Pozdrav svima
Bas naporan dan ja se ponudila Radit knedle a kao jedna frendica će čuvat cupavicu dok ja to radim ... a nemoze ju zabavit pa
Mi pao šećer i po svemu se prosuo .... napravila sam 50komada na kraju ... bilo i za zamrznut . Al stvatno sam luda sto sam se za to ponudila hehe, i tek je sad zaspala zafrkava skroz sa spavanjem
Lucy šaljem dobre vibre i hug
Ugolina Uh adaptacija al sveki ti je super hahha
Mimika super da bije beba razumijem šok
Idem spavat gotova sam
Da sobu nisam jos počela spremat 😂😂😂 neznam di kako sto
Hahaha tpol, posalji tih knedli sim 😂 zamisljam raspasoj, frendica koja pokusava zabavit cupavicu, secer posvuda
Pozdrav svima
Bas naporan dan ja se ponudila Radit knedle a kao jedna frendica će čuvat cupavicu dok ja to radim … a nemoze ju zabavit pa
Mi pao šećer i po svemu se prosuo …. napravila sam 50komada na kraju … bilo i za zamrznut . Al stvatno sam luda sto sam se za to ponudila hehe, i tek je sad zaspala zafrkava skroz sa spavanjem
Lucy šaljem dobre vibre i hug
Ugolina Uh adaptacija al sveki ti je super hahha
Mimika super da bije beba razumijem šok
Idem spavat gotova sam
Da sobu nisam jos počela spremat 😂😂😂 neznam di kako sto
Mozda bi zbilja trebala sve pobacat..Ha ha ha
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hahaha tpol, posalji tih knedli sim 😂 zamisljam raspasoj, frendica koja pokusava zabavit cupavicu, secer posvuda
Slazem se!Ja ak hocu nesto zajebanije od klope napravit prvo pogledam na sat,brojim kad ce i koliko buhtlica spavat,brojim koliko mi treba vremenski za to nesto,onda shvatim da buhtlica ipak kratko spava i kupim knedle!Ili njoke!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutrekoooooo…..Brojcana Svaki put kad se javis gledam na tickeru koliko ti je jos ostalo!Kako se osjecas?Drzim fige da Neli uspije zaspati prems planu!Ak stignes,javi kak je bilo na pregledu
Mare Napokon da i tebe vidim!Znas sta,uz toliko obaveza se i ne cudim sto te nema cesce!A jos i ajvar ides radit…Haha…Kako na treninzima?Ljubi djecu!
Ugolins,Abies…Petak je danas!Veselite se vikendu pretpostsvljam?
Sanjarka Cekam nedjelju da dodjes
ulogirala sam se samo da ti se javim😂😂😚!prvo neli zaspala prema planu jucer💪😁!!jako malo mi ostalo🙄-pregled prosao super,tj sve je super.ctg uredan,tlak ok..pisonja odgovara 38 tjednu,malo otvorena..pregled za 2 tjedna,10.10 cini mi se-4 dana prije termina..dobila i uputnicu za rodiliste ako krene prije…zadnjih sat i pol neke trudove dobila-nepravilne,al sam se danas i satrala od ciscenja po kuci..bit cu ujutro ko nova kad se odmorim!!
Nemoj se samo porodit od ciscenja!Lijepo sto si se javila!Bas super da je sve super!I jos si uspjela Neli programirat spavanje!Ha ha ha....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutrekoooooo…..Brojcana Svaki put kad se javis gledam na tickeru koliko ti je jos ostalo!Kako se osjecas?Drzim fige da Neli uspije zaspati prems planu!Ak stignes,javi kak je bilo na pregledu
Mare Napokon da i tebe vidim!Znas sta,uz toliko obaveza se i ne cudim sto te nema cesce!A jos i ajvar ides radit…Haha…Kako na treninzima?Ljubi djecu!
ulogirala sam se samo da ti se javim😂😂😚!prvo neli zaspala prema planu jucer💪😁!!jako malo mi ostalo🙄-pregled prosao super,tj sve je super.ctg uredan,tlak ok..pisonja odgovara 38 tjednu,malo otvorena..pregled za 2 tjedna,10.10 cini mi se-4 dana prije termina..dobila i uputnicu za rodiliste ako krene prije…zadnjih sat i pol neke trudove dobila-nepravilne,al sam se danas i satrala od ciscenja po kuci..bit cu ujutro ko nova kad se odmorim!!
Brojcana!!!!!!! PA TI SI U TERMINUUUU 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 serdo samo sto nije tu 😍😍😍😍😍
Jutro tete....mi se naspavali lijepo...jeli,kavica, igramo se,zlica nas zabavlja... 💕
Taman joj nos prosao i jucer opet proradio... Valjda nece zakurit 😥
Eto sto su jaslice 🔫
Veselim se odlasku kod mojih na rucak,bit ce delicija,torte, burazov 25 rockas 😍 kud prije on toliko? 😵😱 boze sto godine lete...
Zlica kaze koko (kokos) 😍 i jucer si vuce na kauc medu koji je velik ko ona skoro,sjedne do njega,gleda si ga i njezno ga po glavi pocne dragat i govori daaaa (dragi) 😍😍😍
Brojcana!!!!!!! PA TI SI U TERMINUUUU 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 serdo samo sto nije tu 😍😍😍😍😍
E,super,onda ce Serdjo biti mala beba,a moja buhtlica velika cura!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro tete….mi se naspavali lijepo…jeli,kavica, igramo se,zlica nas zabavlja… 💕
Taman joj nos prosao i jucer opet proradio… Valjda nece zakurit 😥
Eto sto su jaslice 🔫
Veselim se odlasku kod mojih na rucak,bit ce delicija,torte, burazov 25 rockas 😍 kud prije on toliko? 😵😱 boze sto godine lete…
Zlica kaze koko (kokos) 😍 i jucer si vuce na kauc medu koji je velik ko ona skoro,sjedne do njega,gleda si ga i njezno ga po glavi pocne dragat i govori daaaa (dragi) 😍😍😍
Sretan rockas burazu!!!!!!!Ja svoje ne slavim,meni to samo broj!Veci od ovog 25!Ha ha....Lijepo se provedite,volim druzenja!Zlica kaze daaaaa.....A kak je meni to slatko!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Inace.....Bilo lijepo jucer na rockasu jucer,malo medju ljudima biti!Buhtlica bila super,nisu joj smetali ni vika ni glasni smijeh,tudji glasovi....Baka od slavljenice ju je drzala dok sam pojela tortu,ni to joj nije smetalo....Sljedeci petak repriza,od druge susjede sin slavi....Jeeeeej..Sad nista slatkog do petka,da se ubijem u torti!Ha ha...Jedan dan valjda mogu varat!Bila kriza jucet,manjih omjera,doslo mi je da se nazderem samo tako,ali nisam....Danas je ok!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji