Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    25. Rujan 2017. 12:13

Jao koliko me nije bilo... Zene nadam se da ste sve dobro, brojcana sretno!!! 

Ugolina
    25. Rujan 2017. 12:21

sandrichx3

Jao koliko me nije bilo… Zene nadam se da ste sve dobro, brojcana sretno!!!

Sandric 😘😘😘😘 kako nam je lovre,pisi malo

uykmyjh
    25. Rujan 2017. 12:28

Lovre odlicno, neznam prebrojat koliko zubi ima jer je kaos unutra, pet ipo vani, dva izbijaju, trojke otecene 😂 vesel, dobar, na dane odlicno jede a na dane visi na sisi samo, imenuje puno toga, brblja puno i ne hoda jos, max. 2 koraka i to jednom dnevno 😂 ja i mm napokon sklopili gradjanski brak, nisam nesto pretjerano uzbudjena bila jer sam jedva cekala vise to rijesiti 🙄 kasnije produzili na najbolju janjetinu tako da je bilo odlicno 😂😂😂
    Stan cemo ovih dana poceti sredjivati, oduzilo se sve... Nemamo vremena za nista. Ja bi kao danas trebala mijenjati osobnu a promijenila je nekidan jer je bila istekla. S nevazecom nemogu sklopiti brak 🙄🙄🙄 vozacki nikako upisati, pjeske idem svugdje, nekad setam i po 3-4 sata s lovrom u nosiljci. Blah. I tako. Vidim zlici bila teska adaptacija? Kako je sad?

Abies
    25. Rujan 2017. 12:35

Sandrich čestitam i tu 💑💒

Ugolina
    25. Rujan 2017. 12:43

Sandric se udala 😍 cestitam gospojo hihihi...
    Kaj se to dogada,pocele nam se udavat sve ove udane s djecom 😂😂😂 salim se..
    Super za lovru  velikoga...skupljas kondiciju navelko onda tegleci ga okolo 😱😵😱😵😱😵 
    A zlica,nije teska adaptacija, to je normalna adaptacija,nije ekstremna hihihi 😂 da vis kakve ja imam u svojoj grupi 😵

uykmyjh
    25. Rujan 2017. 12:48

Hvala hvala 😁 e bome nije ti lako 😐

25. Rujan 2017. 14:05

Dobar dan mame!
    Evo i mene malo. Sta da vam kazem,ludnica je kod mene iz dana u dan. Cure su prehladene pa i Nikolini procurio nos,a mozda je i boljelo grlo,jer nije spavala ovih dana nikako,ni po noci ni po danu. Ajde sad se malo smirilo cini se . Ne stignem nista ,niti osnovno od nje,a nema mi tko pomoci,svi su zauzeti svojim brigama. No nadam se da ce sad biti bolje,cim covjek bolje spava,odmah je sve lakse.
    Jucer isli malo u muzej iluzija. Zgodno mjesto,za vecu djecu bas zanimljivo. Super je sto radi i nedjeljom do 22h

Sve sam procitala,vidim da je bilo bas turbulentno kod svih.
    Mamika,drago mi je sto nije T,mogu misliti kako si se osjecala. Pitanje prakticne prirode-kao to da si isla vaditi betu u Sunce? Ides privatno gin ili radi brzine nalaza?
    Sandrich,cestitke! Imas puno planova ,to je bas lijepo.
    Ugolina ljubi Zlicu,prava je ona cura!
    Sanjarka,sanjala sam te zeno! I Petra isto. Kao da smo bili na nekom vidikovcu u Splitu i ugledam Petra prvo a onda i tebe. Bas falite ovdje jako!
    Abies muz opet po starom?steta...
    Mare,zavidim  na skidanju kila! jel se osjecas bolje otkada treniras?
    Lucy,preduhitri muza i izvedi ga van za svoj rodendan po svojoj zelji
    TPol knedle,mljac! Mogu misliti kaosa oko svega hahha kod mene je tako svaki drugi dan. Danas radila tiramisu,Nikolina pod nogama vristi,rasula piskote po podu,u to dosla macka i igrala se stim piskotama,ma raspasoj zivi al nema veze,bitno da sad imamo fini kolac

25. Rujan 2017. 14:12
    Evo jedne zanimljive slikice iz muzeja iluzija
    Evo jedne zanimljive slikice iz muzeja iluzija

mamika3
    25. Rujan 2017. 14:21

Sanjarka,Ilani Welcome back!Hahahahaha....
    Abies Da,muz je inace vozac-dostavljac,a ovo kad ode prek vikenda to je fus,za jednog privatnika!Preko ljeta ide cesto na more jer je sezona,a prek zime dosta rjedje!A gle,dobri su novci pa je lakse malo!Bar preko sezone!Muz po starom,a?Uskrati mu neke stvari!
    Ilani Htjela je meni ginicka ispisat uputnicu za betu u Petrovoj,ali kud da idem s klincima skroz tamo,jos gradskim prijevozom!Zato sam otisla u Sunce,nalazi gotovi za sat,dva....Ruku na srce,imala sam novca pa sam otisla,ali tako sam bila zivcana i u strahu da sam samo razmisljala di mi je najbrze!Isla bi ja rado sve obavljat privatno,al kad nemam novaca za to!Jos od davnih dana bi htjela kompletan sistematski obavit,ali to je kod njih 1300kn!Mozda skupim jednog dana..Al kad uvijek nesto treba pa novac ode!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    25. Rujan 2017. 14:23

Ajme,kako je slika dobra!Mi nikako da odemo tamo!Ne sjetim se

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.