Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    20. Listopad 2017. 10:35

Ugolina apsolutno dobra odluka! Nešto će se naći već! 
    LLR i Curica se javile 🎉🎉
    Čarape ahaha... Ja ujutro u gumenim čizmama. Tako seksi 😫😂

mare1989
    20. Listopad 2017. 10:38

Dobro jutro
    Brojcana od sveg srca ti cestitam na rodenju zdravog i velikog ljepotana
    Tebi zelim brz oporavak

Ugolina
    20. Listopad 2017. 12:19

ilani

Cure moje,jucer smo natipkale skoro pet stranica.To se vec dugo nije dogodilo! Nastavimo u istom tonu!

Slazem se!!

Ugolina
    20. Listopad 2017. 12:23

Znaci,serdo je isto neli, ISTIIII 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    A ticker- our baby is 1 day old 💕💕💕
    Predivan!
    Ajme,zivim za dan kad odes doma da cujem jako ce neli reagirat na blacu 😂

lan@luk@rit@
    20. Listopad 2017. 12:24

Ugolina

ilani

Cure moje,jucer smo natipkale skoro pet stranica.To se vec dugo nije dogodilo! Nastavimo u istom tonu!

Slazem se!!

To je zbog mojih tickera

Ugolina
    20. Listopad 2017. 12:24

Abies

Ugolina apsolutno dobra odluka! Nešto će se naći već!
    LLR i Curica se javile 🎉🎉
    Čarape ahaha… Ja ujutro u gumenim čizmama. Tako seksi 😫😂

👢👢👢👢👢👢 ihihi

Ugolina
    20. Listopad 2017. 12:25

lan@luk@rit@

Ugolina

ilani

Slazem se!!

To je zbog mojih tickera

😂😂😂😂😂😂😂

lan@luk@rit@
    20. Listopad 2017. 12:27

ilani

Dobro jutro mame! Kakav divan pocetak dana! Bas sam uzbudena! nadam se da je kod Brojcane sve proslo u najboljem redu.I sada Buhtljica vise nije nasa najmlada beba na temi nego je Serdo! Divota! neka je djece sto vise! Oni su najveca radost i sreca u ovom zivotu.
    LLR drago mi je da ste dobro. Nadam se da ce se L brzo naviknuti na sve novitete koje nosi peti razred ,nije to tako strasno,cak ako malo i popuste sa ocjenama u pocetku. Mi smo dobro.Vjezbice su aktualni jos uvijek,idemo jednom tjedno. Jos je daleko do hodanja ali napredujemo mic po mic. Nadam se da ces uspjeti pisati malo cesceUgolina,drzim fige da tm dobije zeljeni posao! Super vi sve ovo isplanirali! Vi ste dokaz da covjek se treba nekad odvaziti na promjene da mu bude bolje.

Bitno je da ona napreduje(polako ali sigurno) ,ona je mala pametnica i najveća pricalica od svih ljetnica

Ugolina
    20. Listopad 2017. 12:32

Lucy16

A tko je na viberu? Kako to funkcionira?? Ima neka grupa pa su svi pod pravim identitetom?? Meni je ovo bolje.
    Noc standard,budenje i cica i dalje spavanje.
    Dobila mengu, kriza me jako bole. Opet sami cijeli dan. Ne znam sta cu kuhati.

Da,poznamo se svi pod imenom i prezimenom tamo...
    Prvotna ideja vibera je bila da se tu dop a tamo samo objavimo slike djece i tako to,a na kraju ispalo fuckas forum 😂 i dnevno se natipkaju milioni poruka, a meni je osobno takoder bolji forum jer mi je preglednije i u toku sam i kad stignem-stignem, a na viberu nas je dvadesetak, i u pet min se zna promijeniti vise razlicitih tema..  😂 i onda pozelim nes komentirat,a ono prosla baba s kolacima vec odkad.. I nema sanse da stignem sve procitat,bar ja osobno,jer nemam vremena, a onda nekad upadnem u neku temu,nekad ne i tak..meni osobno bolji forum

mare1989
    20. Listopad 2017. 13:04

Hello
    Sirena spava,ja cu malo da sredim po kuci.
    Forum se malo aktivirao 😁😁😁😁😁😁
    Jutros sam isla po povrca i drage cure brdo povrca za 50kn 
    Danas cu rucku purece okruglice,krumpir i kelj 😊. Sirena opet temp ima i sinoc je imala 37,8 i danas opet. Nisam sinoc isla na trening necu ni veceras,jer ona bude nerovozna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.