Ja sam otprilike ovako !Jucer ujutro euforicna,danas bezvoljna,muz nesto prokomentiro u svom stilu,onim tonom koji me podsjeca na to kakav je....Bilo mi muka od jutra!A nije pms da bih bila takvih promjena raspolozenja!Mozda je do pilula,pocela sam ih uzimati....Jebem ti zensko!!!!!!!!!!😔💣
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy sve ok. Ja skoro u 5:30 tebi. Javim ti se kasnije.
Odoh dalje pičit po šumi
Mare, bravo za kile!!!! 👏👏👏👏 Svaka cast.
A komentari ljudi..... 🔫🔫🔫🔫
I ono za imena, isto. Mm birao Mateu ime, meni drago jer se moj djed zvao Mato. A njegovima bas nije. Htjeli su da bude po mm djedu ili pokojnom ocu. On nije htio da se stalno ponavljaju dva imena naizmjence.
Mamika, nisam ni ja bolje. Stalno me leda i glava boli. Svaki dan popijem neku tabletu.
Mare, bravo za kile!!!! 👏👏👏👏 Svaka cast.
A komentari ljudi….. 🔫🔫🔫🔫
I ono za imena, isto. Mm birao Mateu ime, meni drago jer se moj djed zvao Mato. A njegovima bas nije. Htjeli su da bude po mm djedu ili pokojnom ocu. On nije htio da se stalno ponavljaju dva imena naizmjence.
Mamika, nisam ni ja bolje. Stalno me leda i glava boli. Svaki dan popijem neku tabletu.
Jel ti ides sa malim svake godine na komisij,da oni odrede dal cete biti doma ili moze u vrtic ?Imam jednu susjedu,mali par tjedana ranije rodjen!Nosii papire svake godine,mislim da isto dobiva takav uvecani djecji!Ali stvar je u tome da je sad mali u redu,ima 4,5 godine,ona moze ici raditi ,ali ne zeli!Jos je uvijek doma,ne znam na koju foru iskreno!Prije cca dva mj sam ju pitala dal je nosila papire pa se iznotavala..Kao nije imala auto,nije mogla....A nosi ih iz Novog Zagreba do Renemetinca,apsolutno joj auto ne treba!Onda mi bude zao kad se tak netko iskreno brine oko svoje situacije,a ona pak mulja jer joj se ne ide radit!I jos prima taj djecji,koji u biti ne bi trebala dobivat!!Ne bi imala pravo ni na obican djecji,zbog cenzusa!Sama je to rekla!A s druge strane,treba vjezbati s malim zbog govora,ona to ne radi!I jos ga vodi u vrtic samo ako ima auto ili ju netko poveze!A do vrtica ima 3 autobusne i jedna tramvajska stanica!Ma sramota!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I meni dan neki bzvz..sva sam si cudna u glavi,oce bit kakva promjena vremena? Rado bi jos malo spavala al ne mogu po danu spavat ..
Ruka me jos cuka..... Muz uspavljuje zlicu vec neko vrijeme al cujem da nikako da se preda,stalno nes il brblja il se smije 😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Za ovu trenirku sam mislila da su dvije majice!A nema veze
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lidl meni ima super robu!!!! I ja imam lidlicu 😂😂 a umjesto robe,prvo kaj sam skuzila su tvoje noge u kroksicama 😂😂😂😂 i ja po doma furam krokse,kricavo zelene
Lidl meni ima super robu!!!! I ja imam lidlicu 😂😂 a umjesto robe,prvo kaj sam skuzila su tvoje noge u kroksicama 😂😂😂😂 i ja po doma furam krokse,kricavo zelene
I ja sam to skuzila,al je vec bilo kasno!Ja imam i carape!Jel imas ti carape?😂😂😂😂😂😘
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I ja sam to skuzila,al je vec bilo kasno!Ja imam i carape!Jel imas ti carape?😂😂😂😂😂😘
Imam imam,kak ne
Sortiraj odgovore
Najstariji