Ugolina A jebo te kak da ja to sad nadmasim???Prvo one dnevne,pa vecernje tresnjice...Predajem se....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy,ma nisam to tu pisala prvo cisto iz frustracije tadasnje,drugo jer je nebitno,ali moj muz je trenutno nezaposlen.. Ukratko,devet godina je radio za lika i prozivljavao svasta..ono jeb su ga u zdrav mozak godinama...doduse,on nije sonjo koji je dao da ga se gazi,svadao se i borio za svoja prava svakodnevno..i onda se promijenio vlasnik pa bilo jos gore 🔫 i ono s posla na neodredeno dode na mjesec po mjesec po mjesec,ne samo on,i ovi starvi koji su citav zivot tam odradili 🔫 stalno se tjesis onim "ma bitno da radis", "ma bitni da imas posao" i ostale recenice.. Dok nije puknuo.. I onda sam shvatila NIJE BITNO DA RADIS!!!! BITNO JE DA OSTANES ZDRAV FIZICKI I PSIHICKI I NISTA NIJE VRIJEDNO!!!! Ja sam ga nagovorila da da otkaz i sve smo zajednicki planirali.. Njegova zadnja placa dosla s mojom prvom nakon porodiljnog..i reci cu ovo-NAJBOLJA ODLUKA U NASEM ZIVOTU!! I rekla sam mu,prek ljeta da ti ne pada na pamet pomisljat na posao i tak je i bilo! Isli smo lijepo na more,odradili adaptaciju u jaslicama jer to ja nisam mogla dobit slobodno,a da ne pricam o povezanosti tata-kcer 😍😍😍 nesto predivno.. Jer prije se nisu niti vidali kak spada..a zbog cega?? Sto je ostavljao svoje fizicko i psihicko zdravlje i da bi netko drugi okreto lovu preko njega..a za kaj? Minimalac koji kasni iz mjeseca u mjesec? A jok!
Sad saljem pa nastavljam misao..
E da mamika, imam novi vecernji look
luda si skroz hahaaa
Rita je super prava je zvrkica,nema stajanja cijeli dan:)
P.s uspavala sam je ima 15 min.pomaknula sam gospodici spavanje..tj.budim je oko 8:30 ujutro pa vec oko 12:20 spava..nastojat cu drzat taj ritam..
Sto ima s zlicom od opaka hahaa
Uglavnom,dobro smo se pripremili za taj otkaz,nesto prisparali..tocnije rekao je da mu ne produze ugovor tako da prima lijepo naknadu za nezaposlene sad..i tak.. Meni su hvala bogu priznali sto sam magistra i jos sam prijavila zlicu kao poreznu olaksicu i dobivam placu puno vecu nego sto smo mi imali zajedno zadnjih mojih sest mj porodiljnog i njegove nazovimo place,tako da lova nije problem..sreca nemamo nikakvih kredita,nista nam ne fali, dijete ima svega,i sto treba i sto ne treba.. Trenutno smo u trazenju posla.. Ono sto trazimo su uvjeti,a ne placa..sve vece od minimalca je samo plus ali ono sto mi trazimo su jutarnja smjena i neradni blagdani i vikendi,barem nedjelje..rekla sam mu da ne pristaje na nista drugacije i nije me briga..a zasto?? Od ovih skoro devet godina sto smo mi zajedno,zajedno smo slavili dva bozica i jedan uskrs..a zasto? Jer je on bio na poslu 🔫 a zasto smo skupa slavili?eto slucajno zavrsio na bolovanju, jednom si je-takoder na poslu,skoro odrezo prst sa sjekirom pa iso na sivanje pa bio na bolovanju, jednom je od silne iscrpljenosti jer nije dobio slobodan dan mjesec i pol,pao u nesvijest..nakon toga je puko i izborio se za jedan dan tjedno..i jednom se ne sjecam,al nes slicno..
Uglavnom, ugostiteljstvo zaobilazimo u veeeeliiiikoooom luku i ne pada nam na pamet! Ja trebam muza,dijete treba tatu, i nije mi bitno kad ce nac posao, jednom bude, ali po ovim uvjetima..na drugo ne pristajem..
Tako me ispituju za neke poslove, da kaj se ne prijavi tu i tu, dobra je placa... Ja pitam,jel se radi popodne? Da.. Ne hvala.. Placa mi je nebitna, ocu da radi ujutro...
Pa mi vele joj slobodan je dan ili dva u tjednu.. Jel vikend? Nije. Ne hvala, kaj ce mi bit slobodan u uto i cet,kad ja radim..a kad sam doma ga nema..
Fkt mi je dopizdilo.. Netko ima pricest,krizmu, svadbu, ja vjecito sama ili idem po njega kasnije kad se vec svi razilaze..
Ajme,bas mi lakse sad kad sam se ispucala..
Ugolina A jebo te kak da ja to sad nadmasim???Prvo one dnevne,pa vecernje tresnjice…Predajem se….
Aaaahahahagaha 😂😂😂😂😂
Tako me ispituju za neke poslove, da kaj se ne prijavi tu i tu, dobra je placa… Ja pitam,jel se radi popodne? Da.. Ne hvala.. Placa mi je nebitna, ocu da radi ujutro…
Pa mi vele joj slobodan je dan ili dva u tjednu.. Jel vikend? Nije. Ne hvala, kaj ce mi bit slobodan u uto i cet,kad ja radim..a kad sam doma ga nema..
Fkt mi je dopizdilo.. Netko ima pricest,krizmu, svadbu, ja vjecito sama ili idem po njega kasnije kad se vec svi razilaze..
Ugolina davno si pisala ovdje na forumu da to planirate,drago mi je da ste izrealizirali to do kraja!!Slazem se da je prije svega najvaznije psiho_fizicko zdravlje jer kad to izgubis ni jedne pare ti ga ne mogu vratit natrag.
P.s mm radi u ugostiteljstvu,zadovoljan je uvjetima,vikendom jedan dan slob.Ali radio je i na mjestima na kojima su koma bili uvjeti.Tako da znam o cemu pricas..
E da mamika, imam novi vecernji lookluda si skroz hahaaa
Rita je super prava je zvrkica,nema stajanja cijeli dan:)
P.s uspavala sam je ima 15 min.pomaknula sam gospodici spavanje..tj.budim je oko 8:30 ujutro pa vec oko 12:20 spava..nastojat cu drzat taj ritam..
Sto ima s zlicom od opaka hahaa
Ma zlica je presmijesan lik covjece 😂😂😂 mi niti ne znamo zapravo kaj ona sve zna i iznenadi necim.svaki dan 😂😂😂 a sve je slicnija i slicnija tati,zivi mi je pis.. Previse su skupa -kao zakljucak na moje misli ranije 😂😂 prezestoki su mi.. I ima opsesiju-vlazne maramice.. Opsjednuta je njima..uvijek mora imat jednu u ruci i onda s njom brise pod, nos sebi nama igrackama,sve oko nje..korisna je 😂
Tako me ispituju za neke poslove, da kaj se ne prijavi tu i tu, dobra je placa… Ja pitam,jel se radi popodne? Da.. Ne hvala.. Placa mi je nebitna, ocu da radi ujutro…
Ugolina davno si pisala ovdje na forumu da to planirate,drago mi je da ste izrealizirali to do kraja!!Slazem se da je prije svega najvaznije psiho_fizicko zdravlje jer kad to izgubis ni jedne pare ti ga ne mogu vratit natrag.
P.s mm radi u ugostiteljstvu,zadovoljan je uvjetima,vikendom jedan dan slob.Ali radio je i na mjestima na kojima su koma bili uvjeti.Tako da znam o cemu pricas..
Ma bas mu je bilo koma..jos ono zna posao bolje od ikog tamo,fkt se ispraksao,i nitko ga nije niti malo cijenio zbog toga..samo zato kaj im se nikada nije pokorio.. Zapravo mjesec ranije je otisao od dogovorenog, jer je pukao zato kaj su poceli ga ucjenjivat s nasim djetetom..pazi koja gamad kad su poceli nju spominjat,da on sada ima dijete i da on vise tako ne moze s njima se razgovarati i tu su ga dotukli..ono odkud vam pravo spomenuti moje dijete,koje zbog njihovih guzica zapostavlja i rekao im je da se boji da od silnog bijesa ne postane agresivan i da ide jer sam sebi vise ne vjeruje. Eto u kojem psihickom stanju je bio od njih vise kad je odlazio 🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji