Ilani, ni moj danas nije spavao i sad od 18 vec cendra. A cijeli dan voza autic po kuci. Sad je naucio i popet se na njega.
Mamika, super sto buhtlica lijepo napreduje.
Brojcana, svaka cast zeno!!!! Cestitke jos jednom.
Ma ne bih ja viber. To non stop zvoni poruka.
Uspjela spajzu pospremiti. Nismo mogli zaci u nju koliko je bila zatrpana. Sad mozes plesat u njoj.
Bravo za spajzu!!!!!!💪💪Ja uspjela sav ves rijesit!Nit imam za pranje nit peglanje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vecer cure
Ja isla sa Leom kod pedice radi kaslja,kaze najvjerojatnije je alergijski kasalj,pa nam je dala sirup a ako do pon ne prode da zovem ili dodem.
Issa pocela kukati da joj je hladno i da je glava boli,izmjerim temp 38🔫🔫
Sirena ajde dobra,jede lijepo ali i ona temp ima,sad prije nego sto je zaspala je imala 37,4 nije to nista ali bas danas svi koma
Pa vi ste nedavno tek prizdravili,sta ne?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, ni moj danas nije spavao i sad od 18 vec cendra. A cijeli dan voza autic po kuci. Sad je naucio i popet se na njega.
Mamika, super sto buhtlica lijepo napreduje.
Brojcana, svaka cast zeno!!!! Cestitke jos jednom.
Ma ne bih ja viber. To non stop zvoni poruka.
Uspjela spajzu pospremiti. Nismo mogli zaci u nju koliko je bila zatrpana. Sad mozes plesat u njoj.
Sreca pa ima opcija da utisas i ne prikazuju mi se uopce poruke dok bas ne otvoris viber
Vecer cure
Ja isla sa Leom kod pedice radi kaslja,kaze najvjerojatnije je alergijski kasalj,pa nam je dala sirup a ako do pon ne prode da zovem ili dodem.
Issa pocela kukati da joj je hladno i da je glava boli,izmjerim temp 38🔫🔫
Sirena ajde dobra,jede lijepo ali i ona temp ima,sad prije nego sto je zaspala je imala 37,4 nije to nista ali bas danas svi koma
A to tak s djecom,jedno se razboli,odmah svi..koma... 😘
Mare, bas mi je zao sto ste bolesni. Nadam se da nije nista strasno i da ce ujutro svi biti kao novi. 😘😘🤗🤗
M zaspao u 20, probudio se nakon pola sata i place. Stalno rukicom po desnoj strani glave. Mislila sam da ga uho boli. Kapnula malo svog mlijeka. Muz kaze da nisu zubi. Namazem mu gel i prestao je i igrao se malo i stavim ga oko 22 opet spavati. Jos malo cendrao ali zaspao. Nadam se da nije nista i da ce noc biti dobra.
Laku, mirnu i prespavanu noc svima!!! 👋👋
Brojčana i ovde čestitam super ai ti to sve podnesla!
Lucy na viberu vise i djelimo slike i videe pa smo u toku sta koje djete ali da teme se mjenjaju iz sekunde u sekundu pa teško popratit ja isto imam isključen zvuk pa kad imam vrijeme pogledam sta ko radi eventualno i ja pokukam malo tamo hehe
Ugolina ma
Čekam to njeno hodanje već od 11mj jer tad je počela ustajati vamo tamo , sad smo trenutno na dva tri samostalna koraka i hoće kad ju držim za rukicu ....opet kad idem negdje nosim u nosiljci ali ni neidem nikud osim do parka koji je blizu....
mare joj bas vas je uhvatilo ozdravite brzo
Mimika hmm zaboravila sam sto si pisala sorry
Ilani bas super priča nikolinica i ona izgleda voli bebu ? I moja isto hranjeni je da joj pusu .. bas slatko
Da Ugolina super vam je odluka sto se toče posla bit će sigurno nesto bolje👍🏻👍🏻👍🏻 Ne treba pustit da nas ugnjetavaju , mene moja šefica isto vukla za nos i sad mi je bas krivo da sam joj izlazila u susret al sad znam za drugi put s takvima treba bezobrazno ....
TPol, sad ce ti brzo prohodati a za 2 tj ces trcati za njom. M je u 3 dana prohodao od kad je poceo par koraka sam. Jucer kod dr. na kontroli jedva sam ga prijavila na salter. On trci niz onaj hodnik, ja za njim a trebamo cekati u redu. Kad ga uzmem trga se iz ruku. A ljudi gamad ne bi pustili preko reda, dok onaj sta radi tamo nije rekao dajte papire pa ajte.
U pola 2 opet pjesma. Uopce ne znam sto mu je. Mozda zubi. Cicao je 50 puta.
Hej!
Koliko nereda mogu klini napraviti u minuti. Luda sam!
Lucy baš tako, gamad. Trči plače beba, a nitko ne bi preko reda pustio.
Javim se kasnije
Jutro!Moji samo ostavljaju za sobom!Popizdila sam jucer!Ko Hitler sam!Sin danas usisavao stan!Vikala na kcer jer pidjamu skine i samo ostavi!Muz bi na Sljeme,nema obaveza doma,pa ima volju za setnjom!Jucer kaze kak se bas lijepo vozit na biciklu!Rekoh nebi znala,nemam kome bebu ostavit da se provozam!Luda sam ko siba!Opet....Mozda se smirim u prirodi!Pozdrav svima!Danas nisam za ljude!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji