Hello
Sirena spava,ja cu malo da sredim po kuci.
Forum se malo aktivirao 😁😁😁😁😁😁
Jutros sam isla po povrca i drage cure brdo povrca za 50kn
Danas cu rucku purece okruglice,krumpir i kelj 😊. Sirena opet temp ima i sinoc je imala 37,8 i danas opet. Nisam sinoc isla na trening necu ni veceras,jer ona bude nerovozna
A jel ima jos koje simptome? Puse ozdravilice 😘
Hello
Sirena spava,ja cu malo da sredim po kuci.
Forum se malo aktivirao 😁😁😁😁😁😁
Jutros sam isla po povrca i drage cure brdo povrca za 50kn
Danas cu rucku purece okruglice,krumpir i kelj 😊. Sirena opet temp ima i sinoc je imala 37,8 i danas opet. Nisam sinoc isla na trening necu ni veceras,jer ona bude nerovozna
A jel ima jos koje simptome? Puse ozdravilice 😘
Jedino jos puno slini,mislim da su zubici
Nikolina danas propisno zaje.....Inace ide spavati izmedu12.30 i 13.00 i evo je,jos je budna. Nadam se da nije shvatila onaj jedan tren kad je kao utonula u san kao cijelo spavanje Sad sjedi i stavlja svoju bebu spavati i zijeva. Pretpostavljam da ce zaspati kad se vec treba ustajati.Bit ce onda i navecer veselo.Ah.. bebe...
Hej,cure!Obavili sve planirano,zovem Suvag da malu narucim za pregled,za mandule!Mozda mi se jave......Zovem vec neko vrijeme!Dobili naputak od pedice da jedan obrok zamjenimo vocem!Ispitivala me sta jede,koliko jede i cudila se kolika je!Velika je ona,ali i sin je bio isti tako da ne brinem oko toga!Nisam mislila nis jos uvodit,al budem onda ovo!Bitno da je ona meni zdrava i da napreduje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nikolina danas propisno zaje…..Inace ide spavati izmedu12.30 i 13.00 i evo je,jos je budna. Nadam se da nije shvatila onaj jedan tren kad je kao utonula u san kao cijelo spavanjeSad sjedi i stavlja svoju bebu spavati i zijeva. Pretpostavljam da ce zaspati kad se vec treba ustajati.Bit ce onda i navecer veselo.Ah.. bebe…
Mojima se znalo da zaspu nakratko i ko da su spavali dva sata!Mozda zbilja je to tako shvatila!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A tko je na viberu? Kako to funkcionira?? Ima neka grupa pa su svi pod pravim identitetom?? Meni je ovo bolje.
Noc standard,budenje i cica i dalje spavanje.
Dobila mengu, kriza me jako bole. Opet sami cijeli dan. Ne znam sta cu kuhati.
Da,poznamo se svi pod imenom i prezimenom tamo…
Prvotna ideja vibera je bila da se tu dop a tamo samo objavimo slike djece i tako to,a na kraju ispalo fuckas forum 😂 i dnevno se natipkaju milioni poruka, a meni je osobno takoder bolji forum jer mi je preglednije i u toku sam i kad stignem-stignem, a na viberu nas je dvadesetak, i u pet min se zna promijeniti vise razlicitih tema.. 😂 i onda pozelim nes komentirat,a ono prosla baba s kolacima vec odkad.. I nema sanse da stignem sve procitat,bar ja osobno,jer nemam vremena, a onda nekad upadnem u neku temu,nekad ne i tak..meni osobno bolji forum
Bas sam tak viber i zamisljlala!Mislim da tam svake sekunde nova poruka!Ovo je i meni bolje
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina apsolutno dobra odluka! Nešto će se naći već!
LLR i Curica se javile 🎉🎉
Čarape ahaha… Ja ujutro u gumenim čizmama. Tako seksi 😫😂
👢👢👢👢👢👢 ihihi
Ahahahahahahahaha.....Ziher Balenciaga cizmice!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, ni moj danas nije spavao i sad od 18 vec cendra. A cijeli dan voza autic po kuci. Sad je naucio i popet se na njega.
Mamika, super sto buhtlica lijepo napreduje.
Brojcana, svaka cast zeno!!!! Cestitke jos jednom.
Ma ne bih ja viber. To non stop zvoni poruka.
Uspjela spajzu pospremiti. Nismo mogli zaci u nju koliko je bila zatrpana. Sad mozes plesat u njoj.
Vecer cure
Ja isla sa Leom kod pedice radi kaslja,kaze najvjerojatnije je alergijski kasalj,pa nam je dala sirup a ako do pon ne prode da zovem ili dodem.
Issa pocela kukati da joj je hladno i da je glava boli,izmjerim temp 38🔫🔫
Sirena ajde dobra,jede lijepo ali i ona temp ima,sad prije nego sto je zaspala je imala 37,4 nije to nista ali bas danas svi koma
Sortiraj odgovore
Najstariji