Ajme zatisja na forumu 😲
Evo kave ☕☕☕☕☕☕☕ budni od pet...
Zlica kaslje zbog nosa ful i izrigala slajm pa ju ostavljam doma s tatom,a popodne cemo mi kod pedice,nek ju malo poslusa,borimo se s tim nosom vec tri tjedna i nema kraja,umjesto da sve bolje,ono sve gore 🔫 neka malo ju vidi da nebi sto se dogadalo behind the scene 😥
Spremam se na posao 🔫
Ugolina, nadam se da ce zlica brzo ozdraviti.
Spavao je jucer od 12-13.30. i popodne je jos trebao sat, ali nismo bili doma. Sinoc zaspao u 22.30. Ne zna se uspavati sam. Sat vremena lezao sa mnom na krevetu i vrtio se, dok ga nisam zagrlila i ljuljalja malo i onda tek zaspao. 2 budenja do sada i dio noci u kindi!!!! 💪💪💪💪
Mare, pozdrav!!🤗🤗
Zatisje mi se ne svida. Sve nas se manje javlja. 😥😥
Jutrekooooo,cure.....Ste mi dobro?Moja buhtlica me iznenadila!Probudila se u 8!Evo je,cvrkuce ko velika!Ona moja frendica sto je trudna jos nije rodila!Vjerojatno u pon ide na indukciju!Bio je 15- tog termin!Vec su ju mogli porodit!Znam da ima zena koje se uzasavaju indukcije,ali ja sam bila presretna samo zato jer sam znala koji dan cu rodit!Ha ha....Jos nisam otisla krv vadit,moram to rjesit vise!A dom zdravlja mi je 15 min pjeske!Jos i smrsavim !Ne znam kaj da kuham...Stan mi je u neredu!Ves,igracke.....Je,bas je zatisje...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare Uz ovaj tvoj tempo tu ne treba teretana!Ha ha....Kako ste?
Ugolina Moja dobra susjeda isto ima adaptaciju,urlanje od pocetka do kraja...Svaki dan ju pitam da kak to moze slusat!Ha ha..Veli njih 5 prestane da se odmori ,a drugih 5 pocne...Izadju van,svakome da po prst da ju drzi....Makne ruku da obrise nos oni svi u plac
Ilani Gdje si,kako si?
Abies Ni tebe nema jutros....Jesu djeca dobro?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo me... Kava može!
Lucy se zaljubila u prostranom krevetu 😆
Mamika ja imam već godinama atomsku bombu nereda u kući. Odustala sam.
Jučer kolega slavio odlazak u mirovinu. Srela ekipu, neke upoznala. Neki te neočekivano razvesele, neki ostave ??? Uglavnom sad svi znaju da sam se vratila. No kako me muž odjebo kao dadilja, tamo gdje se slavilo, samo sam pojela i morala juriti. Klinci bili kod mojih. Dida izašao u parkić, pitam za petru. Ma vratio sam ju brzo u kolica, pa ne možeš ju loviti 😂 znam... Zato ju imam vani ruke kolica. Po kući nek trči.
Pa sa sinom zubaru, pogled na bušilicu i koma. Trga skače vrišti, nisam ga mogla držati... Gdje je tata? U pm! Drugi put nek s tatom dođe 😥
Tako da sam malo i žalosna bila kako je dan bezveze bio. Nit sam se družila, niti je zub popravljen.
Danas pak komora. Volim idiote koji samo na sebe misle. Organizacija za dipl ing od lipovljana, krapine, velika gorica je u centru grada. Onda svi nervozni jer su jedva našli gdje parkirat pa je to crvena zona. Umjesto da je na faksu ili velesajam gdje svi mirno mogu doći autom. Tako si sad ja mislim kako ću do tamo koja bar znam kud trebam.
Nakon romana i pohvala petri. Sama je otišla u jasličku sobu. Bez osvrta
Dobro jutro
Issa je u maloj skoli a ja kavu pijem
Sandrich cestitam 😘
Ilani Nikolina je slatkica jedna. Kako si ti Ilani,kako je djeci u skoli?
Ja se napokon bolje osjecam u svom tijelu💪🙆
Abies sretna godisnjica i da bude svaka sve bolja i bolja😘
Ugolina kako si ti i zlica?
Mamika bravo za buhtlica i hvatanje igracaka😍budes stan sredila ne brini nigdje ne bjezi nered
Lucy kako si ti?
E sad malo o nama 😂😂😂
Ja sam sa 90kg dosla na 85kg za mjesec dana,trenerica je odusevljena.
Svekrici su bili dosli u subotu pa ludilo u kuci,djeca kao da su poludila 😁 ja sam uspjela malo odmoriti jer su oni isli s njima svagdje. Jucer su otisli za Bosnu pa Ce za par dana opet doci. U nedelju sam se opet osisala skroz kratko😁 kosu koja je bila do pola leda sam malo po malo skroz osisala.
Inace smo dobro jedino Issa kaslje i grlo je boli,ostalo sve dobro,ja svaki dan u teretanu,dodem kuci sklonim sve i u krevet.😁😊
Nadam se da cu se sad javljati cesce 😘😘😘
Mare Bravo za kile!!!!!Lijepo je kad se osjecas ugofno u svom tijelu!Ja imam tu prokletu trbusinu i bas me sram!Odnedavno pazim sta jedem,ali sumnjam dacu nekaj postici bez vjezbanja!Da li vidis promjenu na tijelu?A kad se sjetim da sam prije mogla zakopcat trapke i obuci najobicniji topic...Ma place mi se!Ima da stavis sliku kad de rjesis kila!Obecaj!!!!!
Abies Moram pitati zasto muz nije bio dadilja!Ono..Prilika da budes s ljudima,bez djece i ti trcis doma...Ha ha...Petra zatocena u kolicima.....Kako tvoje kile?Padaju?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare Osisala si kosu??????Ja nemam hrabrosti!Do pola je ledja,stalno u repu,siske mi smetaju,ali jos ju uzgajam...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji