gdje drugdje u stanu igrat..hodnik je prljav stalno koliko god cistis,otvoris vrata od stana i propuh s hodnika unese unutra..u nasoj spavacoj nema kaj radit jer je ujedno i skladiste 😂 narocito odkad sam ja s malom u drugoj sobi..imas kupaonu, sobica u kojoj mi spavamo,kaj moze skakat po tim madracima a do tam mora proc kroz sve ove prljave dijelove stana 😂😂,kuhinja koja je ujedno prolaz do boravka,isto udemo s prljavim tenkama dok ostavljamo speceraj i to a i nema kaj radit u kuhinji cak nema ni elemenata da ih otvara,haha,osim jednog koji je pod kljucem, suderica,pecnica,ladice,nema kaj.. 😂 Izuvamo se prije ulaska u boravak..tu su joj sve igracke, puzzle, uvijek je cisto,njeno carstvo
Sad mi je jasno zasto je zlica opsjednuta maramicama(ima na koga) hahaaa salim se
Kuzim , kuzim..Super je sto slusa i ne krši pravilo
Draga brojcana!!! 💕💕💕💕💕
Od srca ti cestitam na predivnom djecaku,ponosna majko!! Serdi sretno i veselo djetinjstvo u igri sa velikom sekom neli 😘😘😘😘😘🎉🎉
Svaka cast!
I ja se pridruzujem cestitkama!!! hrabroj mami svaka častmalac nek raste zdravo i sretno!!!!
Brojcana Cestitke od srca!Tebi brz oporavak,a Sergeju sretno i veselo djetinjstvo uz seku Neli!💞💗💜🎉🎉🎇🎇🎊🎊🎆🎆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji