Brojcana cestitam!!!! Neka mali Sergej raste zdrav i sretan!
Brz i lak oporavak ti zelim!
Dobro jutro mame! Kakav divan pocetak dana! Bas sam uzbudena! nadam se da je kod Brojcane sve proslo u najboljem redu.I sada Buhtljica vise nije nasa najmlada beba na temi nego je Serdo! Divota! neka je djece sto vise! Oni su najveca radost i sreca u ovom zivotu.
LLR drago mi je da ste dobro. Nadam se da ce se L brzo naviknuti na sve novitete koje nosi peti razred ,nije to tako strasno,cak ako malo i popuste sa ocjenama u pocetku. Mi smo dobro.Vjezbice su aktualni jos uvijek,idemo jednom tjedno. Jos je daleko do hodanja ali napredujemo mic po mic. Nadam se da ces uspjeti pisati malo cesce
Ugolina,drzim fige da tm dobije zeljeni posao! Super vi sve ovo isplanirali! Vi ste dokaz da covjek se treba nekad odvaziti na promjene da mu bude bolje.
Cure moje,jucer smo natipkale skoro pet stranica.To se vec dugo nije dogodilo! Nastavimo u istom tonu!
Cure moje,jucer smo natipkale skoro pet stranica.To se vec dugo nije dogodilo! Nastavimo u istom tonu!
Pet u jednom danu??????Fuckas viber,mi smo zakon!Najbolje lajavice ikad!!!!!💞👍👪
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame! Kakav divan pocetak dana! Bas sam uzbudena! nadam se da je kod Brojcane sve proslo u najboljem redu.I sada Buhtljica vise nije nasa najmlada beba na temi nego je Serdo!Divota! neka je djece sto vise! Oni su najveca radost i sreca u ovom zivotu.
LLR drago mi je da ste dobro. Nadam se da ce se L brzo naviknuti na sve novitete koje nosi peti razred ,nije to tako strasno,cak ako malo i popuste sa ocjenama u pocetku. Mi smo dobro.Vjezbice su aktualni jos uvijek,idemo jednom tjedno. Jos je daleko do hodanja ali napredujemo mic po mic. Nadam se da ces uspjeti pisati malo cesceUgolina,drzim fige da tm dobije zeljeni posao! Super vi sve ovo isplanirali! Vi ste dokaz da covjek se treba nekad odvaziti na promjene da mu bude bolje.
Da,da.....Sad je moja buhtlica velika cura!Serdjo je beba,Serdjo je beba....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A tko je na viberu? Kako to funkcionira?? Ima neka grupa pa su svi pod pravim identitetom?? Meni je ovo bolje.
Noc standard,budenje i cica i dalje spavanje.
Dobila mengu, kriza me jako bole. Opet sami cijeli dan. Ne znam sta cu kuhati.
Brojcana!!! topim seeee,kakva lijepa bebica! Divan malisan! Prekrasan je Serdo
A vidi ticker! Jako mi je drago sto je sve dobro proslo i sto si dobro.Ma ti si pravi zmajic! Uzivajte sada i odmarajte .Kada stignes pisi nam.Kako je Nelica?? Vidjela bracu? kako se tata s njom snasao? Pricaj nam sve!
Brojcana Serdjo je bas lijepa beba!!!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi danas idemo po bracu u skolu pa kod zubara,mala ime karijes!Koliko bonbona pojede cudo je da je samo jedan!Rucak od jucer!Jos sam maloj obecala rajf kupit i potkosulje im moram uzeti!Ive su im vec kratke!Naruceni smo na cijepljenje, a buhtlicu je nos zezao samo ujutro ovih dana i sad se par puta zakasljala!Nisam pametna,pitat cu pedicu dal ju hice cijepit ili ne!Lako ja dodjem opet za par dana!Jooooj,imaju i rockas u pon!Moram i poklon kupit!I za sina moram poklon kupit!Jel mozda i kojoj od vas sta treba,kad vec kupujem???Ha ha.....Mislim da ne bum dosla doma prije pola 16!Ajd,bar cu bit dalje od frizidera!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji