Ja imam stopalke!Sta kuhas?Imam gravce na tavce!To je dijetalno,jel?😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vauuuu...Super mi slika ispadne!Carape mi zgledaju cisto i ne vide se dlake na nogama!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hello
Ja sam isla u lidl samo po stramplice,carapice,posteljinu i doljnje plahtice ostalo sve ima
Mamika super je ova trenerkica
Hello
Ja sam isla u lidl samo po stramplice,carapice,posteljinu i doljnje plahticeostalo sve ima
Mamika super je ova trenerkica
E,ciljala sam i one slapice za bebe,ali su tak nekak velike da sam odustala!A vidla sam posteljinu za nas krevet,u iducem katalogu!Jako mi se svidjela!Sa dva lica!Mislim da cu ju uzeti!U tom Lidlu cijelo kucanstvo mozes opremit!Ha ha
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hello
Ja vas marljivo citam skoro svaki dan ali nikako nesto napisat
Ugolina ,Mamika imate krasne carapice
Mare pohvaljujem i ovdje tvoju sliku i sreću kojom zracis
Ilani kako je cura,jel jos povracala?
Kod nas nista posebno!veliki u skoli,R spava pa i ja koristim priliku i odmaram kraj nje.
Bila sam u lidlu. carape,hulahopke,trenirkicu( mamika istu ko i ti) i hlace sam uzela i pricicu.
Samo da vas kratko pozdravim pa pisem poslije.
LLR tu si! Kako si? Radis? kako su djecica?Rita krenula u jaslice?
Mare bas si slatka!
Ugolina Mamika
Bila u lidlu. Kupila sve sto sam planirala osim posteljine-nije bilo vise. kupila i lampu za nasu spavacu i zavjese.Ako mi se ne svide kako izgledaju na prozoru-vratim. Mala danas ne povraca ali je sva nikakva,nije isla u skolu.Bit ce da nisu krive mandarine ipak.
Idem sad uhvatiti jos malo sunca s Nikolinom-prekrasan je dan!
Jao koliko puta se lidl spomene ovdje i u fejs grupi 😂😂😂 zasto mi to radite 😂 taman zaboravim pa se netko opet javi 😁 i da, cure super su vam carape 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji