Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    19. Listopad 2017. 16:13

ilani

Samo da vas kratko pozdravim pa pisem poslije.
    LLRtu si! Kako si? Radis? kako su djecica?Rita krenula u jaslice?
    Mare bas si slatka!Ugolina Mamika
    Bila u lidlu. Kupila sve sto sam planirala osim posteljine-nije bilo vise. kupila i lampu za nasu spavacu i zavjese.Ako mi se ne svide kako izgledaju na prozoru-vratim. Mala danas ne povraca ali je sva nikakva,nije isla u skolu.Bit ce da nisu krive mandarine ipak.
    Idem sad uhvatiti jos malo sunca s Nikolinom-prekrasan je dan!

Ilani nisam krenula radit,koristit cu tri godine ipak...svi smo dobro!Ovaj 9 mj. bio malo naporan..prilagodavanje na 5'raz i skolu opcenito nakon ljeta..'znas kako je to hahaa
    Izgleda da je tvoja cura pobrala neku virozu.nek sto prije prođe. Puse pree lijepoj Nikolinici
    Sto kazu tete na vježbama,svako koliko morate dolaziti?

mare1989
    19. Listopad 2017. 16:58

Ilani tvojoj ljepotici zelim da se sto prije oporavi😘
    LLR hvala na komplimenti
    Ostale cure takoder hvala,za robu cu jos cekati dok ne dostignem zeljenih 65-70kg😊
    Mamika Lidl je zlo 😊😂😂😂 ja slape nisam ni gledala ima dvoje kucne papuce

Lucy16
    19. Listopad 2017. 17:53

Mamika, ja sam dobila produzetak jos godinu dana. Nisam se toliko nadala, mislila sam par mj. Dr.na komisiji je svasta nabrojala sto moja fizijatrica uopce ne spominje. I danas je rekla da je ok. Lijeva noga treba jos vjezbe. U 7. Mj 2018 moramo opet na komisiju ali sumnjam da ce jos produziti. Ovaj djecji bi mi dobro dosao jer naknada mi odlazi na kredit.

Lucy16
    19. Listopad 2017. 18:11

Sandrich, llr pozdrav!!!! 👋👋👋👋
    Sto je s Brojcanom??
    Mare, svaka cast!! Super izgledas. 
    Ugolina, da je bar moj doma da ga nekad uspava. Jel ti muz radi kad ne cesto doma??
    I ja bila i lidlu. Bodije i strample uzela. Bodiji od necaka 86/92 mu preveliki, sad mu uzela 74/80 i na knap mu. Oblacit cu mu stalno da iznese dok ih moze. 

Ugolina
    19. Listopad 2017. 18:21

mamika3

Vauuuu…Super mi slika ispadne!Carape mi zgledaju cisto i ne vide se dlake na nogama!

Isuse pisaaaam 😂😂😂 kuhala sam kelj,al bio je gotov u 10:30

Ugolina
    19. Listopad 2017. 18:23

mare1989

Hello
    Ja sam isla u lidl samo po stramplice,carapice,posteljinu i doljnje plahticeostalo sve ima
    Mamika super je ova trenerkica

Mare,u faci ti se vidi da si se stesala, bravo 💪💪💪💪

Ugolina
    19. Listopad 2017. 18:25

lan@luk@rit@

Hello
    Ja vas marljivo citam skoro svaki dan ali nikako nesto napisat
    Ugolina ,Mamika imate krasne carapice
    Mare pohvaljujem i ovdje tvoju sliku i sreću kojom zracis
    Ilani kako je cura,jel jos povracala?
    Kod nas nista posebno!veliki u skoli,R spava pa i ja koristim priliku i odmaram kraj nje.
    Bila sam u lidlu. carape,hulahopke,trenirkicu( mamika istu ko i ti) i hlace sam uzela i pricicu.

Heeeeej 😘😘😘😘😘 javi se cesce!!! Kako mi je rita

mamika3
    19. Listopad 2017. 19:57

Jel ima sta novog s Brojcanom,ako znate?????

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    19. Listopad 2017. 20:13

sandrichx3

Jao koliko puta se lidl spomene ovdje i u fejs grupi 😂😂😂 zasto mi to radite 😂 taman zaboravim pa se netko opet javi 😁 i da, cure super su vam carape 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    19. Listopad 2017. 20:17

mamika3

Jel ima sta novog s Brojcanom,ako znate?????

Brojcana je otisla popodne u bolnicu jer je i dalje imala trudove,al s obzirom da nema interneta,to je sve sto znamo... Nadam se da ce ovaj put ostat i rodit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.